#1 2010-09-14 18:22:34

denz
Member
Registered: 2010-05-07

Re: Тереза Филдаго

[color=indigo]някой да знае историята на Тереза Фидалго.. търсих ,но намирам само някакви клипчета ,които няма да се престраша да гледам..искам да разбера легендата, историята или там каквото е..моля помогнете!![/color]

#2 2010-09-14 18:43:03

summer.time
Member
Registered: 2009-07-17

http://www.sadistic.pl/bg/tag/fidalgo само това намерих и на мен ми стана мн интересно ама съм сама вкъщи и ме е страх да гледам някое от видеотата сама ..  laugh P.S Написано е малко неразбираемо амааа... smile ще потърся още ... worried

#3 2010-09-14 18:54:08

denz
Member
Registered: 2010-05-07

Ама ии аз съм сама вкъщи ии затова не гледам клиповете искам ПИСМЕН ИЗТОЧНИК  laugh иначе мерсии  smile

#4 2010-09-14 18:55:16

summer.time
Member
Registered: 2009-07-17

whew намерих историята на испански ето тука http://sobrehistoria.com/teresa-fidalgo/
и ето и превода не знам дали го е превело много добре щото на мене ми е по лесно да го чета на испански... http://translate.google.bg/#

#5 2010-09-14 19:17:13

kikitouuu
Member
From: Антарктика
Registered: 2009-05-19

Божичко!!! Намерих снимки!!! Ужасссс! Толкова не хвана страх, попринцип не вярвам ама нещо... :S:S:S

[img]http://25.media.tumblr.com/c953272b4723f40c3a49b05a6a98cf2b/tumblr_mfmg9wUy2D1s1xlwlo1_500.gif[/img]  Nirvana.

#6 2010-11-21 18:55:58

The Monster Cookie ;]]
Member
From: Манхатън,Ню Йорк
Registered: 2010-11-04

Аз гледах клипа и след малко си лягам да видим кво ще стане .. ама не го вярвам .. Толкова хора няма да го пратят 20 пъти и при 50 % свят ли ще спи ;??  worried 

#7 2010-11-22 14:40:24

miminzetyyy
Mrs. Soмеrhalдеr
From: Пловдив
Registered: 2009-06-26

Ами аз съм такъв човек уче от малка почнах да гледам такива страшни истории.Точно затова сега не ме е страх толкова.ДО всички който са чели историята ,която я пращат в скайп: НЕ МИСЛЕТЕ,ЧЕ ТОВА Е ИСТИНА,ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ВИ КАЗВАМ,ЧЕ НЯМА ДА ВИ ПРЕГАЗИ КОЛА ИЛИ НЕЩО ТАКОВА.АЗ ПРЕДИ 20 ДНИ ГО ПРОЧЕТОХ БЕЗ ДА ГО ПРАТЯ НА НИКОЙ (ВСЕ ОЩЕ СЪМ ЖИВА chuckle)ТО ПО ТАЗИ ЛОГИКА КАТО ВСЕКИ ДЕН ТИ ГО ПРАЩАТ,ЧЕ ДНЕС СЕ НАВЪРШВАТ 26 ГОДИНИ ИЗЛИЗА,ЧЕ Е УМРАЛА ПО ТОЛКОВА ПЪТИ ПО КОЛКОТО ВИ ГО ИЗПРАТЯТ ЗАТОВА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НАПИСАНОТО В СКАЙП!!!
ПО ТЕМАТА:
Смята се, че Тереза Фидалго е умряла дама преди 26 години, чийто дух броди някъде по Света. Била е забелязана след катастрофа на едно шосе, когато 3 момчета се возели. Забелязали една жена по пижама да ходи през ноща. Спрели, и я качили за да и помогнат. Докато пътували, камерата имала смущения, и вибрации. Не след дълго, така наречената Тереза Фидалго променила структурата на лицето си, и ги убила за секунди. Това пробудило много мистерии и паника по уеб страниците!
Португалия катастрофа - Тереза Fidalgo
David Rebordão is the creator of the short film "A Curva" about a mysterious female hitchhiker who is revealed to be a ghost. Дейвид Rebordão е създател на късометражния филм "A Curva" за мистериозна жена стопаджия, който се разкрива, че е призрак. The entire clip and production procedures are available on his website in DVD format. Целият клип и производствени процедури са на разположение на интернет страницата си във формат DVD. (This ghost is not real. It's just a short film made by Rebordão.) (Този дух не е истинско. Това е само кратък филм, създаден от Rebordão.)

According to this site (Malditang Pinay), the content is as follows: Според този сайт (Malditang Pinay), съдържанието е както следва:

"Welcome! "Добре дошли!

My name is David Rebordão and I am the author and producer of the short film "A Curva". Моето име е Дейвид Rebordão и аз съм автор и продуцент на филм "A Curva". After months of speculation, stuffed of fantastic theories about the film, the moment of the revelation arrives. След месеци на спекулации, пълнени на фантастични теории за филм, в момента на откровение пристига.

This website was created for you to know all the truth about the facts that gave rise to the most watched Portuguese short film of all time. Този сайт е създаден, за да знаят цялата истина за фактите, довели до най-гледани португалски късометражен филм на всички времена. Despite of several versions of the film that exist of for free download by available to all cybernauts, in this website you can acquire the complete version with twelve minutes of duration in DVD. Въпреки няколко версии на филма, които съществуват на за свободно изтегляне от достъпни за всички cybernauts, в този сайт може да се получи пълната версия с дванадесет минути продължителност на DVD.

The DVD brings also an interview where I am going to relate all the trial of creation, my reactions about the spread of the film all around the world, the several forums that were created to talk about of the film, and to all the stories that were created from the imagination of the cybernauts. В DVD носи също интервю, аз отивам да се отнасят всички процеса на създаване, моята реакция за разпространението на филма в целия свят, на няколко форума, които са създадени да се говори за създаването на филма и на всички истории, които са създадени от въображението на cybernauts. I also reveal the strategy that was behind the creation of the film, always with the objective of calling attention of the public for the others projects that are being developed. Аз също разкриват стратегия, която стои зад създаването на филма, винаги с цел да привличате вниманието на обществото и за останалите проекти, които се разработват.

Човек винаги трябва да бъде това, което сърцето му казва..

Блога ми : http://xstoriess.alle.bg/ sun

#8 2010-11-22 16:25:37

The Monster Cookie ;]]
Member
From: Манхатън,Ню Йорк
Registered: 2010-11-04

никой не дойде ;д нито ми се привидя wink Това са пълни простотии !  wink

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook