Pages: 1
#1 2010-08-24 15:15:54
- NiksY.zAyO
- Member
- Registered: 2010-01-15
Re: Страшно съм объркана !
Ами запознах се с едно момче .. и си допаднахме .. и вчера дори разбрахме, че имаме общи приятели и то много близки приятели .. но проблема е, че той има гадже .. всеки ден се карат и вече му е дошло до гуша от нея .. каза ми, че щом скъсат и нейните приятелки все му упяват че тя много го обичала, че не можела да живее без него .. и тя също само му звъняла и пак се събират .. а той сам ми каза, че ще направи всичко за да скъсат .. тя дори му е забранявала да излиза с приятелите си .. и му изневерявала .. Адски много го харесвам и той мен също, но не знам какво да правя .. за това,Моля Ви .. Помогнете ми .. Кажете ми как да постъпя ..
Благодаря предварително =]
#2 2010-08-24 15:19:43
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Ами кажи му да скъса и да блокира приятелките й в скайп да не му пишат ;D
#3 2010-08-24 15:20:40
- NiksY.zAyO
- Member
Да но тя живее в нашия квартал и + това му имат телефона ..
#4 2010-08-24 15:24:59
- Brutallity
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-13
К*пеле,чакаш.
Ако те харесва той ще се оправи сам. ( :
All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.
---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#5 2010-08-24 15:26:21
- little_baby
- i am lost in time.
Оо, тогава положението става по сериозно ;ss
Ами, ако той е сигурен, че тя му изневерява може да каже: ,,Вярно ли е че ми изневеряваше с ..." и тя сиг ще му каже мн ясно не как можа да си го помислиш ии т.н., но той може да каже лъжеш ме и нещо от тояя сорт
или да иска да скъсат, да блокира по всякакъв начин тея нейни приятелки, а ти ако ги познаваш ще кажеш яя може ли да ти видя телефона или да играеш на някоя игра и ще изтриеш номера
Може също и да им каже: ,,Абе, вие какви сте да ми казвате аз к'во да си прая в живота?!Майки случайно?!Просто едни абонати?!(ако е в скайп) - Да, просто едни абонати така, че моля не ми казвайте кво да прая "
Нещо подобно
#6 2010-08-24 15:29:18
- irena_sss
- Member
- Registered: 2010-02-20
най-добре той да скъса с нея и да се съберете недейте обръща внимание на тая,такива ку*ви като нея си просят съжелението от другите само за да не ги зарежат
#7 2010-08-24 15:32:40
- zara`in`love
- Member
- Registered: 2009-07-02
- Website
Ако наистина иска да скъса с нея колкото и да му звани няма пак да тръгне с нея..Щом толкова иска да я разкара просто да седнат двамата ии да си поговорят все пак това са си техни работи и никой няма право да им се бърка..Щом те харесва просто да каже на момичето с което ходии че чувствата му вече неса същите че е влюбен в друга и т.н
Ако,това че нямам 5 тона фондьотен означава че съм грозна - ГРОЗНА СЪМ !Aко,това че не ме интересува какво мислите за мен означава че съм надута - НАДУТА СЪМ ! Ако, това че нямам снимки по сутиен и по прашки означава че съм курва - КУРВА СЪМ !Ако, това че първо отмъщавам.. след това прощавам означава че съм кучка - КУЧКА СЪМ ! Ако, това че мисля за себе си повече отколкото за другите означава, че съм егоистка - ЕГОИСТКА СЪМ! (:
#8 2010-08-24 15:53:23
най-добре той да скъса с нея и да се съберете недейте обръща внимание на тая,такива ку*ви като нея си просят съжелението от другите само за да не ги зарежат
ДОБРЕ КАЗАНО!! и аз съм на твоето мнение (y)
[img]http://line.romanticcollection.ru/lo/14_31_4E0B8440_RstelaPiPRsteliyn_7_comic.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/772/3439772y.gif[/img]
#9 2010-08-24 15:59:56
- little_baby
- i am lost in time.
Ако наистина иска да скъса с нея колкото и да му звани няма пак да тръгне с нея..Щом толкова иска да я разкара просто да седнат двамата ии да си поговорят все пак това са си техни работи и никой няма право да им се бърка..Щом те харесва просто да каже на момичето с което ходии че чувствата му вече неса същите че е влюбен в друга и т.н
+1
#10 2010-08-24 16:23:08
- miminzetyyy
- Mrs. Soмеrhalдеr
- From: Пловдив
- Registered: 2009-06-26
Ами нека скъса с нея, а после вие двамата си гледайте живота.Плюс това тя не му е господар на живота
#11 2010-08-24 16:41:47
- DrEaM GiRl
- Member
- From: pLOVEdiv
- Registered: 2009-08-07
Мо приятел беше в същото положение преди по-малко от месец.И неговата приятелка беше същата проклетия и беше много трудно докато скъса с нея.Но знай,че ти не си човека който трябва да се намесва в това.Остави ги сами да си оправят проблемите,ти не се намесвай накрая да не излезнеш ти виновна и да си спечелиш много врагове.Ако наиситна това момче иска да е с теб трябва да започне да дайства,а не само да се оплаква от приятелката си,но и той има известна вина.Той я е свикнал така.Ако не и е позволявал да го ограничава толкова нямаше да е така.Но както и да е ..надявам се да се съберете
[img]https://31.media.tumblr.com/911b8b625730710a770807548a410604/tumblr_mxplz8YDit1qbugf1o1_500.jpg[/img]
#12 2010-08-24 16:43:55
- xX_juStiN_biEbeR
- Member
- Registered: 2010-08-24
Според мен той трябва да скъса с нея .. ако достатъчно те харесва ще го направи
[img]http://i27.tinypic.com/aoawkk.jpg[/img]
Джъстин Бийбър(h)
#13 2010-08-24 18:18:48
- sofityoy
- Member
- Registered: 2010-04-06
Ами твойто положение е доста гадно признавам,но имам един въпрос към тебе ....вие с това момче признавате ли си в очите,че се харесвате!!!!! ако сте отговорът е лесен просто му кажи че щом само се карат няма смисъл да са заедно а колкото до обажданията и приятелките и просто му кажи да не ги слуша!!!!
но ако не сте си признавали че се харесвате.....се опитай да я изместиш по - възможно най-добрият начин !!!!но ако не я изместиш се опитай да му станеш толкова добра Бфф че той да я зареже ми това е от мен дано съветът ми дати помогне (wave)
[img]http://prikachi.com/images/980/4530980x.jpg[/img]
#14 2010-08-24 19:48:47
- NiksY.zAyO
- Member
Ами твойто положение е доста гадно признавам,но имам един въпрос към тебе ....вие с това момче признавате ли си в очите,че се харесвате!!!!! ако сте отговорът е лесен просто му кажи че щом само се карат няма смисъл да са заедно а колкото до обажданията и приятелките и просто му кажи да не ги слуша!!!!
но ако не сте си признавали че се харесвате.....се опитай да я изместиш по - възможно най-добрият начин !!!!но ако не я изместиш се опитай да му станеш толкова добра Бфф че той да я зареже ми това е от мен дано съветът ми дати помогне (wave)
Ами да .. 1 ден по skype решихме да си задаваме въпроси и да отговаряме честно на тях .. и 1-во аз го попитах и той каза, че ме харесва .. след това и аз му го признах .. но проблема е там че като тръгнат да късат се почвали караници .. скандали .. и колкото пъти късат толко пъти ги събират и не могат да скъсат като нормалните хора .. тя не му дава да се вижда с никой негов приятел .. абе държи се се 1 му е майка или Жена .. и сам ми го е казвал .. че вече му е писнало от нея .. и аз в такъв случай не знам какво да правя
#15 2011-05-28 20:22:43
- only_girl
- Member
- Registered: 2010-09-05
ами според мен ти няма какво да направиш нека те се разберат тоест да скъсат и се съберете.Мен ако питаш той трябва да е малко по - твърд като й каже късаме и да не позволява да му върти номера.Това е от мен. УСПЕХ!!!
#16 2011-05-28 21:38:23
При мъжете не съществува "Искам, но не мога". Ако иска, ще я зареже без да му дреме за приятелки и пр. Той е мъж - ще се оправи, стига да иска. Ако иска да е с теб, ще бъде. Дай му малко време, ако продължава само с приказки, по-добре го зарежи.
cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
#17 2011-05-29 04:21:42
- Sevi7yYy_65
- Member
- From: Само за ВИП фенчетаа (*)
- Registered: 2010-03-21
Ако найстина го иска може още на минутата да скъса с нея !
Като гледам май само се оправдава
Еби, ебавай, преебавай, но заради путка, путка не ставай !
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014059_10151552279456984_1676027790_n.jpg[/img]
#18 2011-05-29 09:46:47
- hot_night murderess
- Member
- From: Rousse.
- Registered: 2010-08-07
Ако найстина го иска може още на минутата да скъса с нея !
Като гледам май само се оправдава
Съгласна съм.
Все пак, ако той самия не може да скъса с нея, кой тогава ?!
Предлагам ти и на теб, и на него да действате директно. А това, че оная е тъпа кучка, която не знае какво иска и какво прави си е нейн проблем.
Не виждам и как въпростният ти приятел, търпи да му изневеряват и да го командват, а не и е теглил една майна, още когато е трябвало. Освен това, какво по дяволите, го интересува мнението на нейните приятели. След като наистина те харесва, би трябвало да не му пука нито за нея, нито за тяхното мнение. Тя не му е господарка, че да определя, кога да са заедно, кога не, с кого да се вижда, с кого да говори, кога да спи и тн.
Най-малкото което е, ако имаше достойнство и не искаше да бъде контролиран от едно момиче, нямаше да чака и търпи толкова време. Момче е все пак, не вярвам, че не може поне замалко да се стегне и да направи това което трябва.
Всеки път, когато видя твоята усмивка, аз ненавиждам две неща:
Теб, за това, че си прекалено арогантен и себе си,
за това, че дявол да го вземе, ми харесва. ♥
#19 2011-05-30 19:17:04
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
Щом толкова често повтаря,че иска да скъса с нея,ще намери начин да го направи.Нали е мъж все пак!А ти можеш само да изчакаш,защото това зависи единствено от тях двамата.И ако започенеш да му говориш на тази тема,по - скоро ще станеш като нейните приятелки,който се бъркат там,където не трябва
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#20 2011-06-05 16:49:31
- Ellina_be
- Member
- From: Пловдив
- Registered: 2011-01-28
Не те харесва само те разиграва.ДА,истината боли.Не може мъжете за едно да са толкова категорични,а за друго да се оправдават за неща от типа на "Мамо,аз просто му пазя цигарите"
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lssbje7pGi1r1mdeto1_500.gif[/img]
#21 2011-06-11 12:03:59
- monnssy
- ChokoLate Cat
- From: Manhattan, New York
- Registered: 2009-06-09
Имала съм подобен проблем. Щом досега не е скъсал с нея, може доста да се забави. Хвани си някой друг и щом пича види, че не си му на разположение, ще започне да тича след теб. Ако пък не стане, значи няма чувства към теб.
..
I'll love you till the end of time
I'll wait a milion years.
Promise you'll remember that you're mine
#22 2011-06-11 14:11:38
- sunny13
- Bitter*
- Registered: 2009-07-26
Това ми изглежда на сапунен сериал...Както имаше в по горните постове,ако те харесва той ще се оправи сам.
"Ако си решил да променяш живота си,давай.Не се обръщай назад,защото времето никога не чака."
Pages: 1