Pages: 1
#1 2010-09-01 09:22:44
- moni4ka_21
- Member
- From: Nostalgia
- Registered: 2008-12-30
Re: Историята на Анна
И така .. реших да се престраша и да пусна нещо мое по което работя от няколко дни насам.Малко е шантаво и самата аз не знам как го измислих.Все още не е завършено,но ако Ви хареса ще поработя над него.Надявам се да ви хареса.
Тичах вече от 15 мин,а проклетото нещо все още беше след мен.Знаех,обаче,къде има скала.Планът ми беше да скоча от нея-право в морето,а ако то плува .. е .. тогаваа ще му мисля.Планът ме надъха и забързах темпото.Чух ужасния рев на съществото,което ме гонеше толкова упорито и почувствах злоба.Само ако имах оръжие .. мамка му .. пак съжалих,че не си взех лъка.Вече щеше да е мъртво!
Докато се усетябях на ръба на скалата.Спрях за секунда,но усетих топлия дъх на животното зад мен.Скочих.
Прекрасно.Сякаш отново бях там,където принадлежах.Майка ми щеше да се ядоса,но си имах причина да се почувствам жива.Закотвих се на един камък и се обърнах към върха на скалата.Противното нещо беше там,стоеше и ме наблюдаваше с ярост в очите.Колко странно животно.По-голямо от мечка,сиво,с 4 очи и грамадни ноздри.С лекота можеше да ме изяде жива.Заплувах към брега и се наслаждавах на всяко едно движение.Усещах водата по цялото си тяло и бях като преродена.Трябваше да поговоря с мама за това.
Излязох от водата и се запътих към къщи.Бях мокра и щастлива,въпреки че бях на косъм от това да стана нечия вечеря.Покатерих се по дървото и влязох в малката къщурка.
-Здрасти,мамо.
-Къде беше?Прите .. ти си мокра!Какво ти казах за плуването Анна?
-Ох .. мамоооо .. подгони ме някакво същество.Не можех да му избягам по друг начин и трябваше да скоча във водата.
-Добре ли си?Нарани ли те?Какво същество?Как изглеждаше?
-Добре съм.Чудовището беше много голямо,сиво ..
-И с 4 очи?
-Даа.
-Боже,нарани ли те?Напоследък непрекъснато чувам за него.
-Не мамо,добре съм.Но исках да поговорим за нещоо ..
-Не ти е позволено да плуваш,няма да говоря с Него,за да ти разреши!
-Откъде знаеш,че това щяш да питам?
-Питаш ме,откакто ти забраниха,по 2 пъти на ден,Анна.Примири се.
-Не мога,мамо!Моята стихия е да плувам!За това съм родена!Все едно на Него да му се забрани да лови животни!
-Той не е направил нищо лошо!
-А аз не съм направила чак толкова лошо нещо,че да ми забранят най-ценното!
-Стига Анна!Обсъждаме този въпрос постоянно.Той каза,че ще ти върне правото да управляваш стихията си,когато се поучиш от грешката си.А днешното ти плуване не помогна!
-Следващия път когато ме подгони някое изродско животно ще му дам да ме изяде!
Това бяха последните ми думи.Изхвръкнах от вратата и се озовах на земята.Бях готова да говоря с Него.Незаслужено ми бяха отнели правото да съм жива!
-И не забравяй,че можеше да е по-зле,Анна!Можеше да ти отнемат стихията и да останеш завинаги празна! – извика майка ми и се прибра.
Беше права.Но и това не беше по-добро наказание.Какво пък толкова .. само отказах на принца да се омъжа за него.Голяма работа.
Тръгнах към дървото-баща за да търся справедливост ..
Draco Dormiens Nunquam Titillandus.
#2 2010-09-01 10:13:26
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
Много интересно ми стана...супер е браво !
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
#3 2010-09-01 10:18:04
- Brutallity
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-13
Покатерих се по дървото и влязох в малката къщурка.
-Ох .. мамоооо .. подгони ме някакво същество.Не можех да му избягам по друг начин и трябваше да скоча във водата.
Беше права.Но и това не беше по-добро наказание.Какво пък толкова .. само отказах на принца да се омъжа за него.Голяма работа.
Лат да фак бе ? о.о Дръвче като елфи,окей.
"Ох мамоооооооо искам да пушааа,що не ми давааааааш ?! " това определено прозвуча по този начин,тъпо е.
Елфи,Тийнейджърки ама ПРИНЦОВЕ ?!
А аз си мислех че на мен ми има нещо.
ПъПъ " Не бързай да ме псуваш,нарича се градивна критика.
All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.
---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#4 2010-09-01 10:21:25
- AnOnImKaAa
- Member
- From: Габрово
- Registered: 2010-02-13
"Ох мамоооооооо искам да пушааа,що не ми давааааааш ?! " това определено прозвуча по този начин,тъпо е.Елфи,Тийнейджърки ама ПРИНЦОВЕ ?!
А аз си мислех че на мен ми има нещо.ПъПъ " Не бързай да ме псуваш,нарича се градивна критика.
за историйката...бива :д:д
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !
#5 2010-09-01 10:45:41
- moni4ka_21
- Member
"Ох мамоооооооо искам да пушааа,що не ми давааааааш ?! " това определено прозвуча по този начин,тъпо е.Елфи,Тийнейджърки ама ПРИНЦОВЕ ?!
А аз си мислех че на мен ми има нещо.ПъПъ " Не бързай да ме псуваш,нарича се градивна критика.
ъм .. всъщност докато го пишех нито веднъж не съм мислила за елфи просто реших,че ще живеят на дървета
Аа това за принца .. ами принц-син на нещо като главатаря на общноста в която живее Анна
Ии не съм псувала,за мен е добре да получавам градивна критика по дадена творба,за да видя как да се подобря.Благодаря за мнението,ще се постарая да не приличат толкова много на елфи
#6 2010-09-01 10:58:51
- emotional
- Mrs. Somerhalder ♥
- From: * Hawaii & Ibizaaa *
- Registered: 2009-03-31
не ми харесва
те са някви примати инъче ще се женят за принцове, какви са те обясни млко повече какви са тези стихии, кои е този НЕГО, който наричаш през цялото време, и това че е отказала не е основателна причина да и отнемат стихията
[img]http://i895.photobucket.com/albums/ac160/openexit/Gifs%20for%20Wi/000052rd.gif[/img]
RARRRRR
LOVE you my crazy vampire <33
I had the taste of BLOOD & CHOCOLATE in my mouth ! <3
#7 2010-09-01 11:01:42
- JB.Smille
- Member
- Registered: 2010-03-28
Не го прочетох и нямам намерение да го направя !
The truth is I’ve never fooled anyone. I’ve let people fool themselves. They didn’t bother to find out who and what I was. Instead they would invent a character for me. I wouldn’t argue with them. They were obviously loving somebody I wasn’t.
#8 2010-09-01 11:09:56
- moni4ka_21
- Member
Щях да обясня всичко в последсвие.Благодаря за отделеното внимание.Моля темата да се заключи или изтрие.
Благодаря.
#9 2010-09-01 11:20:00
- XALKIDIYE
- Пикльо
- From: ** DarK Cityy **
- Registered: 2010-08-30
Амии достаа фантастика : )аз залагам на реалните случки от моя живот
Dennni Верен приятел в нужда. Не искам да те губяя
#10 2010-09-01 11:43:25
- ivet955
- Marshall`s girl
- From: Rome
- Registered: 2010-02-06
мн е сбито и малко неразбрано определено трябва да се редактира
[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]
#11 2010-09-01 12:04:39
- the_cool_girl_97
- Member
- From: Middle Earth
- Registered: 2010-07-02
- Website
Ами незнам...някак си...несвързано е,но си личи,че имаш талант...Аз също пиша подобни неща...Моето-първото беше също така...странно...Но не спирай да се опитваш...Това е едно много добро начало
[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]
#12 2010-09-01 12:10:20
- XALKIDIYE
- Пикльо
- From: ** DarK Cityy **
- Registered: 2010-08-30
Аз пък пиша стихотворение на любовна тематика
Dennni Верен приятел в нужда. Не искам да те губяя
#13 2010-09-01 12:16:44
- Brutallity
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-13
Като гледам..в сравнение с другите съфорумници аз май се изказах най - мило
All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.
---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#14 2010-09-01 12:42:20
- y0nit0y96
- Member
- Registered: 2009-04-22
Щях да обясня всичко в последсвие.Благодаря за отделеното внимание.Моля темата да се заключи или изтрие.
![]()
Благодаря.
Наистина ли искаш темата да се заключи,или да седи?
[img]http://www.prikachi.com/images/776/3155776w.png[/img]
#15 2010-09-01 12:43:55
- moni4ka_21
- Member
Заключете я.
#16 2010-09-01 12:49:16
- y0nit0y96
- Member