#1 2010-10-07 12:21:47
- m_i_m_i
- Member
- From: София
- Registered: 2010-04-22
Re: Имам нужда от съвет ..
може да се махне темата вече
#2 2010-10-07 12:31:38
- x_alien_x
- Member
- Registered: 2010-10-04
оф, да ти кажа миналата година на мен м исе слу4и по4ти същото
знам 4е е супер гадно , но с времето хората коитп по някакъв на4ин са те наранили .. повярвай ми ще дойдат сами да ти се извиняват когато схванат колко глупаво са се даржали
|| ако искаш взимай мнението ми под внимание :p :p :p :p ||
[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.[/*]
[/list]
#3 2010-10-07 12:39:15
- m_i_m_i
- Member
оф, да ти кажа миналата година на мен м исе слу4и по4ти същото
![]()
![]()
![]()
знам 4е е супер гадно , но с времето хората коитп по някакъв на4ин са те наранили .. повярвай ми ще дойдат сами да ти се извиняват когато схванат колко глупаво са се даржали![]()
![]()
![]()
![]()
|| ако искаш взимай мнението ми под внимание :p :p :p :p ||
Благодаря ти, но аз предпочитам да действам, да правя нещо . . Очаквам още отговори . 8-|
#4 2010-10-07 12:47:23
- xfreakx
- Изгонен(а)
- From: Living in the dream...
- Registered: 2010-07-08
Еми .. според мен би трябвало и ти да йм го нач*каш (извинявам се за думите ) ,,ноо .. е така : ) .. неможе твоя приятелка да постъпва така, а ти да си стойш безучастно ; ))
F*CK - Фактически не ме интересувате ... Нито вие, нито мнението ви ! ; ]]
С всеки изминал ден остават все по-малко хора за които ми пука .. !! ..
Селяци големки, бе : ) .
#5 2010-10-07 13:07:42
- m_i_m_i
- Member
Еми .. според мен би трябвало и ти да йм го нач*каш (извинявам се за думите
) ,,ноо .. е така : ) .. неможе твоя приятелка да постъпва така, а ти да си стойш безучастно ; ))
Да, може би е трябвало да пъстъпя по друг начин .. Но дори и да го бях направила може би пак щяха да искат 'да ме бият' и тем подобни, дори още повече .. Но не знам ..
#6 2010-10-07 13:42:24
аз май отново ще играя ролята на "неразбралата" всъщност разбрах те, но тая скайп дискусия, която си копирала ме пообърка... И защо при положение, че ти си си намерила пръстена, някой ще ти го иска?? И какви пари си искала уж, а всъщност не си си ги била искала... не, не оплетох се Мога само едно да ти кажа относно ситуацията с крушите, а именно, че ако момичето ти е истинска приятелка, щеше да се застъпи за теб и да те защити по някакъв начин, а тя не го е направила, после да ти се е извинила по някакъв начин за неханието си?? Не. Следователно, не разбирам как можеш да наречеш такъв човек "най-добър приятел"
Once again the world has proven anything you can do, I can do better!
Съзираш ли в зрънцето пясък Вселена
а в полския мак-Цветовете на Рая
И краткия миг става Вечност блажена
а в шепата малка събираш Безкрая...
[img]http://s7.rimg.info/72c4a135911e031df285d216d0e9c3a9.gif[/img]
#7 2010-10-07 13:49:05
- m_i_m_i
- Member
аз май отново ще играя ролята на "неразбралата" всъщност разбрах те, но тая скайп дискусия, която си копирала ме пообърка... И защо при положение, че ти си си намерила пръстена, някой ще ти го иска?? И какви пари си искала уж, а всъщност не си си ги била искала... не, не оплетох се
Мога само едно да ти кажа относно ситуацията с крушите, а именно, че ако момичето ти е истинска приятелка, щеше да се застъпи за теб и да те защити по някакъв начин, а тя не го е направила, после да ти се е извинила по някакъв начин за неханието си?? Не. Следователно, не разбирам как можеш да наречеш такъв човек "най-добър приятел"
Ами, да, ясно е, че не мога да я нареча така . По скоро 'бивша най-добра приятелка' .. Дори мисля, че знам, защо не ме защити-води се по гайдите им, защото я е страх да не нападнат и нея без причина .
П.П. Очаквам още мнения, но моля ви пишете ми какво да напавя сега, как да ги отстраня или да ги накарам да съжаляват .. (: (wave)
#8 2010-10-07 13:50:12
- zelenojelence
- Member
- Registered: 2009-01-25
еми първо казваш че си разбрала кои са ти истински приятели и кои и не ако мислиш че тази пряятелка дето сте си писали е от тях си мн в грешка ако беше таква нямаше просто така да ти казва че еди кой си искал да те бие просто щеше хубаво да ги наругае и да не се събира повече с тях щом като искат да бият най - добрата и приятелка.. пък за другите не мога да кажа друго освен че са някакви спр глупаци ( от това което си описала) зарежи ги всички
The quietest people have the loudest minds.
[img]http://prikachi.com/images/906/3980906k.gif[/img]
#9 2010-10-07 13:55:11
- m_i_m_i
- Member
еми първо казваш че си разбрала кои са ти истински приятели и кои и не ако мислиш че тази пряятелка дето сте си писали е от тях си мн в грешка ако беше таква нямаше просто така да ти казва че еди кой си искал да те бие просто щеше хубаво да ги наругае и да не се събира повече с тях щом като искат да бият най - добрата и приятелка.. пък за другите не мога да кажа друго освен че са някакви спр глупаци ( от това което си описала) зарежи ги всички
Нямам в предвид, че тя е от истинските или който и да е в описаните .. И може би ми е казала, че 'искат да ме бият' , защото те са й го наредили . ;D Та пак ви казвам :
Очаквам още мнения, но моля ви пишете ми какво да напавя сега, как да ги отстраня или да ги накарам да съжаляват .. (:
(wave)
#10 2010-10-07 14:36:51
- moni4ka_21
- Member
- From: Nostalgia
- Registered: 2008-12-30
Ами:
1.всичките тези които искат да те бият + "приятелката ти" са доста недорасли,въпреки че и в нашия град се случва някой да иска да бие някого .. |-)
2.аз съм човек,който не обича кавги,разправии,още повече пък да се решават проблеми с насилие .. => ако съм на теб не бих ходила в Ловеч повече.Ако добре помня,там имаше баба.Еми, отиваш за 1-2 дни-стойш си вкъщи или излизаш с другата приятелка,която ако съм разбрала правилно няма нищо общо с тази история ии гледаш да страниш от местата на които се събират въпросните "биячи".Може би ти се иска да им го върнеш,да ги накараш да съжеляват,да им покажеш с кого си имат работа и т.н. и т.н. ,но така само падаш на тяхното ниво.А с глупак да спориш е безсмислено.Още повече,че няма никой,който да подкрепя теб.Не казвам да бягаш и да се криеш,а просто да внимаваш къде ходиш,когато си в Ловеч и да ги избягваш.
Успех
Draco Dormiens Nunquam Titillandus.
#11 2010-10-07 14:46:20
- m_i_m_i
- Member
Ами:
1.всичките тези които искат да те бият + "приятелката ти" са доста недорасли,въпреки че и в нашия град се случва някой да иска да бие някого .. |-)
2.аз съм човек,който не обича кавги,разправии,още повече пък да се решават проблеми с насилие .. => ако съм на теб не бих ходила в Ловеч повече.Ако добре помня,там имаше баба.Еми, отиваш за 1-2 дни-стойш си вкъщи или излизаш с другата приятелка,която ако съм разбрала правилно няма нищо общо с тази история ии гледаш да страниш от местата на които се събират въпросните "биячи".Може би ти се иска да им го върнеш,да ги накараш да съжеляват,да им покажеш с кого си имат работа и т.н. и т.н. ,но така само падаш на тяхното ниво.А с глупак да спориш е безсмислено.Още повече,че няма никой,който да подкрепя теб.Не казвам да бягаш и да се криеш,а просто да внимаваш къде ходиш,когато си в Ловеч и да ги избягваш.
Успех
Да ти кажа честно не съм много мирен човек, когато ме ядосат . (: Искам да им покажа, че са сбъркали и с това, че съм осъзнала кой са ми приятели - имам предвид в града който живея и осналите места . В Ловеч си нямам никой вече, освен баба ми .. А там обожавам да ходя, сега те ще провалят всичко, не знам дали разбираш .. Също ;; Да ги прогоня (част от тях) и да мога да остана с тези, който ми харесва . . Моля ви за 'помощ' , защото никога не ми се е случвало някои да ме напада и т. н. |-) Ако можете ми кажете как да си върна приятелите, които искам .. (Мисля, че е само една . . Другите ..) ..
#12 2010-10-07 15:05:43
- tanityy
- Strange star
- From: Geneva,Switzerland
- Registered: 2010-07-28
Кажи на тази твоя 'приятелка' да си гледа работата ! Защото ако тя беше истинска приятелка щеше да направи нещо по въпроса . . Ами другото лято като ходиш там прави се , че не я познаваш !
Личността започва там,където свършва сравняването с другите.
[img]http://prikachi.com/images/79/7560079R.jpg[/img]
#13 2010-10-07 15:08:30
- ^^Filmchett0o^^
- Member
- From: South Korea
- Registered: 2010-02-15
1.Зарежи всички твой приятели които се държат така към тебе ( НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШ) .
2.Върни нещата на твоето БИВШО приятелче и и обърни гръб завинаги такаче да я забравиш и ти нея и тя тебе !!!
3.За напред внимавай с кой се съузяваш (си ставаш ФР)
4.Като искат да те бият , значи са страхливци които се прявят на супер важни... |-(
5.Ще ти пожеля най - големия УСПЕХ на света
[img]http://prikachi.com/images/16/3824016M.gif[/img]
#14 2010-10-07 15:17:50
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Има една приказка " Убий глупака с мълчание. " Но това определено не е за твоя случай. : ))
Намери точния момент и им го върни тъпкано : )) ..
И зарежи тая твоя "приятелка" .
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#15 2010-10-07 16:33:34
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Значи искаш да им го върнеш, така ли?
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#16 2010-10-07 16:34:20
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Има една приказка " Убий глупака с мълчание. " Но това определено не е за твоя случай. : ))
Намери точния момент и им го върни тъпкано : )) ..
И зарежи тая твоя "приятелка" .
Напълно съгласна (y) !
А защо като си намерила пръстена "приятелката" ти го иска ?
Да не е бил на майка й, тя да го е изгубила и т.н. , защото казва, че е бил на майка й..
Голяма приятелка
Честно да ти кажа, мисля, че тя ти е била приятелка.. обаче после както казваш ти ,,е тръгнала по гайдата на онези" и сигурно са я настроили срещу теб или нещо подобно..
#17 2010-10-07 16:39:07
- fiina
- Member
- From: Callafornia. . :)
- Registered: 2009-07-31
Първо..Отиди си.. защото ще помислят че си страхливка..а това не е тъка .. (нали)..?
Второ...Не разбрах точно колко са тези дето искат да те бият...Ако са по малко 1-2 отиди..направи се че не ти пука...
Трето както каза ^^Filmchett0o^^ те са страхличци .. не им се връзвай
ии Четвърто.. аз също ти пожелава успех..
П.П Не се коси , а деиствай!!!
[img]http://prikachi.com/images/96/4037096d.gif[/img]
#18 2010-10-07 16:42:01
- m_i_m_i
- Member
Значи искаш да им го върнеш, така ли?
Нещо такова, да .
П.П. Благодаря на всички които писаха . Няма проблеми за още препоръки . 8-|
#19 2010-10-07 18:51:45
- demi-lovato
- Member
- From: L.A BaBy
- Registered: 2009-03-11
Прочетох всичко.Честно казано се чудя какво да ти отговоря.Аз ако бях щях да викна няколко човека и онея щяхме да ги набием.Ама проблема е ,че аз не знам дали ти имаш кой да извикаш.Ако аз се обадя тука на няколко човека веднага ще оправя проблема,но като не те познавам лично не мога да ти помогна от тази страна.Друго ,което е се чудя как си изтърпяла да те целят.Това си е жива подиргавка.Не бих търпяла такова нещо.На твое място бих казала всички тези неща на тази твоя приятелка.Кажи й как се чувстваш и ,че мислиш,че те е предала.Ако тези ,които искат да те бият са само двама мисля,че можеш да пробваш да се сбиеш ,но ако са повече не мисля,че ще справиш.Трябва да си много силна ,ако успееш. Напиши ми мнението си.
[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]
As long as you love me ♥ ♫
[img]http://i41.tinypic.com/amadg.jpg[/img]
#20 2010-10-07 21:25:41
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
demi-lovato продължавай да живееш във фантазията си.. Как ще тръгне да се бие, тя да не е някоя първобитна?Според мене ако искаш да им стане наистина тъпо трябва да разбереш на кой какво му е най-ценно и по някакъв начин да го лишиш от него..
Все пак, мисля, че е по-добре просто да кажеш на приятелката си как си се чувствала, кажи и на "онея", че искаш да сте фр. не да се целите със всичко от "Плод и зеленчук". Ако имат малко акъл ще схванат, ако ли не просто каквото и да правиш ще е безсмислено!
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#21 2010-10-08 10:50:08
- demi-lovato
- Member
- From: L.A BaBy
- Registered: 2009-03-11
Оф Биберончето аре стига си се месила веее !!!!Ще пиша каквото си искам !! А и съм сигурна ,че ще й се изсмеят.Не съветвай момичето да пада толкова ниско.Да си приятелка с някой ,който те мрази,заплашва,обижда и цели.В тоя случай много би ми било приятно да дойда да те нацеля с домати и яйца и после ела да ми кажеш да бъдем приятелки.Така хубаво ще ти се изсмея,че си нямаш представа. Едно момиче така дето всички я мразят ,защото не е много хубава отиде при едни момичета и вика ...добре грозна съм,но съм добра приятелка и искам да съм с вас... и те така се смяха,че се чудя как не припаднаха.Как може да съветваш някой да пада толкова ниско ? Ако ти се влачиш в краката на момичетата ,които те мразят не си мисли,че другите биха го търпяли.
As long as you love me ♥ ♫
[img]http://i41.tinypic.com/amadg.jpg[/img]
#22 2010-10-17 18:18:50
- suuMer_girl
- Member
- Registered: 2010-06-26
Лелее ...каквии хораа имаа
И азз съм ималаа такиваа моментии,но нали съм си тъпичкаа сее правя на аутсайдерр..
Мми акоо в Ловеч имаа другии хораа ( коитоо не са те удряли с круши) сее помотай с тях и зарежии таяя приятелкаа .. щотоо азз ако бяхх на твоее мястоо наистинаа щяхх да побеснеяя ;дд
Spain •♥••♥••♥••♥•
#23 2010-12-26 22:01:34
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
Значи да ти кажа и на мен нещо подобно ми се случи, но мен '' приятелката ми '' ме остави заради гаджето си.. така ли.. еми добре.. нека си казах.. и продължих.. ходих сама докато си намеря отново приятели.. гадно ми беше разбира се.. но за разлика от мен тя се оплете в някакви каши.. родителите и и забраниха много неща.. и ме потърсиха.. ето че всичко накрая опря до мен... така че не се приятеснявайй.. както направих аз оставия.. ПО УМНИЯ ОТСТЪПВА.. а някой по горе беше написал, че щели да ти се смеят... а ти може да сее страхуваш, че ще те бият... викни там няколко човвека за да имаш здрав гръб ако скочат да те бият , прави се и ти на инт.. да видиш как ще се почувства приятелката ти.. и след като всичко приключи.. тя може да дойде да ти се извини.. но аз ако бях нямаше да приема и ще си тръгна.. но ако не се извини ти си тръгни и не я търси.. поне си тръгни с гордо дигната глава.. след време може и да те потърси.. както са казали ВСИЧКО ИДВА КОГАТО НАЙ-МАЛКО ОЧАКВАШ (: Може и на някой да не му допадне това, което писах, но аз това мисля (:
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
#24 2010-12-26 22:44:28
- Sweet.From.Strawberry
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-09-23
Ето го и моето мнение.
1.За това,че тези момичета искат да те бият ... няма да им се оставяш.Не казвам да се биеш с тях,но просто ако ти посегнат не трябва да им стоиш мирно и нищо да не правиш.Аз от това което прочетох,че са те замервали с круши за мене тия "пички" са точно на два шамара живот .Така че ако стане нещо лепваш им два шамара и това е.
2.За "приятелката ти" мисля,че и на нея трябва да и теглиш една майна.Няма да обяснявам защо.Мисля че е ясно.
3.По въпроса с парите и пръстена...Ако парите са си твои имаш право да си ги искаш без никой нищо да ти казва.За пръстена ако ти си си го намерила то си и ТВОЙ!!!
[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]
#25 2012-05-14 08:22:55
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Аз да питам,понеже сигурно е минало време,какво се е случило,оправиха ли се нещата?
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]