#1 2010-10-04 18:09:53
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- From: Някъде там
- Registered: 2009-03-09
- Website
Re: Днешните деца.
Абе,знам , че на повечето им е скука да се обсъжда поведението,агресията и другите съществени проблеми на днешните млади,но я да ви попитам според вас - КАКВИ СА ПРОБЛЕМИТЕ на днешните хлапета/тийнчета?
Защо според вас те се държат така неадекватно
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!
#2 2010-10-04 18:12:43
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Защото трябва да учат (може би проблеми в училище) и са заети да си търсят гаджета и да се цункат с тях, а те после си харесват друго момиче :}
#3 2010-10-04 18:17:27
Масова липса на първите 7 години от възпитанието им. И някакво непреодолимо желание да се доказват непрекъснато пред другите, за жалост не по особенно добър начин. Агресията, надменното поведение, цигари, пиене и прочие са приоритет на по-голямата част от тях, това е лично мое наблюдение а останалите просто започват да правят същото, защото в противен случай не могат да се впишат в "колектива" и стават обект на подигравки. И разбира се не на последно място-секс. Като че ли са на състезание, вече получавам алергия когато чуя/прочета "ама приятелите ми вече са го правили, а аз още не" тц тц трагедия голяма...
Once again the world has proven anything you can do, I can do better!
Съзираш ли в зрънцето пясък Вселена
а в полския мак-Цветовете на Рая
И краткия миг става Вечност блажена
а в шепата малка събираш Безкрая...
[img]http://s7.rimg.info/72c4a135911e031df285d216d0e9c3a9.gif[/img]
#4 2010-10-04 18:21:10
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- Website
Масова липса на първите 7 години от възпитанието им. И някакво непреодолимо желание да се доказват непрекъснато пред другите, за жалост не по особенно добър начин. Агресията, надменното поведение, цигари, пиене и прочие са приоритет на по-голямата част от тях, това е лично мое наблюдение а останалите просто започват да правят същото, защото в противен случай не могат да се впишат в "колектива" и стават обект на подигравки. И разбира се не на последно място-секс. Като че ли са на състезание, вече получавам алергия когато чуя/прочета "ама приятелите ми вече са го правили, а аз още не" тц тц трагедия голяма...
Така е , но това не оправдава липсата на всякаква грамотност и неадекватно поведение...имам впредвид,че се държат като малоумни и не стига,че са смешни,а като че ли са много горди с това... |-(
умря...хахаха...
#5 2010-10-04 18:24:11
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Напълно съм съгласна (y)
Вече всички които учат са ,,зубъри" и са някакви извратени (уж) които учат и имат хубави оценки.. А тези които не учат и казват научени от нета лафове са ,,готини и яки"
#6 2010-10-04 18:25:03
- MiSteRry
- Member
- Registered: 2009-04-01
Какво му е неадекватното на държанието на "тийнoвете" ??
#7 2010-10-04 18:27:32
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- Website
Ами като за начало всички толкова много парадират с незнанието и неграмотността си , толкова много агресия и липса на възпитание,толкова огромно желание да са непукисти и тартори в обкръжението си,че става досадно...
умря...хахаха...
#8 2010-10-04 18:31:21
- ^^Filmchett0o^^
- Member
- From: South Korea
- Registered: 2010-02-15
Kakто мен така и тях ги ТРЕСЕ ПОБЕРТЕТА ...
[img]http://prikachi.com/images/16/3824016M.gif[/img]
#9 2010-10-04 18:31:26
- MiSteRry
- Member
- Registered: 2009-04-01
^^ до някаква степен е вярно , но не всички сме такива ..
#10 2010-10-04 18:31:39
- metalniq
- Member
- From: не съм от този свят
- Registered: 2010-04-07
еми най-яркият пример е да си пуснете комиците и да гледате копелетата те си ги имирират идеалноооо
http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!
#11 2010-10-04 18:33:09
- Sisi7u
- *-_c0oL StaR_-*
- From: градът на прокълнаtиtе . !! .
- Registered: 2010-03-06
възпитанието му е майката ;]]
[img]http://prikachi.com/images/452/3028452n.jpg[/img]
#12 2010-10-04 18:40:02
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
На мен лично ми е много интересно да обсъждам темите за поведението, агресията и др подобни работи. Днешната младеж ( по - голямата част ) според мен правят това, което правят и приятелите им, за да не останат по назад. Да не са изтърсаци.. да не им се подиграват като че ли ги е страх от това.. Започват да пушат и пият ( особено момичетата вече.. ) , правят секс, държат се грубо със всички.., недисциплинирани.. защото по този начин мислят, че са по готини и, че ще ги харесат останалите и ще ги приемат в компанията си. Правят се на ,, голямата работа'' Вече всеки 3ти петокласник започва да пуши и пие.. държи се зле .. само и само да го мислят за ,, най - големия'' Моето мнение е, че проблемите на тийнеджърите идват от родителите.. повечето се развеждат, ако ли не имат проблеми в работата (родителите), не обръщат достатъчно внимание на децата си и по този начин ги оставят да правят каквото си искат.. те остават без контрол и започват да не се влияят от правилата и законите..
#13 2010-10-04 18:52:10
- babytoni
- Member
- From: Първомай
- Registered: 2009-03-06
На мен лично ми е много интересно да обсъждам темите за поведението, агресията и др подобни работи. Днешната младеж ( по - голямата част ) според мен правят това, което правят и приятелите им, за да не останат по назад. Да не са изтърсаци.. да не им се подиграват като че ли ги е страх от това.. Започват да пушат и пият ( особено момичетата вече.. ) , правят секс, държат се грубо със всички.., недисциплинирани.. защото по този начин мислят, че са по готини и, че ще ги харесат останалите и ще ги приемат в компанията си. Правят се на ,, голямата работа'' Вече всеки 3ти петокласник започва да пуши и пие.. държи се зле .. само и само да го мислят за ,, най - големия'' Моето мнение е, че проблемите на тийнеджърите идват от родителите.. повечето се развеждат, ако ли не имат проблеми в работата (родителите), не обръщат достатъчно внимание на децата си и по този начин ги оставят да правят каквото си искат.. те остават без контрол и започват да не се влияят от правилата и законите..
+1 (y)
[img]http://prikachi.com/images/507/3617507c.jpg[/img]
[img]http://prikachi.com/images/510/3617510J.jpg[/img]
Paramore <3 and All Time Low <3 are my life
If death meant just leaving the stage long enough to change costume and come back as a new character...Would you slow down? Or speed up?
#14 2010-10-04 19:24:14
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Според мене повечето е заради родителите, НО не всичко..Един родител колкото и да възпитава детето си, колкото и да го учи на обноски, добро държание, колкото и да иска да го ограмоти то не иска ли нищо не се получава.Всичко си е до човека според мене..Не може за всичко лошо в поведението да се обвиняват родителите..Аз не знам родител, който да обича детето си да иска то да е неграмотно, невъзпитано и т.н.Според мене повече зависи от ОБКРЪЖЕНИЕТО.Не напразно са казали - С какъвто се събереш, такъв ставаш.И тука вече идва времето, в което трябва да използваш малко мозъка си и да преценяваш с кого се събираш и т.н.От толкова много неща зависи това тъпо поведение..де да бяха 1 или 2, 3..мнооого повече..Никой не може да го обясни.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#15 2010-10-04 19:29:28
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
Според мене повечето е заради родителите, НО не всичко..Един родител колкото и да възпитава детето си, колкото и да го учи на обноски, добро държание, колкото и да иска да го ограмоти то не иска ли нищо не се получава.Всичко си е до човека според мене..Не може за всичко лошо в поведението да се обвиняват родителите..Аз не знам родител, който да обича детето си да иска то да е неграмотно, невъзпитано и т.н.Според мене повече зависи от ОБКРЪЖЕНИЕТО.Не напразно са казали - С какъвто се събереш, такъв ставаш.И тука вече идва времето, в което трябва да използваш малко мозъка си и да преценяваш с кого се събираш и т.н.От толкова много неща зависи това тъпо поведение..де да бяха 1 или 2, 3..мнооого повече..Никой не може да го обясни.
Доста вярно,, но аз говоря за тези родители, които не обръщат достатъчно внимание на децата си.. те стават така наречените проблемни деца.. и после и добрите ученици като се съберат с тях и те стават такива.. така, че това си е кръговрата.. няма мърдане освен, ако детето само не помисли какво бива и какво не ..
#16 2010-10-05 03:37:58
Липса на обич и грижи. Според мен това са причините да са такива днешните деца.Дори един родител да е учил детето си на обноски и държанието,то като не е обсипано с обич.Естетсвено,че ще стане неграмотно и агресивно. Много е важна обичта дете-родител.
Както казва и biberonchetoy важна и средата в която ще е детето.
[img]http://prikachi.com/images/381/3030381s.jpg[/img]
#17 2011-05-08 15:31:07
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Ами, като за начало.. Липсата на първите седем години. След това е колко обич и грижи се полагат за тях. Нито много грижи е хубаво, нито съвсем никакви. Първо, защото от много обич децата стават много глежени, а от съвсем никаква - Липса на родителска обич.
После е голямото самочувствие. Колкото повече пари, толкова по - голямо самочувствие, според мен.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#18 2011-05-08 15:59:28
- vaflichka
- Member
- From: .. ^^ Тhe land of lies..^^
- Registered: 2010-02-08
Днешните деца са толкова разглезени (нече нашето поколение, не е), но някак си те мислят за неща, които аз до 5-ти клас не знаех. Много от децата не се виждат дълго с родителите си и остават без възпитание и обич. Разглезват с еот парите, които техните им давата икато почнат още от 4-ти клас: спирали, черни моливи, фон дьо тени ..
her heart was a secret garden and the walls were very high
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m29gqa7NIv1qlbdivo1_500.gif[/img]
#19 2011-05-09 07:13:17
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Те понеже са по-големи на едно въртят гаджета, скъсват с тях.От мъка прибягват до наркотици, по-голяма част си съсипват живота.Никой от сайта да не се засяга, моля.
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#20 2012-05-03 19:03:04
- be.just.you
- Member
- From: Wonderland.'
- Registered: 2011-09-15
+1.
#21 2012-05-03 19:32:45
- jetix4e
- Thug Angel
- From: London
- Registered: 2010-02-01
Децата днес стават все по неуправляеми, неуважаващи, агресивни и жестоки
и затова си има причини. Няма какво да се чудим. Ако в къщи детето непрекъснато се среща с проява на агресия и заплахи от наказания, то и детето се развива хиперактивност или това, което в последно време диагностицират като синдром на липса на внимание.
#22 2012-05-04 10:56:25
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Аз съм на мнението,че на децата родителите са виновни за държанието им.
Някой са мили,скромни и добри а други обратното.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#23 2012-10-07 06:19:55
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- Website
Не мисля,че всичко е от родителите и възпитанието,виждала съм деца на много свестни хора да се държат по същия начин
умря...хахаха...
#24 2012-10-07 15:37:08
- waLLz =]
- Member
- From: SOFIYA CITY
- Registered: 2011-09-09
Пълни утайки (повечето) говоря за 10-15 годишните. Няма смисъл да разтягам локуми.
[img]http://25.media.tumblr.com/7c425a9dbe4766bf629d30760ed8cdd9/tumblr_mjcw8cT5Cj1qen4j5o1_r1_250.gif[/img][img]http://24.media.tumblr.com/10da5e65b5f3d01e32ddef756fce49c8/tumblr_mjcw8cT5Cj1qen4j5o2_r1_250.gif[/img]
[img]http://25.media.tumblr.com/6e3d4ec3b5f71b8a094b5561bfe8d2d3/tumblr_mjcw8cT5Cj1qen4j5o3_r1_250.gif[/img][img]http://25.media.tumblr.com/514154f27a9110f167ab3986f6ac5f51/tumblr_mjcw8cT5Cj1qen4j5o4_r1_250.gif[/img]
#25 2012-10-07 21:14:11
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Не мисля,че всичко е от родителите и възпитанието,виждала съм деца на много свестни хора да се държат по същия начин
Както казах, за мен това с кого дружат е по-важно.Защото страшно много се прихваща от обкръжението.В крайна сметка това с "първите седем години" отдавна не важи.Смисъл - до 7 си дете, не се интересуваш много много от нещо определено, научаваш се на обноски и прочие, но след това попадаш в среда с около 20 човека(примерно), всеки със собствен си характер, всеки възпитан по различен начин и искаш, не искаш, прихващаш.А характера, това дали ще си "наркоман", "кифла", "зубър" и т.н. определения, зависи от годините в пубертета и от това с какви хора ще се събираш тогава..Нормално е ако се събираш само с възпитани деца, да си възпитан, както и ако се събираш само с невъзпитани, възпитанието ти да си го държиш само за вкъщи и за пред родителите. (Ох, че дълго писах, ама...)
girlcheto, когато родителите работят за да осигуряват на децата си нормален живот, за да не бъдат лишени, си идва с някаква цена - в случая недостатъчно време(говоря за родителите, които имат желание, но нямат това време).
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич