#1 2010-11-27 11:11:32

JB.Smille
Member
Registered: 2010-03-28

Re: Литературно Интерпретативно Съчинение

Трябва ми помощ по Литература за Сряда ..
Имаме домашно да направим ЛИС ( Литературно Интерпретативно Съчинение ) на някоя тема от тия трите :

- Мотивът за завръщането,разкрит в стихотворението „Да се завърнеш в бащината къща"
- Вълненията на лирическия Аз,разкрити в стихотворението „Да се завърнеш в бащината къща"
- Домът и спомените като смислов център в стихотворението „Да се завърнеш в бащината къща"

Предварително ви благодаря !  star  bow

The truth is I’ve never fooled anyone. I’ve let people fool themselves. They didn’t bother to find out who and what I was. Instead they would invent a character for me. I wouldn’t argue with them. They were obviously loving somebody I wasn’t.

#2 2010-11-27 11:32:37

AnOnImKaAa
Member
From: Габрово
Registered: 2010-02-13

ммм във вторник ще си взема папката от даскало че май правихме някакво такова smile

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !

#3 2010-11-27 11:42:31

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Аз имах да правя в час ЛИС Копнежа по родното в стихотворението ,, Да се завърнеш в бащината къща'' и написах всичко, което съм запомнила в час и това, което пишеше в анализа. Примерно аз си правих увода /целенасочено да подготвя за изказване на основната теза/ и после започнах с нешо такова: В стихотворението на Д.Д ,,творбата'' ,,вечрта смирено гасне'' този път не се разбира като мрачна,ужасяваща,страшна, а като нежна и ,,тиха нощ'' ии така нататък си пишеш останалите, както са ти написани в анализа и със твои думи. Поне аз изкарах шестица, ама това е, че не знам дали, ако го напишеш като анализ ще имаш оценка...  Бях вмъкнала и притчата за блудния син, че ,, изгубен беше и се намери, мъртъв беше, но оживя'', но пак казвам не знам дали ще имаш оценка, ако го напишеш така

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook