#1 2010-11-19 18:54:12

e_l_e_n_k_a
Member
Registered: 2010-05-31

Re: Болката ми е голяма и незнам какво да правяя ?

Накратко:
Запознах се с едно момче , което като го срещнах беше мн студен ии т.н!
След известно време той си показа чувствата към мен! Аз не изпитвах нищо тогава , но след няколко разделии разбрах , че го обожавам!
В последно време и двамата се променихмее ;хх
След поредната караница си казахме край !
Но за мен нее лесно може би и за него ;хх
Всеки ден го виждам и всеки ден болката ми нарастваа нз какво да направя за да спрее може би да се изместяя в друг квартал или друг градд нз  cry  lipssealed
ХЕЛП МЕ  cry
или п0не мнениеето ви искам да чуяя

http://vbox7.com/play:e76a5782 cry

chak sega razbraxx , che sum tursilaa lubowtaaaa ;xx

#2 2010-11-19 19:00:43

Sweet Nightmare
Без право на собствен ранг
From: In the heart of Bulgaria.
Registered: 2010-11-02

Като се преместиш какво ще постигнеш, проблемите не се решават като избягаме от тях. Защо не седнете и да си поговорите сериозно без задни мисли какво очаквате един от друг, дали има някакъв шанс отново да бъдете заедно?

Нов профил: Cassidy [img]http://store.picbg.net/pubpic/77/7D/c5c15e327952777d.gif[/img]

#3 2010-11-19 19:03:07

Sevi7yYy_65
Member
From: Само за ВИП фенчетаа (*)
Registered: 2010-03-21

Няма да постигнеш нищо като се преместиш да живееш другате твойте чуства към него ще си останат в сърцето ти където и да идеш ! според мен е най-добре да го питаш дали все още изпитва чуства към теб и ако изпитва да се пробвате на ново и да забравите миналото !

Дано съм ти помогнала !

Еби, ебавай, преебавай, но заради путка, путка не ставай !
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014059_10151552279456984_1676027790_n.jpg[/img]

#4 2010-11-19 19:53:44

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Аз пък съм на мнение, че щом 2 души се разделят, така е трябвало и съответно-Не трябва да се събират пак.Щом 1 път нещата не са проработили и се е стигнало до раздяла е ясно..

Според мене с времето всичко ще отмине и си просто поредното момиче, което си мисли, че е влюбено до уши, как не може да живее без него и в последствие ще разбереш, че всичко с времето си идва на мястото и че чувствата ти към него няма да са същите..

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#5 2010-11-22 12:55:03

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Няма смисъл да се местиш в друг град или квартал . Ти така или иначе ще го преодолееш , просто това изисква много време и сила от твоя страна . Не е само той на света ,нали така ?! Има и  други момчета . Просто си се привързала към него и не си си помисляла,че ще дойде моментът на раздялата и най-вероятно си си мислела ,че вечно ще бъдете заедно ,ноо идва и този момент . За жалост : ( ..
И преи мен казаха,че няма симсъл да се събирате пак , все пак един път не ви е потръгно и сте скъсали . Няма да ви потръгне и втори : )
Не е лесно да забравиш някого ,на който до онзи ден си  казвал "Обичам те ! " ,но така или иначе с времето тази твоя болка ще стихне .

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook