#1 2010-09-26 13:47:40

stefani45
Member
Registered: 2010-09-08

Re: Любовта е увлечение..

Здравей те. (wave) Незнам това място дали е подходящо но .. така сега ще ви разкажа моята история.

Преди месец се запознах с едно момче. То е на 12. А аз съм на 11. Всеки ден си пишех ме, свикнах ме един към друг. Той ми предложи, но аз отказах, защото мислех, че още не го познавам добре. След време разбрах че тои ми е всичко.. cry Някаде след месец от както се запознах ме го попитах дали изпитва още нещо към мене а тои ми каза че любовта му към мен е намааляла но все още е жива.Сега искам да му кажа да тръгнем защото го обичам от все сърце ии знам че и той ме обича но  ме е срам незнам какво да правя .. помогнете ми кажете какво да му кажа казвам му че го обичам че ми е всичко а той ми вика ,, защо когато аз исках ти неискаше,, незнам  какво да прая cry cry cry cry cry cry cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry обичам го адски много давам живота си за негоо ..  lipssealed  cry  cry помогнете ми .. speechless

#2 2010-09-26 13:52:06

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Ами , заглавието е доста вярно в твоя случай . Не искам да се подигравам с чувствата ти и тъй нататък , обаче ти си на 11 !!! Как разбра , че той ти е всичко ? Извинявай , но както се казва на 11 години не можеш още да си връзваш връзките ... Ок, съгласна съм , че любовта няма възрастови ограничения , но това е леко прекалено . На 11 години аз обичах единствено кучето си ... За каква любов изобщо говорим ? Не мисля , че можеш да направиш нещо ако той не иска , така че съветът ви е да го преудолееш , ще порастнеш малко и ще намериш правилния човек smile Успех все пак ...

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#3 2010-09-26 13:52:15

ivsity
x. Vampire Girl x.
Registered: 2009-04-27

Ами като за начало му кажи че тогава не си го познавала достатачно добре и аз доколкото разбрах от цялата история вие само сте се запознали ? Това не означава че го познаваш достатачно добре сети се какво ти е било първото впечатление то е най-важно . Не смятам че на 11 може да е толкова силна обич по-скоро първо влюбване нещо от сорта . Не се отчайвай дори и да не се получи както си го очаквала не се отказвай само на 11 си имаш мнооого време .
Дано да съм ти помогнала малко поне .  smile

#4 2010-09-26 13:57:19

y0nit0y96
Member
Registered: 2009-04-22

Любов??? - Силно казано просто не си харесвала друг така, може би,но не и любов.Апак за срама,няма от какво да се притесняваш,поврявай ми нищо срамно няма smile

[img]http://www.prikachi.com/images/776/3155776w.png[/img]

#5 2010-09-26 14:02:05

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

На 11 години аз обичах единствено кучето си ...  ...

rofl  rofl

Иначе му кажи, че го обичаш и мнг искате да ходите  nod !

#6 2010-09-26 14:16:42

bl@ck_c0c@!ne
_*nArCo*BaBy* ^^
From: The green world ^^
Registered: 2010-07-16

охх аман от детинщини,като го харесваш му го кажи ама ся за обич да говориш...

[img]http://store.picbg.net/pubpic/09/89/a00646cb83ac0989.gif[/img]

Стискаш зъби,бориш се в живота,преодоляваш препятствията,биеш сълзите и започваш на ново с усмивка!! smile

Immortal bitch ! ♥

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook