#1 2010-09-01 17:41:24

ivsity
x. Vampire Girl x.
Registered: 2009-04-27

Re: Съвет

Харесвам едно момче от доста време но незнам какво да правя . Не мога да говоря с него за нищо в смисъл много се притеснявам и не мога да започна разговор . Даже не съм сигурна вече дали го харесвам толкова , но ако може да ми дадете някакъв съвет .

#2 2010-09-01 17:55:50

Dennni
Member
Registered: 2009-12-30

Разбери къде обича да ходи, къде излиза и т.н.,, засичайте се по често, усмихвай му се.. Ако му имаш скайпа пиши му, намери обща тема за разговор..Не му казвай директно че го харесваш, щом толкова те е срам, започни с малки намеци и виж дали има интерес към теб.. И ако има му кажи че ти е симпатичен,. ако ти каже че и ти на него или нещо подобно, изчакай да видиш как ще се развият нещата, покани го някой ден да излезете като приятели и ако пприеме, тогава му обясни какво чустваш към него.. не съм добър съвтник, но се надявам поне малко да съм ти помогнала : ))

Научи се да оценяваш това, което имаш, преди времето да те накара да оцениш това, което си имал, (:

#3 2010-09-01 17:57:50

XALKIDIYE
Пикльо
From: ** DarK Cityy **
Registered: 2010-08-30

Дени голем спец си sun

Dennni heart Верен приятел в нужда. Не искам да те губяя cry heart

#4 2010-09-01 17:58:41

Dennni
Member

Дени голем спец си sun

мерси мерси laugh .. просто и аз съм била в подобна ситуация : ))

Научи се да оценяваш това, което имаш, преди времето да те накара да оцениш това, което си имал, (:

#5 2010-09-01 17:58:51

ivsity
x. Vampire Girl x.

Ами не знам томно какво да направя . . ии незнам 

#6 2010-09-01 18:10:54

qj_kume_pii
Member
From: Остров Кук
Registered: 2010-08-16

Разбери къде обича да ходи, къде излиза и т.н.,, засичайте се по често, усмихвай му се.. Ако му имаш скайпа пиши му, намери обща тема за разговор..Не му казвай директно че го харесваш, щом толкова те е срам, започни с малки намеци и виж дали има интерес към теб.. И ако има му кажи че ти е симпатичен,. ако ти каже че и ти на него или нещо подобно, изчакай да видиш как ще се развият нещата, покани го някой ден да излезете като приятели и ако пприеме, тогава му обясни какво чустваш към него.. не съм добър съвтник, но се надявам поне малко да съм ти помогнала : ))

Напълно съгласна..!

Ако не ми простиш,тогава заличи ме ..Ако усетиш,че ти липсвам - Потърси ме! star

#7 2010-09-01 18:12:22

strang3ra
Капризен простак
From: България
Registered: 2008-10-16

Имам му скайпа обаче него постоянно го няма инае бих му писала той играе тенис аз също но незнам как да му привлека вниманието ако някъде примерно се срещем случйно ще е супер той има и куче а той и не живее много далеко от нас ...

Барни се здраво, купи си куче, изпусни го и го накарай да го догони.Като го доведе накарай кучето да се омотае в краката му, да го спъне и така.ТОй ще падне, ще легнеш върху него и ще се натискате докато му стане, оставяш го така и той ще те потърси пак по-късно.:) laugh:D
Майтапя се.Последвай примера на Дени, като го няма в скайп, когато го срещнеш го питай точно за това - Ей, здрасти, защо не влизаш в скайп?Добро започване на разговор, ако ти каже кога влиза и се засечете, пиши си с него.Ако не ти каже нищо, опитай се да го накараш да излезете на кафе, без да му казваш "Като приятели", защото той ако има нещо към теб, съвсем ще се откаже да го показва или да излезе с теб.
Пробвай.Тайната е в общуването.:)

#8 2010-09-01 18:15:23

XALKIDIYE
Пикльо

Имам му скайпа обаче него постоянно го няма инае бих му писала той играе тенис аз също но незнам как да му привлека вниманието ако някъде примерно се срещем случйно ще е супер той има и куче а той и не живее много далеко от нас ...

Барни се здраво, купи си куче, изпусни го и го накарай да го догони.Като го доведе накарай кучето да се омотае в краката му, да го спъне и така.ТОй ще падне, ще легнеш върху него и ще се натискате докато му стане, оставяш го така и той ще те потърси пак по-късно.:) laugh:D
Майтапя се.Последвай примера на Дени, като го няма в скайп, когато го срещнеш го питай точно за това - Ей, здрасти, защо не влизаш в скайп?Добро започване на разговор, ако ти каже кога влиза и се засечете, пиши си с него.Ако не ти каже нищо, опитай се да го накараш да излезете на кафе, без да му казваш "Като приятели", защото той ако има нещо към теб, съвсем ще се откаже да го показва или да излезе с теб.
Пробвай.Тайната е в общуването.:)

Пич и на мен тва ми допада rofl обаче ако някое куче дойде да ме гони виж дали ще ме стигне  rofl

#9 2010-09-01 18:27:44

ivsity
x. Vampire Girl x.

Мерси за идеята by the way аз имам куче което много обича да бяга така че може цял ден да го гоним  laugh

#10 2010-09-01 18:28:25

Dennni
Member

Мерси за идеята by the way аз имам куче което много обича да бяга така че може цял ден да го гоним  laugh

еми тогава кво чакаш, действай wink :d

#11 2010-09-01 18:31:23

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Щом и двамата тренирате тенис направете един сет ии като свършите с играта можеш да последваш горните съвети laugh

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

#12 2010-09-01 18:32:38

XALKIDIYE
Пикльо

Щом и двамата тренирате тенис направете един сет ии като свършите с играта можеш да последваш горните съвети laugh

и тва е идея .. гледай да не го удариш където не трябва с топката, че няма да ти е хубаво после xDD

#13 2010-09-01 18:53:31

ivsity
x. Vampire Girl x.

xaxa да добре за сетчето може това да стане ако успея нали да накарам някакси тренйора ми да играя с него.Надявам се да не го фрасна че и на него няма да му е хубаво  laugh  ;ДД

#14 2010-09-01 18:59:31

girlcheto
Member

xaxa да добре за сетчето може това да стане ако успея нали да накарам някакси тренйора ми да играя с него.Надявам се да не го фрасна че и на него няма да му е хубаво  laugh  ;ДД

Аз като тренирах тенис ама нали не индивидуално ами с група деца още, та аз и едно момче се отделихме да изиграем един сет на треньора не му пречеше, едва ли и на вашия ще му е пречка. Или, ако треньора не дава попитай момчето дали по - късно ( определен час ) ще дойде да изиграете еддин сет. Едва ли ще го фраснеш се пак е тенис, той трябва да отиграе, пък и после може заедно да се приберете, ще го питаш  защо не влиза в скайп и т.н. :]

#15 2010-09-01 19:06:52

ivsity
x. Vampire Girl x.

Ако ми се окаже възможност веднага ще го питам дали икса да играем сетче ама нали като не ми върви в lubowta щото счупех едно огледало преди 2 годинии пак нещо нема се получи ;DD

#16 2010-09-01 19:09:14

girlcheto
Member

Ако ми се окаже възможност веднага ще го питам дали икса да играем сетче ама нали като не ми върви в lubowta щото счупех едно огледало преди 2 годинии пак нещо нема се получи ;DD

Тогава ти пожелавам само успех в любовта ии с това момче tongueout

#17 2010-09-01 19:59:11

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Била съм в подобна ситуация. Харесвах едно момче близо две години . Нямаше и да му обърна внимание ако на една екскурзия той не реши да се занимава с мен . Дълбоки погледи , намеци , казваше ми че съм красива ... Екскурзията свърши , върнахме се в училище и той сякаш ме забрави . Живеем в един квартал и често се засичахме , но вече бяхме само на здрасти . Понякога задаваше и странни въпроси , чиито отговор не би трябвало да го интересува - харесваше ми да ми обръща внимание , бях малка , а той - стеснителен . Както можеш да се досетиш между нас не се получи нищо . Нито аз предприех първата крачка , нито той. За това съвета ми е - действай smile

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#18 2010-09-02 07:16:14

ivsity
x. Vampire Girl x.

Благодаря на всички за съветите  smile

#19 2011-01-27 00:08:08

raly_12
Member
From: Булеварда на любовта ;д
Registered: 2010-05-18

+

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви..Затова не завиждайте, не знаете кой с какво е платил! wink

#20 2011-01-27 00:23:22

monicca
Member
Registered: 2010-03-04
Website

Била съм в подобна ситуация. Харесвах едно момче близо две години . Нямаше и да му обърна внимание ако на една екскурзия той не реши да се занимава с мен . Дълбоки погледи , намеци , казваше ми че съм красива ... Екскурзията свърши , върнахме се в училище и той сякаш ме забрави . Живеем в един квартал и често се засичахме , но вече бяхме само на здрасти . Понякога задаваше и странни въпроси , чиито отговор не би трябвало да го интересува - харесваше ми да ми обръща внимание , бях малка , а той - стеснителен . Както можеш да се досетиш между нас не се получи нищо . Нито аз предприех първата крачка , нито той. За това съвета ми е - действай smile

много лошо че и аз съм срамежлива и не казвам каквото мисля .. МНОГО ЛОШО ! Дано се променя и аз някой път :дд иначе съвета +10 .. всички съвети са много полезни ивс ;pp

[img]http://i54.tinypic.com/2yuisl5.gif[/img]

#21 2011-03-04 08:14:09

nep0k0rna_
Member
Registered: 2010-04-25

Ми разбери къде са му любимите места..И щом тренирате заедно тенис още по-добре..Опитай се да разговаряш с него..Можеш да го питаш колко е часа и ей такива въпроси ;дд

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook