Pages: 1
#1 2010-11-26 14:42:02
- PiinkAngel
- Member
- From: Sf
- Registered: 2010-11-23
Re: Детска му работа...
Темата е малко безсмислена, защото може би най- правилното решение е да говоря с човека, но все пак ми се ще да избегна този разговор... Значи познаваме се от много време, но винаги ми е бил безразличен, просто познат... Обаче тази година е друго, преди месец и нещо може би започнахме д си чатим по скайп, да се закачаме в училище и абе ей такива детски работи... Та винаги гледа да направи нещо, че да му обърна внимание и може би до някаква степен и аз го правя, но несъзнателно. Принципно ходеше с най- добрата ми приятелка и след като скъсаха стана един затворен, груб, но сега се държи много мило поне с мен. До тук всичко е ок... Но проблемът е, че не съм сигурна какво изпитвам към него. На моменти наистина искам да съм с него, но в други изобщо не съм сигурна дали изпитвам нещо към него... Просто съм супер объркана. Миналата година се бях влюбила доста в едно момче, но когато му казах не стана нищо и може би до някаква степен ме е страх да харесам някой отново. Та какво да правя? Искам да си изясня какво изпитвам към него и какво той изпитва към мен, но... ):
Красиво коте търси дом!
http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=224&t=15145
#2 2010-11-26 14:51:55
- moni4ka_21
- Member
- From: Nostalgia
- Registered: 2008-12-30
Според мен ти харесва това,че той ти обръща внимание,и оттам започваш да си мислиш,че имаш чувства към него,което всъщност не е така.Ако аз бях теб,щях да спра да се закачам с него и въобще да му давам някакви знаци,че изпитвам нещо към него,защото той може наистина да иска да бъде с теб,а на теб ще ти омръзне след 1-2 месеца и него ще го боли .. Казвам го от личен опит.
Draco Dormiens Nunquam Titillandus.
#3 2010-11-26 14:57:23
- PiinkAngel
- Member
Приятно ми е като съм с него, но не искам да му давам празни надежди. Не мога и да кажа дали той изпитва нещо към мен, защото понякога се държи доста студено и грубо... Не ми се ще да говоря с него, защото ако не изпитва нищо, а иска да сме просто познати никога няма да е същото и ще стане доста кофти... :ss
Красиво коте търси дом!
#4 2010-11-26 15:21:47
- teri_pzz
- Member
- From: Gambling paradise..<33.... [
- Registered: 2009-05-11
офф секси тря свикнеш с факта че всички мъже имат две лица значи харесвати кога се държи мило с теб аз така бех с моя бебо първо постоянно се закачаше с мен и на мен ми харесваше
тръгнах с него влюбих се ужасно но скъсахме без нищо и още мно си го обичам
така чее помислии да не стане как на мен
Да обичаш може да е най-якото чувство,
но да накараш някой да те обича - това е изкуство !!!
#5 2010-11-26 17:00:09
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Аз лично никога не бих тръгнала с бивш на най-добрата си приятелка, ако ще да е и най-страхотния, най-милия и най-красивия човек на света.Дори и да не казва, щом е била с него значи има нещо към него и ще и стане тъпо!А приятелките винаги са ПРЕД момчетата.
Иначе - По принцип щом все гледа да се закача с теб, да се бъзика и т.н. значи, че те харесва.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#6 2010-11-26 17:06:48
- PiinkAngel
- Member
Говорих с нея по въпроса. Сигурна съм, че не изпитва нищо към него, защото често е идвал с компанията и това ни най малко не я е притеснявало, а и сме много близки и винаги ще сподели нещо такова. (: Не, че искам да тръгнем с него.. просто изобщо не съм наясно какво чувствам към него... ;хх
Красиво коте търси дом!
#7 2010-11-29 15:54:09
- PiinkAngel
- Member
Аз пак ще ви досаждам... Та значи реших се и ще говоря с пича засега по скайпа, ще го разпитам накратко горе долу какво е положението и ще видя какво ще правя... Имам чувството, че и той не знае какво чувства, защото хем се закача, хем се отдръпва... Мерси за мненията и се надявам да се оправим, защото така е супер объркано...
Красиво коте търси дом!
Pages: 1