#1 2010-09-09 17:35:40

yoannka_love_mariqncho
Member
Registered: 2010-02-27

Re: Моля Помогнете :(

Много ще съм благодарна на всеки,който отговори на темата ми.С приятеля ми сме от 3г. и 4м. заедно.Той сега е на селото му и не сме се виждали от седмица.Както си говорехме по телефона и ставаше на въпрос,че когато съм била болна пак сме си се виждали и той каза: "Кога бе?Не е вярнол" и аз : "Не говоря за сериозна настинкал",тогава той каза: "Когато си болнь няма да се виждаме 1 седмица и по-добре ще ми е" и на мен ми стана супер криво,защото при положение,че се обичаме той така да ми каже и със глас почти да заплаче човек каах: "Е,какво по ли ти е добре без мен?" и той понеже много мрази да му плача за каквото и да е отвърна: "Пак почна с плач" и ми затвори и опитах да звънна,но на третия път си изключи телефона.Моля,помогнете ми какво стана?Защо така постъпи?До колкото го познавам е способен да не ми вдигне още 10дни,но може и още утре. cry

heart I LoVe OnLy My ReAl LoVe MaRiQn heart
heart FoReVeR ToGeThEr heart

#2 2010-09-09 17:42:22

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Доста грубичко е постъпил,но според мен не му звъни и изчакай той да те потърси.Нека да размисли малко и да се надяваме,че ще разбере,че те е наранил smile)

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#3 2010-09-09 17:43:41

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
From: Los Angeles
Registered: 2010-04-01
Website

Момчетата са такива. Говорят глупости, без да ги мислят. Знам, че ще ти е трудно, но опитай се да се разсеяш с нещо. Не мисли за него. Не му звъни, нито му пиши СМС-и, нито нищо. Ще видиш, че той сам ще се сети, че е сбъркал, ще осъзнае, че те е нагрубил с резките си думи, и ще ти се обади. Ако не го направи, значи не те заслужава, защото си мисли, че винаги ще му прощаваш и ще му падаш на колене, само и само да сте заедно. Той може да си мисли, че си му даденост. Остави го да разбере, че ако иска да е с теб и те обича трябва да се бори за теб, най-малкото да не казва нещо, което ще те засегне. Разбирам, че го обичаш. И че ще е много трудно, да не мислиш за него. Просто опитай. Ако искаш мога да ти предложа няколко неща, които можеш да правиш.  smile

- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...

Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]

#4 2010-09-09 17:45:37

DrEaM GiRl
Member
From: pLOVEdiv
Registered: 2009-08-07

Не съм експерт в тези работи,но ще ти кажа откровенно мнение.Щом вече сте заедно 3години и нещо мисля,че ще има тези моменти на леко изнервяне и непоносимост.Това е дълго време и не вчрвам всичко да върви по вода.А пък и друга причина е,че тпй може д ае бил изнервен или нещо такова и затова е затворил.И като сте си поговорили малко на въпреки и двамата сте се изнервили.Предлагам ти д апочакаш 1-2 дена не го търси,защото и двамта сте лека изнервени и съм обедена,че можр да си наговорите неща ,който никой от вас не мисли,а и после може да съжалявате за това.

[img]https://31.media.tumblr.com/911b8b625730710a770807548a410604/tumblr_mxplz8YDit1qbugf1o1_500.jpg[/img]

#5 2010-09-09 17:46:39

zara`in`love
Member
Registered: 2009-07-02
Website

Амии според мен не е мислил какво говори а може би точно в този момент така се е чувствал или ддз..много пъти ми се е случвало да казвам на моето гадже че не ми липсва че ми е по добре без него и т.н.. понеже сме от различни гардове и цяла ваканция не сме се виждали sad всеки ден се карахме (причината беше в мен) просто от време на време нещо ми ставаше.Ставах нервна и все на него си го изкарвах и му говорех куб глупости за които после съжелявах.Случвало ми се е по цяла седмица да не му вдигам телефона нито да му пиша във скайп нито във фейс-а (даже го блокирах) но след време просто всичко отминаваше и аз го търсех..Не знам от какво може да е.Просто не е обмислил това което е казал.Ще се оправите smile

Ако,това че нямам 5 тона фондьотен означава че съм грозна - ГРОЗНА СЪМ !Aко,това че не ме интересува какво мислите за мен означава че съм надута - НАДУТА СЪМ ! Ако, това че нямам снимки по сутиен и по прашки означава че съм курва - КУРВА СЪМ !Ако, това че първо отмъщавам.. след това прощавам означава че съм кучка - КУЧКА СЪМ ! Ако, това че мисля за себе си повече отколкото за другите означава, че съм егоистка - ЕГОИСТКА СЪМ! (:

#6 2010-09-09 17:46:43

yoannka_love_mariqncho
Member

Момчетата са такива. Говорят глупости, без да ги мислят. Знам, че ще ти е трудно, но опитай се да се разсеяш с нещо. Не мисли за него. Не му звъни, нито му пиши СМС-и, нито нищо. Ще видиш, че той сам ще се сети, че е сбъркал, ще осъзнае, че те е нагрубил с резките си думи, и ще ти се обади. Ако не го направи, значи не те заслужава, защото си мисли, че винаги ще му прощаваш и ще му падаш на колене, само и само да сте заедно. Той може да си мисли, че си му даденост. Остави го да разбере, че ако иска да е с теб и те обича трябва да се бори за теб, най-малкото да не казва нещо, което ще те засегне. Разбирам, че го обичаш. И че ще е много трудно, да не мислиш за него. Просто опитай. Ако искаш мога да ти предложа няколко неща, които можеш да правиш.  smile

Ще съм ти благодарна.Благодаря и на двете Ви.Той и да иска няма как да ми се обади,защото няма кредит sad

#7 2010-09-09 17:49:28

irena_sss
Member
Registered: 2010-02-20

моето гадже е същия кретен не го търси няколко дена ,ако той държи поне малко на теб ще те потърси smile а ако не те потърси помисли си дали си заслужава да плачеш за него smile

#8 2010-09-09 17:50:18

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Повярвай ми,че ако пожелае да говори с теб ще намери някакъв начин да се свържете. tongueout

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#9 2010-09-09 17:51:31

yoannka_love_mariqncho
Member

Той ще си дойде на 14ти и до тогава и да иска няма как да ме потърси,защото няма кредит. sad Единствения начин е като си включи телефона да го потърся аз.

#10 2010-09-09 18:00:25

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
From: Los Angeles
Registered: 2010-04-01
Website

Ще съм ти благодарна.Благодаря и на двете Ви.Той и да иска няма как да ми се обади,защото няма кредит sad

Няма значение, че няма кредит. Ако иска, ще намери начин. Ако трябва сигурно и писмо ще ти напише, което е изключително романтично. А относно какво да правиш...

- Почети някоя интересна книга. Например някакъв екшън, адвенчър или забавна, но в никакъв случай романс.
- Погледай телевизия, или си изтегли някой филм от замунда, комедия най-добре /ако искаш пиши ЛС, мога да ти препоръчам/.
- Излез навън и направи няколко много готини снимки. Снимай падащите листа, кестени, забележителностите на града ти.
- Разходи се по улицата със слушалки в ушите и си пей наум. Хората могат да се учудят, като те видят така, но наистина се отпускаш.
- Пей. На глас. Под душа. В стаята. Докато слушаш музика. Каквото ти се иска.
- Пиши стихотворение за това колко се радваш (доказано е, че когато мислиш позитивно нещата се оправят) на това, че сте заедно.
- Почни да пишеш песен. Или ако не можеш да измислиш напиши няколко листа с думата коооооооооооооооооооооооотка   chuckle
- Отиди на басейн с приятелки. Или навън. Ако искаш на някое кафе, ресторант, или просто в парка.
- Подреди си стаята така, както ти харесва. Размести мебелите, откачи старите плакати и закачи нови /ако имаш де/.
- Прегледай си дрехите. Подреди ги по нов начин, по цветове, или по азбучен ред /също така и книгите, филмите и касетките и дисковете с музика/.
- Рисувай. Дори и да не го правиш добре. Рисувай цветно, радостно.
- Пусни си някое детско филмче и се хили на тъпотията му /като Спонджбоб, Чаудър и другите от CartoonNetwork например/.
За друго не се сещам в момента, ако се сетя после ще го добавя.
Всичко ще се оправи. Вярвай в това, и наистина ще стане. Казвам го от личен опит.
Е надявам се съм ти помогнала.  sun

- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...

Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]

#11 2010-09-09 18:08:13

^^Filmchett0o^^
Member
From: South Korea
Registered: 2010-02-15

Доста грубичко е постъпил,но според мен не му звъни и изчакай той да те потърси.Нека да размисли малко и да се надяваме,че ще разбере,че те е наранил smile)

Мхххххм  nod

[img]http://prikachi.com/images/16/3824016M.gif[/img]

#12 2010-09-09 18:34:51

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Просто се е ядосал , нормално е . Недей да му звъниш , изчакай той да ти звънне или още по-добре - да се прибере . Вижте се и се разберете. Все пак връзката ви е от три години , едва ли ще приключи по този начин smile

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#13 2010-09-09 19:00:06

Rosalie
Member
From: ~*~The World Is Mine~*~
Registered: 2009-06-28
Website

Аз откровенно казано не схванах замисъла ти мн мн. Имала си предвид, че дори когато си била болна сте се виждали, а сега като е на село няма как ли??? А на колко години сте? Аз лично не виждам нищо лошо в това да не се видите няколко дни, аз примерно не се виждам всеки ден с гаджето ми а сме от почти две години заедно и така честно казано ми е добре, остава ви пространство. Извинявай ако съм малко груба, но сдърпали сте се за глупост, което и при мен се е случвало разбира се, просто глупаво е да го взимаш при сърце това сдърпване, нищо кой знае кво не е станало. Не го мисли така само ще ти е по-кофти.

Once again the world has proven anything you can do, I can do better!

Съзираш ли в зрънцето пясък Вселена
а в полския мак-Цветовете на Рая
И краткия миг става Вечност блажена
а в шепата малка събираш Безкрая...

[img]http://s7.rimg.info/72c4a135911e031df285d216d0e9c3a9.gif[/img]

#14 2010-09-09 19:09:31

buboline
Member
From: Велико Търново
Registered: 2009-12-20
Website

Аз откровенно казано не схванах замисъла ти мн мн. Имала си предвид, че дори когато си била болна сте се виждали, а сега като е на село няма как ли??? А на колко години сте? Аз лично не виждам нищо лошо в това да не се видите няколко дни, аз примерно не се виждам всеки ден с гаджето ми а сме от почти две години заедно и така честно казано ми е добре, остава ви пространство. Извинявай ако съм малко груба, но сдърпали сте се за глупост, което и при мен се е случвало разбира се, просто глупаво е да го взимаш при сърце това сдърпване, нищо кой знае кво не е станало. Не го мисли така само ще ти е по-кофти.

(y) Съгласна съм с Rosalie,ако се виждате постоянно се задушавате и си писвате.Дай му малко време и за самият него,не може докато стане и да хуква при теб като в романтичните филми например.Ние сме в реалноста,а реалоста изисква жертви,както и хубавата връзка!! wink smile

[img]http://line.romanticcollection.ru/lo/14_31_4E0B8440_RstelaPiPRsteliyn_7_comic.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/772/3439772y.gif[/img]

#15 2010-09-09 19:28:52

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Аз до сега не съм имала връзка в която да се виждаме всеки ден или през ден..Странно, но така сякаш е по-добре, защото поне аз, както казаха другите имам чувството, че е задушаващо всеки ден да се виждате.Имам една фр. която като не се види 1 ден с гаджето си и изпада в някакви кризи и това е адски тъпо и изнервящо.

Според мене трябва да му дадеш време да размисли над нещата и да чакаш да ти се обади или да се свърже с тебе по някакъв начин.А и честно казано ако иска да ти се обади ще поиска ако трябва на някой телефона, ще пише смс от някъде..Абе ако има желание все ще измисли нещо.Не казвам, че не иска да ти се обади, а просто, че това не е извинение.
Според мене ти е тъпо за нещо, което всъщност не е толкова страшно, колкото ти изглежда.Много хора казват неща, които не мислят, а другият пък понякога разбира нещата по съвсем различен начин..И такаа...Времето му е майката според мене! wink

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#16 2010-09-09 19:57:03

metalniq
Member
From: не съм от този свят
Registered: 2010-04-07

wondering ти кво вдигаш пара за нищо  wondering и ти да си на село и ти ще се афектираш и на теб ще ти е гадно и ще ти е кофти  wait не си го хванала в настроение и ти е затворил преди да загрубеят нещата  wondering седи мирна сега, дишай, успокой се утре ще го мислиш на "трезво"

http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!

#17 2010-09-09 20:03:21

yoannka_love_mariqncho
Member

Благодаря на всички за съветите hug .20мин след като написах темата той си включи телефона и аз разбира се веднага звъннах и разговора ни започна:
Той: "Мина ли ти кофтито или да ти затварям?"
Аз: "Да,но всеки би се засегнал".
Той: "Ти пък не разбираш кога човек се бйзика" и след това разговора ни премина в двучасов приятен разговор.На горе бяха питали на колко сме години.Аз съм на 19,а той след месец живот и здраве ще направи 18.

#18 2010-09-09 20:48:57

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

радвам се за края sun  sun

#19 2010-09-09 22:15:18

yoannka_love_mariqncho
Member