Pages: 1
#1 2010-11-19 18:54:12
- e_l_e_n_k_a
- Member
- Registered: 2010-05-31
Re: Болката ми е голяма и незнам какво да правяя ?
Накратко:
Запознах се с едно момче , което като го срещнах беше мн студен ии т.н!
След известно време той си показа чувствата към мен! Аз не изпитвах нищо тогава , но след няколко разделии разбрах , че го обожавам!
В последно време и двамата се променихмее ;хх
След поредната караница си казахме край !
Но за мен нее лесно може би и за него ;хх
Всеки ден го виждам и всеки ден болката ми нарастваа нз какво да направя за да спрее може би да се изместяя в друг квартал или друг градд нз
ХЕЛП МЕ
или п0не мнениеето ви искам да чуяя
#2 2010-11-19 19:00:43
- Sweet Nightmare
- Без право на собствен ранг
- From: In the heart of Bulgaria.
- Registered: 2010-11-02
Като се преместиш какво ще постигнеш, проблемите не се решават като избягаме от тях. Защо не седнете и да си поговорите сериозно без задни мисли какво очаквате един от друг, дали има някакъв шанс отново да бъдете заедно?
Нов профил: Cassidy [img]http://store.picbg.net/pubpic/77/7D/c5c15e327952777d.gif[/img]
#3 2010-11-19 19:03:07
- Sevi7yYy_65
- Member
- From: Само за ВИП фенчетаа (*)
- Registered: 2010-03-21
Няма да постигнеш нищо като се преместиш да живееш другате твойте чуства към него ще си останат в сърцето ти където и да идеш ! според мен е най-добре да го питаш дали все още изпитва чуства към теб и ако изпитва да се пробвате на ново и да забравите миналото !
Дано съм ти помогнала !
Еби, ебавай, преебавай, но заради путка, путка не ставай !
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014059_10151552279456984_1676027790_n.jpg[/img]
#4 2010-11-19 19:53:44
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Аз пък съм на мнение, че щом 2 души се разделят, така е трябвало и съответно-Не трябва да се събират пак.Щом 1 път нещата не са проработили и се е стигнало до раздяла е ясно..
Според мене с времето всичко ще отмине и си просто поредното момиче, което си мисли, че е влюбено до уши, как не може да живее без него и в последствие ще разбереш, че всичко с времето си идва на мястото и че чувствата ти към него няма да са същите..
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#5 2010-11-22 12:55:03
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Няма смисъл да се местиш в друг град или квартал . Ти така или иначе ще го преодолееш , просто това изисква много време и сила от твоя страна . Не е само той на света ,нали така ?! Има и други момчета . Просто си се привързала към него и не си си помисляла,че ще дойде моментът на раздялата и най-вероятно си си мислела ,че вечно ще бъдете заедно ,ноо идва и този момент . За жалост : ( ..
И преи мен казаха,че няма симсъл да се събирате пак , все пак един път не ви е потръгно и сте скъсали . Няма да ви потръгне и втори : )
Не е лесно да забравиш някого ,на който до онзи ден си казвал "Обичам те ! " ,но така или иначе с времето тази твоя болка ще стихне .
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
Pages: 1