#1 2010-10-25 12:00:46
- krisinka_pufinka
- Member
- From: Dubaii ^.^
- Registered: 2010-09-06
Re: Колко важен е външният вид?
Колко важен е външният вид?
[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”[/*]
[/list]
#2 2010-10-25 12:15:20
- AnOnImKaAa
- Member
- From: Габрово
- Registered: 2010-02-13
външния вид е просто обвивка на нещо красиво/грозно . . . Има хора които не са много красиви на външен вид но са красиви по душа и обратното...Разбирасе като видиш някой и повечето хора съдят по външния вид...Може да кажеш за някой че е "спарен" дори без да го познаваш просто защото си носи дрешките по поразличен начин и т.н.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#3 2010-10-25 12:36:11
- tanityy
- Strange star
- From: Geneva,Switzerland
- Registered: 2010-07-28
Ами според мене не е важен чак толкова . Важно е какъв си от вътре . Няма значение дали си грозен или красив . Да някои хора са надарени но ... няма смисъл .
Личността започва там,където свършва сравняването с другите.
[img]http://prikachi.com/images/79/7560079R.jpg[/img]
#4 2010-10-25 12:53:18
- Brutallity
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-13
Всички ще бързат да кажат че не е важно.Факт наистина не е от 100%ово значение.. но поне 30 ?
Много,много хора съдят по външният вид,това е наистина глупаво,но уви не можем да променим мисленето на цялата нация.Външният вид играе роля в изграждането на първото впечатление,което както знаете е наистина важна част от цялостната преценка за даденият човек.Замисляли ли сте се,че даже понякога и може би не цялостно, и ние си правим впечатления от външният вид ? Просто понякога е неизбежно.Точно поради тази причина /че хората съдят по външният вид / понякога ми се налага да не съм такава,каквато искам да съм. Та както казах външният вид поне при мен играе горе долу, 30%ова роля,като първо си създавам някакви първи впечатления,после опознавам човека и чак тогава завършвам 'портрета' му.
All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.
---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#5 2010-10-25 13:16:45
- qgodkaa12
- Member
- From: Градът на мечтите : ))
- Registered: 2010-03-13
Всички ще бързат да кажат че не е важно.Факт наистина не е от 100%ово значение.. но поне 30 ?
Много,много хора съдят по външният вид,това е наистина глупаво,но уви не можем да променим мисленето на цялата нация.Външният вид играе роля в изграждането на първото впечатление,което както знаете е наистина важна част от цялостната преценка за даденият човек.Замисляли ли сте се,че даже понякога и може би не цялостно, и ние си правим впечатления от външният вид ? Просто понякога е неизбежно.Точно поради тази причина /че хората съдят по външният вид / понякога ми се налага да не съм такава,каквато искам да съм. Та както казах външният вид поне при мен играе горе долу, 30%ова роля,като първо си създавам някакви първи впечатления,после опознавам човека и чак тогава завършвам 'портрета' му.
на същото мнение съм : ))
Обичаш истински тогава, когато си убеден, че само ти си способен на такава любов, че така силно никой никога не е обичал,нито някой някога ще обича.. <3
#6 2010-10-25 14:40:46
- TRI4KO
- Member
- Registered: 2009-11-19
Мм.. не знам, но за мен си е доста важен. Първото мнение е по видът, по който изглеждаш.