#1 2010-09-30 17:20:40

krisinka_pufinka
Member
From: Dubaii ^.^
Registered: 2010-09-06

Re: Смятате ли,че днешното поколение затъва?Защо?

Смятате ли,че днешното поколение затъва?Защо? think

[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”
[/*]
[/list]

#2 2010-09-30 17:34:19

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Да.Просто и ясно - Защото всяко следващо поколение става все по-малоумно и невъзпитано.Не казвам, че аз съм голямата умница и че пращя от възпитание, но като се съпоставя с по-малките просто имам чувството, че нямат и грам акъл и възпитание..
За пример - ДНЕС едно момченце - 1 макс. 2 клас вика на едно момиченце - Абе да ти е*а майката пишлеме..:o  surprised

И затъват, защото си мислят, че като пушат цигари от 2-3 клас и малко по-големите си мислят, че като се напушат с Марата или се надрусат ще станат голямата работа, а всъщност това не е нищо повече от затъване.. surprised  surprised И аз пуша, но не от 2 клас и съм на 17 а наркотици не съм виждала през живота си,освен на снимка, камо ли да пробвам..Трева съм виждала и пипала, но никога няма да я опитам, понеже за мене трева и наркотици взиамт само жалките, пропаднали и долни хора.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2010-09-30 17:40:22

xnesquikx
Member
From: Bikini Bottom*
Registered: 2010-09-19

Да.Просто и ясно - Защото всяко следващо поколение става все по-малоумно и невъзпитано.Не казвам, че аз съм голямата умница и че пращя от възпитание, но като се съпоставя с по-малките просто имам чувството, че нямат и грам акъл и възпитание..
За пример - ДНЕС едно момченце - 1 макс. 2 клас вика на едно момиченце - Абе да ти е*а майката пишлеме..
surprised  surprised

и от възпитанието. в днешно време родителите псуват най-свободно пред децата си. и каквото научиш. така си е.. както гледам малките от 1-ви 2-ри клас са много отворени. псуват наволя. едното днес ме шляпна по дупето. това направо ми лази по нервите. тая неграмотностт и всичко. не мога да повярвам че в 21 век е възможно това lipssealed  speechless

[img]http://prikachi.com/images/602/3629602g.png[/img] heart

its not about how others look at me, its about how i look at myself ;] -beastly

#4 2010-09-30 17:44:23

bl@ck_c0c@!ne
_*nArCo*BaBy* ^^
From: The green world ^^
Registered: 2010-07-16

даа затъват много и по тая тема мога да пиша много,но ще кажа само че всичко идва от родителите...предпочитам на вас да оставя коментарите ;хх

[img]http://store.picbg.net/pubpic/09/89/a00646cb83ac0989.gif[/img]

Стискаш зъби,бориш се в живота,преодоляваш препятствията,биеш сълзите и започваш на ново с усмивка!! smile

Immortal bitch ! ♥

#5 2010-09-30 17:49:37

xnesquikx
Member
From: Bikini Bottom*
Registered: 2010-09-19

И затъват, защото си мислят, че като пушат цигари от 2-3 клас и малко по-големите си ]мислят, че като се напушат с Марата или се надрусат ще станат голямата работа, а всъщност това не е нищо повече от затъване.. surprised  surprised И аз пуша, но не от 2 клас и съм на 17 а наркотици не съм виждала през живота си,освен на снимка, камо ли да пробвам..Трева съм виждала и пипала, но никога няма да я опитам,понеже за мене трева и наркотици взиамт само жалките, пропаднали и долни хора

.

относно цигарите. е направо възмутително. от 2ри 3ти клас почват цигарите. според дребосъците така е модерно., и ако почнеш да пушиш ще си по известен или ще те уважават повече ..и подобни измишльотини (( поне в моето училище е така )) . всичките ми съученици пушат. никога не съм опитвала да пуша. и нямам такова намерение (( :

[img]http://prikachi.com/images/602/3629602g.png[/img] heart

its not about how others look at me, its about how i look at myself ;] -beastly

#6 2010-09-30 18:13:37

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Мда . По-нагоре споменаха цигарите и  наркотиците .. В моето училище също е така . Наскоро минавам покрай някакви дечица и едно от тях псуваше ,а по - големите от тях когато псуват направо крещят , което е доста неприемливо . Лично аз не одобрявам тези неща . Или от малки момичетата да стават к**ви .. Какъв е смисълът? Не стават по - "известни" ..

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#7 2010-09-30 18:25:20

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

За пример - ДНЕС едно момченце - 1 макс. 2 клас вика на едно момиченце - Абе да ти е*а майката пишлеме..:o  surprised

И затъват, защото си мислят, че като пушат цигари от 2-3 клас и малко по-големите си мислят, че като се напушат с Марата или се надрусат ще станат голямата работа, а всъщност това не е нищо повече от затъване.. surprised  surprised И аз пуша, но не от 2 клас и съм на 17 а наркотици не съм виждала през живота си,освен на снимка, камо ли да пробвам..Трева съм виждала и пипала, но никога няма да я опитам, понеже за мене трева и наркотици взиамт само жалките, пропаднали и долни хора.

До една степен си безкрайно права , НО чета книги от 18-19век , още оттогава , а може би и от по-рано всички си мислят , че "новото" поколение са най-пропадналите ... и така и така , това поколение остарява,то става "мъдрото" и нови "пропадняци" го заместват. Така е било , най-вероятно така ще е винаги. И за да не затруднявам с примери от далечното минало , ето ви една ситуация - вие сте 8ми клас , по-големите ви заливат с това , че сте най-тъпите , пропаднали и не знам си какви зайци , минава време , ставате 9 ,10 ,11 клас - тогава вие запомвате да повтаряте колко тъпи , надути и пропаднали са зайците . Неизбежно е просто ... Надявам се да сте схванали мисълта ми , пиша малко неразбираемо от лексикална гледна точка chuckle

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#8 2010-09-30 18:31:46

qgodkaa12
Member
From: Градът на мечтите : ))
Registered: 2010-03-13

напълно те подкрепям  (y) просто наистина поколението ни е ужасно. Повечето са кифли разголени ходят с по 100 за една нощ повечето момчета и те. И при повечето може да видиш в едната ръка цигарта в другата алхокола и е това е за тях само това има значение и разбирасе Секса..

Обичаш истински тогава, когато си убеден, че само ти си способен на такава любов, че така силно никой никога не е обичал,нито някой някога ще обича.. <3

#9 2010-09-30 18:49:05

metalniq
Member
From: не съм от този свят
Registered: 2010-04-07

ДА, затъват smile
без излишен морализъм моля  wait

http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!

#10 2010-09-30 19:25:48

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

До една степен си безкрайно права , НО чета книги от 18-19век , още оттогава , а може би и от по-рано всички си мислят , че "новото" поколение са най-пропадналите ... и така и така , това поколение остарява,то става "мъдрото" и нови "пропадняци" го заместват. Така е било , най-вероятно така ще е винаги. И за да не затруднявам с примери от далечното минало , ето ви една ситуация - вие сте 8ми клас , по-големите ви заливат с това , че сте най-тъпите , пропаднали и не знам си какви зайци , минава време , ставате 9 ,10 ,11 клас - тогава вие запомвате да повтаряте колко тъпи , надути и пропаднали са зайците . Неизбежно е просто ... Надявам се да сте схванали мисълта ми , пиша малко неразбираемо от лексикална гледна точка chuckle

Ем казвам така, защото поне аз никога не съм била обиждана или унижавана от по-големите по някакъв начин за това, че съм заек, може би защото познавах много хора, но не знам и някой друг да е бил обект на подигравки или обиди.И аз никога не съм казвала, че зайците и новите в даскало са наи-тъпите, смотани и т.н., но си е факт - Със всяко следващо поколение нещата стават все по-плачебни!Просто като ни гледам новите ученици в даскало направо ми се плаче..АЗ през живота си толквоа грим няма да сложа колкото те слагат за седмица или месец..Топираната коса, фон дьо тена, ружа и всичко накуп = младши патка (не искам да използвам по-груби сравнения)..А момченцата си мислят, че като псуват и барат наред са големите, готини пичове..ЖАЛКА КАРТИНКА!

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#11 2010-10-01 05:53:30

fiina
Member
From: Callafornia. . :)
Registered: 2009-07-31

Хмм.. да затъват и то доста ... Децата не са виновни а родителите им ,защото повечето майки и бащи за някакви пропаднали пяници. .ии не могат да дадът нищо повече на децата си от това което имат. . lipssealed  lipssealed

[img]http://prikachi.com/images/96/4037096d.gif[/img]

#12 2010-10-09 13:37:53

iveto0_94
`Vampire heart`
From: *...MyStic FallS...*
Registered: 2009-08-03

Хмм.. да затъват и то доста ... Децата не са виновни а родителите им ,защото повечето майки и бащи за някакви пропаднали пяници. .ии не могат да дадът нищо повече на децата си от това което имат. . lipssealed  lipssealed

оу напълно съм съгласна с теб.Те не им дават абсолютно никъкъв пример.Псоват наред и децата се учат от тях.

[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img]  Когато често се срещаме с дадени хора,
те стават част от живота ни. И като станат
част от живота ни, започват да се опитват
да го променят. И се сърдят, когато не
правим това, което те изискват от нас.
Понеже всеки си мисли, че знае как
другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва
да живее своя собствен!

#13 2010-10-09 13:43:56

demi-lovato
Member
From: L.A BaBy
Registered: 2009-03-11

За първи път да съм съгласна с Биберончету.Също така искам да допълня,че поколението ни много злобее.Като някой има нещо ново и другият гледа да му е гадно да му каже колко зле му стой и да се присмее.

[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]

As long as you love me ♥  ♫

[img]http://i41.tinypic.com/amadg.jpg[/img]

[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]

#14 2011-10-14 17:29:42

the_cool_girl_97
Member
From: Middle Earth
Registered: 2010-07-02
Website

смятам, да, защото новото поколение пуши, пие (още от 10-12 годишно) ,  ходи по барове и се прибира когато му падне, правят секс(някои момичета от тях) още преди да им е дошъл цикъла.. пиша това, защото аз лично не ги правя тези неща.. wink

[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook