#1 2010-08-20 09:21:23

PinkBubble
Предупреден(а) за изгонване
Registered: 2010-02-07

Re: Филми

Значи аз съм голяма фенка на ужасите и още от малка гледам такива филми.Преди няколко дена се сетих за 2 филма но не мога да си спомня как се казват защото ги гледах преди много години.Ще се опитам да опиша най-точно какво си спомнам.Дано да можете да ми помогнете.
Филм №1 (този ми и по-важен)
Значи някакво момиче мисля че беше колежанка ... или пък не  laugh  ... наследява някаква къща или имение  laugh  мисля че беше имение ... и отива да я огледа.Следващото което си спомням е че приятелите на това момиче дойдоха при нея в това имение за да не я оставят сама.Сред приятелите и имаше момиче и момче който бяха мн перверзни ...  laugh  другото което се сещам за тях (перверзните  laugh ) е че по едно време бяха закачени на някакви куки ...  puke .Другото което си спомнам е че във филма имаше нещо като демон или нз и аз кво и с наква магия състари гаджето на тая дето е наследила къщта.И последното нещо което помня е че този демон превърна едно от момичетата в статуя и тя накрая се счупи.

Така ... Филм №2
Тука не помня изобщо подробности ...
Значи някакви момичета отиват да снимат фотосесия и една по една всички умират ... а на края на филма всички си появяват и се разбира че само са се базикали със фотографа ... това е от мен.
Дано да сте разбрали нещо.
Забравих да кажа че ми трябват имената на филмите но предполагам че и сами сте се ситили  laugh

The Greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return!!!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook