- Index
- » Кош
- » Съвети !? ; ((
Pages: 1
#1 2010-09-20 13:04:30
- m0nss7er
- Member
- Registered: 2010-09-15
Re: Съвети !? ; ((
Така .. може да има и други теми подобни на тази ,, но .. Въпроса е,че вече незнам,какво да правя и мисля!В 3-ти клас,едно момче ми каза по скайп,че ме харесва,защото го било срам ... но аз тогава харесвах друго момче .. и началото на това лято ,, разбрах,че и аз харесвам онова момче което ми призна,че си ме харесва.Но ,, явно съм закъсняла много Той имаше гадже 3 години по-голямо от него,и няколко пъти ги виждах заедно.Веднъж по скайп го бях питала какво е станало,защото на статуса си беше написал,че вече никой не го обича или нещо подобно .. Сега съм 6-ти клас ,, и всеки ден виждам момчето,което харесвам,защото е в моя клас.Та ,, незнам,да му кажа ли че го харесвам,,или да си замълча!?Е..разбира се,че трябва да му кажа,но ме е срам!Гледаме се,закачаме се ,, но .. незнам .. Моля Ви,помогнете
#2 2010-09-20 13:25:39
- admin
- Администратор
- Registered: 2008-06-15
Оправи си заглавието.
Пиша дълги и трудноразбираеми изречения!
Извинявам се!
#3 2010-09-20 14:31:40
- Brunette...
- Member
- Registered: 2010-06-24
Първо разбери кого харесва той...Може направо да го питаш "Я кажи сега,тии кой си харесваш"..ако те е срам на живо-питай го по скайпа,ноо ако евентуално стане нещо и двамата трябва да спрете да се срамувате ии да започнете да разговаряте за сериозни неща като това очи в очи..Таа,ако не ти отговори кой харесва и попита теб,знай,че няма нищо СРАМНО да му признаеш,че го харесваш! И после ако смени темата,когато го видиш в никакъв случай не се срамувай от това! Дръж се както обикновено и се прави,че нищо не е станало,ако той те харесва сам ще ти прати някакви положителни сигнали.. )
#4 2010-09-20 14:42:17
- xhuxhaxhu
- Member
- Registered: 2009-06-14
момиче, не съм сигурна дали в 6ти клас си способна да ОБИЧАШ някое момче. Вземи се стегни малко, спри да ревеш, да си скубеш косите, да скачаш от някъде etc. И какви са тия филми с екскурзиите умалях да се смея. Относно мнението ми по проблема ти - преувеличаваш. Просто му покажи, че го харесваш, закачай го, шегувайте се и когато разбере намеците ти и ако той изпитва същото ще намери начин да ти се обясни и бла бла ...
#5 2010-09-20 14:57:17
- Brutallity
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-13
момиче, не съм сигурна дали в 6ти клас си способна да ОБИЧАШ някое момче. Вземи се стегни малко, спри да ревеш, да си скубеш косите, да скачаш от някъде etc. И какви са тия филми с екскурзиите
умалях да се смея. Относно мнението ми по проблема ти - преувеличаваш. Просто му покажи, че го харесваш, закачай го, шегувайте се и когато разбере намеците ти и ако той изпитва същото ще намери начин да ти се обясни и бла бла ...
+ 1 000 000 k.
Деца.
All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.
---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#6 2010-09-20 15:16:12
- m0nss7er
- Member
момиче, не съм сигурна дали в 6ти клас си способна да ОБИЧАШ някое момче. Вземи се стегни малко, спри да ревеш, да си скубеш косите, да скачаш от някъде etc. И какви са тия филми с екскурзиите
умалях да се смея. Относно мнението ми по проблема ти - преувеличаваш. Просто му покажи, че го харесваш, закачай го, шегувайте се и когато разбере намеците ти и ако той изпитва същото ще намери начин да ти се обясни и бла бла ...
Ами .. може би преувеличавам!Но какво да направя,като го обичам !? А и колкото да се закачам с него ,, или да се смея с него ,, нищо не става Мерси все пак за съвета
Ще помисля над това което каза ,, и дано да помогне (f) Благодаря отново
#7 2010-09-20 15:17:29
- m0nss7er
- Member
Първо разбери кого харесва той...Може направо да го питаш "Я кажи сега,тии кой си харесваш"..ако те е срам на живо-питай го по скайпа,ноо ако евентуално стане нещо и двамата трябва да спрете да се срамувате ии да започнете да разговаряте за сериозни неща като това очи в очи..Таа,ако не ти отговори кой харесва и попита теб,знай,че няма нищо СРАМНО да му признаеш,че го харесваш! И после ако смени темата,когато го видиш в никакъв случай не се срамувай от това! Дръж се както обикновено и се прави,че нищо не е станало,ако той те харесва сам ще ти прати някакви положителни сигнали..
)
Да.Мерси,ще го направя,колкото и трудно да е : )) Мерси и на теб
#8 2010-09-20 15:23:54
- AnOnImKaAa
- Member
- From: Габрово
- Registered: 2010-02-13
"Вече ми идва да скоча от някъде!"
Верно земи се метни от нейде....Какъв съвет искаш не мога да разбера ?! Признаваш си че те е срам.. и пак търсиш някакъв "съвет" . . . Колко акъл тряа се сетиш да бъдеш по смела...па ако не отвърне на чувствата ти мн здраве...не се мре от тфа..
МИР
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#9 2010-09-20 15:45:40
- m0nss7er
- Member
Хм..като се замисля,тези които ме "критикуват" са прави донякъде.Незнам и аз .. Благодаря все пак на всички Съветите Ви ще ми помогнат
#10 2010-09-20 15:50:04
- AnOnImKaAa
- Member
аз не критикувам...аз изразявам мнение...не мога да критикувам по тази част са други 2 готЯни потребители които никове ще си замалчъ ^,^
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#11 2010-09-20 15:55:22
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
хах моят проблем е същия
Открих сродната си душа. Той - не!
#12 2010-09-20 16:03:43
- AnOnImKaAa
- Member
хах моят проблем е същия
и теб ли требвЪ да критикувъм?! хаха . . .
Като ви е срам преодолейтИ тоя срам бе...Ако ши чакате винаги момчетатЪ да правят първатЪ стъпкЪ ши си отчакате...Има и момчетЪ които и тях ги е "срам" . . . а кактУ казах в най уошия шлучей можи да не отговориът на чустфатЪ ви . . . нема да пукнете...дейстфайтИ смелУ....
#13 2010-09-20 16:12:01
- lady_eli_gaga
- Member
- From: sofia
- Registered: 2010-02-14
И аз съм 6-ти клас ии според мен трябва всичко да му кажеш без да те е срам защото ако и той те харесва ии не му кажеш ше загубиш затова всичко му кажи но няма да е зле ако разбереш дали си хар някоя друга и т.н ии стига сте я критикувала пита ви за съвет помогнете и
#14 2010-09-20 16:18:19
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
хах моят проблем е същия
Като ви е срам преодолейтИ тоя срам бе...Ако ши чакате винаги момчетатЪ да правят първатЪ стъпкЪ ши си отчакате...Има и момчетЪ които и тях ги е "срам" . . . а кактУ казах в най уошия шлучей можи да не отговориът на чустфатЪ ви . . . нема да пукнете...дейстфайтИ смелУ....
хах аз нямам нуйда от критикуване
Открих сродната си душа. Той - не!
#15 2010-09-20 16:22:49
- m0nss7er
- Member
И аз съм 6-ти клас ии според мен трябва всичко да му кажеш без да те е срам защото ако и той те харесва ии не му кажеш ше загубиш затова всичко му кажи но няма да е зле ако разбереш дали си хар някоя друга и т.н ии стига сте я критикувала пита ви за съвет помогнете и
Е благодаря за разбирането Много мило от твоя страна!
но иначе за сега да .. това и правя ,, опитвам се да разбера дали харесва някой друга ,, и като разбера .. ако си харесва някоя ,, оставам всичко .. Просто понякога няма смисъл да се боря толкова много
Иначе благодаря много и за съвета и за подкрепата
#16 2010-09-20 16:25:23
- m0nss7er
- Member
хах моят проблем е същия
Като ви е срам преодолейтИ тоя срам бе...Ако ши чакате винаги момчетатЪ да правят първатЪ стъпкЪ ши си отчакате...Има и момчетЪ които и тях ги е "срам" . . . а кактУ казах в най уошия шлучей можи да не отговориът на чустфатЪ ви . . . нема да пукнете...дейстфайтИ смелУ....хах аз нямам нуйда от критикуване
(y)
#17 2010-09-20 16:26:35
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Да ти кажа, това, че се закачате нищо не значи.И аз със моите съученици се закачам непрестанно, базикаме се и т.н. но всичко е ей така просто.И на мене бившия ми е в моя клас, все ми вика любов моя, закачаме се и с него, базикаме се ама не значи, че непременно ще има нещо..
Иначе както по-горе казаха си прекалено малка за да мислиш за такива неща..
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#18 2010-09-20 16:33:18
- xhuxhaxhu
- Member
- Registered: 2009-06-14
Да ти кажа, това, че се закачате нищо не значи.И аз със моите съученици се закачам непрестанно, базикаме се и т.н. но всичко е ей така просто.И на мене бившия ми е в моя клас, все ми вика любов моя, закачаме се и с него, базикаме се ама не значи, че непременно ще има нещо..
Иначе както по-горе казаха си прекалено малка за да мислиш за такива неща..![]()
![]()
шестокласници са, разбирането им е друго и намеците и шегичките определено значат нещо. Аз също за добро утро се прегръщам и целувам с един съученик, но съм 11 клас, наясно сме, че сме просто приятели.
#19 2010-09-20 18:06:36
- m0nss7er
- Member
Иначе както по-горе казаха си прекалено малка за да мислиш за такива неща..![]()
![]()
шестокласници са, разбирането им е друго и намеците и шегичките определено значат нещо. Аз също за добро утро се прегръщам и целувам с един съученик, но съм 11 клас, наясно сме, че сме просто приятели.
Аха .. ами .. незнам ,, и аз си се закачам с всеки нон стоп от класа ,, но .. а и .. може да съм малка ,, но вече знам доста неща ,, меси все пак : )) xhuxhaxhu мерси и на теб
#20 2010-09-22 11:12:11
- sweety_one
- Member
- From: in```{spring} worldd ;p :)))
- Registered: 2010-08-22
емм...кво да ти кажа...ДАВАЙ СМЕЛО!!!!Няма от кво да се страхуваш....ако много те е срам,пък питай го по скайпа бе ...напреднала е технологията
има и друго решение как да разбереш дали те харесва:кажи на някоя твоя приятелка дето се има по така с тва момче да го пита кой харесва....макар че и тва не става щоту те пък не си признават...ма ако се досети че ти си искала да знаеш...значи вече знае за чуствата ти ииии от там на татак е по лесно
а за закачките никога няма гарнция че тва е признак че те харесва (от личен опит)
Е надявам се да съм помогнала .... ии не занам за кво "големите" се правият че и те на са минали през същото...
(ништо лично)
P.S.:и и и ако не те харесва пробвай да го накарш да те захаресва
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Съвети !? ; ((