Pages: 1
#1 2010-08-16 20:55:25
- cosmo_girl666
- Friends with Benefits
- From: ЛеГлОто На Деймън....
- Registered: 2008-11-09
- Website
Re: Какво вижда той, когато прекрачи прага ти
Рая? Уви, не. По-скоро озадачаваща алтернативна вселена, където шишенцата козметика и плюшените играчки никнат като гъби след дъжд, непрекъснато се препъваш в обувки и разни неща, разположени според фън-еди-какво-си и е вечно лято, поне 30°.
Под един покрив. Удобен фотьойл + широкоекранна плазма = съвършеното интериорно решение за мъжете.
Никога няма да разбереш защо когато влезеш в жилището на даден мъж, едно от първите неща, които задължително ти се набиват на очи, е шалче с надпис “Левски” или ЦСКА, висящо в целия си блясък, понесло тежкото бреме на хиляди трепети, псувни, пропуснати положения и реализирани бири. Нито ще си дадеш обяснение защо ръсят чорапи къде ли не, включително по терасата, и зарязват клещи, отвертки и кабели, където им падне, но – виж, ако става дума за капака на тоалетната чиния, то той е вечно фиксиран... във вдигнато положение!
Ухили се заговорнически и злорадо, докато четеше това, нали? Е, виж пък как мъжете се смеят за наша сметка.
„Обикновено е пълно с дреболии – разни малки, красиви, безполезни неща.“
Георги, 31 г.
„Дайте да се изясним за едно нещо: кухнята не е ли място, където се готви? Е. Нали? Тогава защо бъркате предназначения за готвене плот с декоративна масичка, върху която се струпват куп вазички със сухи цветя, празни керамични бурканчета, камъчета, рапанчета в купички и прочие глупости. Ако човек реши да готви, трябва да махне цялата тази лудница. Да не говорим, че е нехигиенично, понеже събира прах. Нито един мъж не би направил такова нещо – ние просто ще използваме плота, за да сготвим.“
Владимир, 32 г.
„Гардеробът буквално се пръска по шевовете. Всичко е пълно догоре – и рафтовете, и закачалките. Обаче продължавате да се оплаквате, че няма какво да облечете. Някой може ли да ми даде разумно обяснение как става тоя номер?!“
Христо, 29 г.
„Не разбирам защо всички обожавате да украсявате със свещи?! Слагате ги навсякъде и по много. И на всичкото отгоре никога не ги палите! Просто ги бодвате в купа и изсипвате вътре шепа камъни.“
Милен, 21 г.
[img]http://prikachi.com/images/634/5202634F.gif[/img][img]http://prikachi.com/images/635/5202635f.gif[/img]
It's a joke not a dick,don't take it so hard.
[img]http://prikachi.com/images/822/5094822m.gif[/img]
#2 2010-08-16 21:15:57
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Гардеробът буквално се пръска по шевовете. Всичко е пълно догоре – и рафтовете, и закачалките. Обаче продължавате да се оплаквате, че няма какво да облечете. Някой може ли да ми даде разумно обяснение как става тоя номер?!
Аз съм точно така..Вечно нямам какво да облека, а навсякъде е пълно с мои дрехи..
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2010-08-16 21:33:11
- mim3nceto96
- Member
- Registered: 2009-12-06
Никога няма да разбереш защо когато влезеш в жилището на даден мъж, едно от първите неща, които задължително ти се набиват на очи, е шалче с надпис “Левски” или ЦСКА, висящо в целия си блясък, понесло тежкото бреме на хиляди трепети, псувни, пропуснати положения и реализирани бири. Нито ще си дадеш обяснение защо ръсят чорапи къде ли не, включително по терасата, и зарязват клещи, отвертки и кабели, където им падне, но – виж, ако става дума за капака на тоалетната чиния, то той е вечно фиксиран... във вдигнато положение!
Тя за тебе е приятелка-
ти за нея всичко
когато сърцето ти се чувства пак самичко
когато сълзите не спират и радоста избяга
тогава до теб един човек остава
едно момиче, което много те обича
и винаги добра приятелка ще те нарича
една душа, която винаги ще е до тебе
в щастие в нещастие и във всяко време!
#4 2010-08-17 06:25:25
- mishitu_
- Member
- From: Hawaii
- Registered: 2009-11-15
Всичките са простоо..
[img]http://prikachi.com/images/371/5114371H.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/381/5114381B.png[/img]
#5 2010-08-17 06:40:46
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
„Гардеробът буквално се пръска по шевовете. Всичко е пълно догоре – и рафтовете, и закачалките. Обаче продължавате да се оплаквате, че няма какво да облечете. Някой може ли да ми даде разумно обяснение как става тоя номер?!“
Определено е вярно ;дд
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#6 2010-08-17 07:13:18
- qj_kume_pii
- Member
- From: Остров Кук
- Registered: 2010-08-16
Гардеробът буквално се пръска по шевовете. Всичко е пълно догоре – и рафтовете, и закачалките. Обаче продължавате да се оплаквате, че няма какво да облечете. Някой може ли да ми даде разумно обяснение как става тоя номер?!
Аз съм точно така..Вечно нямам какво да облека, а навсякъде е пълно с мои дрехи..
![]()
![]()
И аз съм така
Ако не ми простиш,тогава заличи ме ..Ако усетиш,че ти липсвам - Потърси ме!
#7 2010-08-17 08:23:10
- -сLъnчiцэ
- Member
- From: - Пэрнiik
- Registered: 2010-08-16
![]()
![]()
And all I wanna have
Is you my love !!
~ Neylini - Share my love ~(dance)(h),,
[img]http://store.picbg.net/pubpic/AF/57/29eea84040a5af57.jpg[/img]
#8 2010-08-17 09:27:53
- demito_didito
- Member
- From: Stockholm, Sweden
- Registered: 2009-09-18
Всичките са простоо..
![]()
+1
#9 2010-08-17 18:09:45
„Дайте да се изясним за едно нещо: кухнята не е ли място, където се готви? Е. Нали? Тогава защо бъркате предназначения за готвене плот с декоративна масичка, върху която се струпват куп вазички със сухи цветя, празни керамични бурканчета, камъчета, рапанчета в купички и прочие глупости. Ако човек реши да готви, трябва да махне цялата тази лудница. Да не говорим, че е нехигиенично, понеже събира прах. Нито един мъж не би направил такова нещо – ние просто ще използваме плота, за да сготвим.“
Владимир, 32 г. - Ето как стоят нещата при мен . Известно колимество от гримовете ми , дори един сешоар и преса за коса са в кухнята . Защо ли ?Първо - там има най-много контакти , второ поне у нас кухнята е най-близо до входната врата , т.е. оправям се и излизам . Не виждам проблем в това , все пак жените сме мултифункционални и не е като чорапите ни да са в тигана , примерно
Христо, 29 г. Я чакате малко !.Това че няма какво да облечем НЯМА НИЩО ОБЩО с това колко дрехи имаме. Някои от нас държат на добрия вид , т.е. дрехите трябва да се съчетават - момчета , едва ли ще си паднете по жена с оранжев потник , розова пола и червени сандали , нали ? ТОГАВА СПРЕТЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ. Ако държите гаджето ви да изглежда добре - търпете !
„Не разбирам защо всички обожавате да украсявате със свещи?! Слагате ги навсякъде и по много. И на всичкото отгоре никога не ги палите! Просто ги бодвате в купа и изсипвате вътре шепа камъни.“ - Ние създаваме уютна атмосфера . Все пак когато човек е вкъщи , той иска да е У ДОМА , не бихме искали да чуваме ехото си , докато говорим .Не и У ДОМА. И още нещо - вие също си създавате "атмосфера" , НО разликата е там , че ние държим в домът ни да ухае приятно и да ни навява спомени.Когато гледате свещите в домовете ни , замислете се - може да сме си ги купили от точно онова магазинче , в което работи онзи готин тип
Накрая , за да ви дам още примини да ме нападнете - Момичета , не виждате ли че по един или друг начин мъжете ни намекват нещо ?! Дори ни обиждат като критикуват начина ни на живот . Коя уважаваща себе си жена ще се смее на това ?! Момчета - карайте я по-полека с критиките , защото ако ние започнем - ще ви довършим
И последно в защита на мъжете ще кажа , че НЕ ВСИЧКИ МЪЖЕ СА ТАКИВА. Някои умеят да мълчат !!! На тях ще кажа само едно - ОБИЧАМ ВИ!!!
cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
Pages: 1