#1 2010-11-03 18:25:25
- zaek_pred_pensiq
- Member
- From: hell
- Registered: 2010-09-11
Re: Хора искам да се самоубия
Моята история е ужасно дълга,просто ако тръгна да разказвам кофти ще ви стане.Но въпроса е,че искам да се самоубия,но ме е страх как ще го приемат родителите ми.Толкова много ги обичам,но всеки ден го живея на сила, и вярвай те ми това не е поредната измислена история,защото човек няма какво да прави,а тя е истина.Само ми кажете като го живея тоя скапан живот, защо ме е страх да се самоубия?
love you
[img]http://indiegeniusprod.com/BestMoviesEver/wp-content/uploads/2010/10/twilight-breaking-dawn-movie-best-movies-ever.jpg[/img]
#2 2010-11-03 18:26:54
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Че живота е скапан- ДА ! Затова е живот- да ставаш, да падаш и да продължаваш! Самоубийството показва, че не мислиш трезво и не можеш да се справиш по нормален начин с нещата! Това е най-голямата глупост! Недей да слагаш край на живота си каквото и да става !
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#3 2010-11-03 18:27:57
- anity_kiss
- Member
- Registered: 2009-02-07
Ще ти кажа само, че се самоубиват слабите, тези които не могат или поне така си мислят, да се справят с живота
#4 2010-11-03 18:28:10
This SUCKS .. какво подяволите ? искаш да се самоубеш а те е страх, що за искане е това ? .. Не си способна да си отнемеш живота, значи не го искаш толкова силно. Пхах ако се самоубиеш де, по добре ЕДИН ИДИОТ ПО МАЛКО !
[img]http://resources.toolwi.com/resource/preview:2/1af8d4db513594f6879e92dac1a32aa0.gif[/img] [img]http://store.picbg.net/pubpic/C4/A3/da310092b6d3c4a3.jpg[/img]
Довчера плюехте сайта, а сега го обичате. И модератори ще ставате. ахаха ;D
p.s тези рангове станаха като бонбони ..
#5 2010-11-03 18:29:43
- ivsity
- x. Vampire Girl x.
- Registered: 2009-04-27
Защото именно те са смисълат на живота ти ! Не се отказвай така лесно продължавай напред и погледни живота от хубавата му страна всеки хубав миг в живота ти . Няма как да няма такива моменти .. Просто се усмихни макар и да ти се плаче .. майка ти може да ти помогне сподели как се чувстваш , майките винаги вършат чудеса с настроението .. поне при мен се получава .. Не се предаваш и забрави това за самоубийството !
#6 2010-11-03 18:38:09
- metalniq
- Member
- From: не съм от този свят
- Registered: 2010-04-07
Значиииииии,1. не си режи вените защото могат да те намерят и да те спасят
2. не скачай от някъде защото може да се потрошиш и пак да си жив/а( не знам дали си момче или момиче)
3. не скачай пред някоя кола, защото ще изкарат шофьора виновен и ще му направиш мръсно за цял живот.
4. няма да ти казвам да не се самоубиваш, защото и без това няма да го направиш, но ако вземеш че се излъжеш и верно се самоубиеш..........мда, браво на теб, ще извършиш геройство |-(
п.с.- не слушай тая малката "yee" не си идиот
http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!
#7 2010-11-03 18:47:01
- TwEeTcHeTyYy
- Member
- From: Rakovski
- Registered: 2009-07-02
- Website
Хм .. и какво ще промениш като се самоубиеш? .. само където ще направиш така че хората които обичаш да страдат за теб .. все пак ти не си единственият човек с такъв проблем .. ако наистина се постараеш всичко ще си дойде на мястото
tweetyy [h] ..
#8 2010-11-03 18:55:10
- Brutallity
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-13
Скъпи ми Заек Пред Пенсия,
в този живот оцеляват само силните.Нямам идея каква е твоята история..но ако ще се самоубиваш и ще мислиш за някого как ще го приеме, по - добре не се самоубивай.Страх те е да се самоубиеш,защото има един мноооого малък гном в тебе който крещи " ТИ ТЪП ЛИ СИ УЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ?!!?!? "...+ това мисли за хората докато си още живо.Какво ще промениш с това ? Ще се избавиш от мъките ? И ще вкараш човечетата дето те обичат тебе в други мъки ? За начините за самоубииство..Стоян / ако не му бъркам името - Metalniq / ти го каза. Не си режи вените,ако те намерят ще е голям позор.Не се мятай пред коли - ще п*еебеш и нечий друг живот.Не скачай от етажи - леля ми се самоуби така,умря в адски мъки..
Извод - НЕ СЕ ТРЕПИ.
Амин !
All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.
---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#9 2010-11-03 19:00:10
- metalniq
- Member
а аз вдъхновен от Дидето ( малкото брутално човече) че ако се самоубиеш ще разориш ваще и ще ги вкараш в дългове
ти знаеш ли колко струва едно погребение
Fuck Off And Die !!!!!!
#10 2010-11-03 19:01:33
- admin
- Администратор
- Registered: 2008-06-15
Що за простотия?
Пиша дълги и трудноразбираеми изречения!
Извинявам се!
#11 2010-11-03 19:05:30
- Brutallity
- Member
/оффтопик
Амчи'къ,те тез работи скъпи ва ;D
@ Админе : Поредната..
/онтопик
Недей да се самоубиваш,Не си дал живота ти,че да имаш правото да го отнемаш.
Лично аз нямаше да се самоубия,само от инат да призная,че съм слаба...
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#12 2010-11-03 19:09:10
- metalniq
- Member
като си слаба, ще станеш силна
Аз искам да знам какво решение взе автора ще се трепеш или не ?
Fuck Off And Die !!!!!!
#13 2010-11-03 19:10:11
- Sisi7u
- *-_c0oL StaR_-*
- From: градът на прокълнаtиtе . !! .
- Registered: 2010-03-06
пф , ти си поредният който го иска
всеееееееки го казва ей тъй, малко са хората, на които им стиска ; ]]
е, явно и ти си от тези празнодумци, които и аз не знам какво искат да постигнат
ако си мислите, че ще ви съжалим - НЕ !!
На никого живота не е лек, всеки има своите проблеми, но намираме сили да ги преодолеем и да продължим напред !!
не знам какво ти си е случило, но нали знаеш "това, което не ни убива ни прави по - силни" - вземи си поука ; ]]
[img]http://prikachi.com/images/452/3028452n.jpg[/img]
#14 2010-11-03 19:13:26
- Brutallity
- Member
като си слаба, ще станеш силна
![]()
![]()
Аз искам да знам какво решение взе автора
ще се трепеш или не ?
Обратното,и не,няма да ставам слаба >.< Не съм си оправила словореда в последният пост.
Он :
Няма да се самоубиеш нали ?
защото ако наистина искаш можем да го уредим да не си цапаш ръчичките..
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#15 2010-11-03 19:18:20
- miminzetyyy
- Mrs. Soмеrhalдеr
- From: Пловдив
- Registered: 2009-06-26
Както ти каза това е един скапан живот.Но това не означава ,че трябва да слагаш край на него.Аз не знам каква е историята,но нищо на света не е толкова непоправимо,че да тръгнеш за се самоубиваш.Затова както и предните потребители казаха БЪДИ СИЛНА (exclaim) (exclaim) ,покажи на този свят,че като се самоубиеш няма да сложиш край на терзанието си.Затова пак ти казвам БЪДИ СИЛНА
#16 2010-11-03 19:18:55
- smilexgirl
- Member
- From: Saint Denis, Centre, France
- Registered: 2010-10-19
Даже и админа ти го каза.. |-)
Живота е за да се учим от всеки провал...
1. Защо го искаш?
2.Имаш ли психически отклонения?
3.Данеби да искаш внимание?
Най-щастливите хора, имат всъщност най-тъжните истории ....
#17 2010-11-03 19:30:37
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Много ли е смешно ?
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#18 2010-11-03 19:33:56
- zaek_pred_pensiq
- Member
- From: hell
- Registered: 2010-09-11
мерси на всички за съветите.
ще помисля над това което сте написали и ще реша какво да правя със живота си
love you
[img]http://indiegeniusprod.com/BestMoviesEver/wp-content/uploads/2010/10/twilight-breaking-dawn-movie-best-movies-ever.jpg[/img]
#19 2010-11-03 19:39:52
- MiSteRry
- Member
- Registered: 2009-04-01
Представи си , ако сега се самоубиеш колко хубави моменти ще пропуснеш ..
Сега си мислиш , че живота ти е скапан , че не ти се живее а я си представи колко много хора има по света , ако всеки когато срещне трудност слага край на живота си ;??
Да не говорим , че има тооолкоова с по-големи проблеми от теб , които не се отказват ..
#20 2010-11-03 19:42:41
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- From: Някъде там
- Registered: 2009-03-09
- Website
Ей , заек - моя съвет е да доживееш до пенсия
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!
#21 2010-11-04 00:13:52
- keminka
- Summer Beauty
- From: Варна~town
- Registered: 2008-11-19
Слънце ,до преди 3 години тежах 35 килограма (бях на 17) обиждаха ме ,подиграваха ми се, наложи се да легна под ножа ,и вече може да се каже изгледам добре,поне ме забелязват мъжете.Имам доста белези от тази операция,та чак си е за срам (не ме карай да се снимам) мога да рева да се тръшкам,че живота ми беше скапан и че още е скапан,но не го правя.Защото съм осъзнала ,че затова сме на тая земя.Думата ЖИВОТ за мен е равна на МЪКА(нещо като мой си превод) няма ли я... тфа не може да се нарече живот драга.Толкова нови и красиви неща съм открила след това,имам чувство че от 3 години аз живея.И се радвам, не ме е срам от това,ходя на плаж въпреки тея гадни белези
Ако седнем всички да се оплакваме от живота ще осъзнаеш че, твоите "МЪКИ" нищо не са да не се занимаваме с глупости ся
#22 2010-11-04 15:30:54
- iveto0_94
- `Vampire heart`
- From: *...MyStic FallS...*
- Registered: 2009-08-03
Живота наистина е скапан!!!Ядосана съм на всички млади хора,който се отказват от живота!!Ако сега смяташ,че живота ти е Ад,представи си какво ще е да лежиш в тъмния и мрачен гроб!Как е възможно човек да се огледа и да не намира нито една причина да продължи да живее?Самоубийството не е смелост а страх!Мила,човек не винаги е весел и безгрижен.Има дни,когато падаш в дълбока яма-цял ден киснеш и се самосъжаляваш,казваш,че не ти се живее повече,защото имаш много проблеми.Но проблемите идват и си отиват,а животът веднъж отнет никога повече не се връща!!!Не можеш да ме убедиш,че ти липсва онази тръпка,която те кара заразително да се смееш,която повдига адреналина ти и ти дава енергия!Независимо от трудностите,от болката,ти не спирай да се бориш,не спирай да живееш.Животът е такъв.Сигурна съм,че има още много хора с такива проблеми-като твоя(аз не знам какъв е),и съм сигурна,че те не се отказват!БОРИ СЕ-всичко минава.
[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img] Когато често се срещаме с дадени хора,
те стават част от живота ни. И като станат
част от живота ни, започват да се опитват
да го променят. И се сърдят, когато не
правим това, което те изискват от нас.
Понеже всеки си мисли, че знае как
другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва
да живее своя собствен!
#23 2010-11-06 07:53:25
- The Monster Cookie ;]]
- Member
- From: Манхатън,Ню Йорк
- Registered: 2010-11-04
не си идиот !! Не прави такива глупави неща когато минат години и когато наистина си щастлив/а ще разбереш,че наистина не би трябвало да мислиш за самоубийство ! Аз също съм искала да не съм да този свят защото само хората ме нараняват,но това с вените не е решението :X Не мисля, че проблемите ми ще минат когато се нарежа.. И аз съм си рязала вените и сега съжалявам защото имам белези по ръцете не си личат много,но не трябваше да правя такива неща.Нашите разбраха, че съм се рязала и много се разочароваха ;хх Посъветваха ме да не го правя защото ако си прекъсна някоя вена или няма да уживея или в болницата ще се моля да съм жива .. НЕ ГО ПРАВИ ! Времето лекува и това е вярно