#1 2010-08-15 12:39:01

xello_kitty
Member
From: Underworld.
Registered: 2009-12-29

Re: Как се чувствате като ви умре любимеца ?

Историята бе следната : Имах куче - френски булдог ( на 5 годинки ), но много по - различен от другите - имаше великолепни затисто-кафеви очи и сладка муцунка. Беше израстнал с нас и ужасно се бе привързал към нас. Не можеше без нас. Беше ни предан до смърт. Навсякъде го водихме из чужбините. Тогава той беше на върха на щастието. Но този път когато отидохме на разходка из Одрин се наложи да го затворим в джипа защото там не пускаха с кучета. Когато се върнахме го видяхме да лежи неподвижен на последнта седалка. Баща ми е ветеринарен лекар, прегледа го набързо и каза че е мъртъв. При това аз изпаднах в паника.. Не спирах да плача по време на пътя за България. Прибрахме се днес в 5:00 и откакто го погребаха не спрях да мисля за него.. не можах да спя.. постоянно ми се привиждаше кучето до мен ,, но когато си протегнех ръка, образът му се изпаряваше.. все още ми се причува лая му.. Не знам как ще мога да го преживея.

Та въпроса ми е - какво правите вие при такива ситуации ?

#2 2010-08-15 12:50:19

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Еми аз лично плача 1 ден, страдам 2 дена и го преживявам..
Обаче аз по принцип много бързо преживявам лошите неща..Ако си вземеш нов любимец, ще забравиш за стария или поне ще се сещаш много по-рядко.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2010-08-15 12:55:01

xello_kitty
Member
From: Underworld.
Registered: 2009-12-29

Обаче аз по принцип много бързо преживявам лошите неща..Ако си вземеш нов любимец, ще забравиш за стария или поне ще се сещаш много по-рядко.

Аз имам персийска котка но и тя не може да ме накара да го забравя cry

#4 2010-08-16 06:10:04

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Честно казано и  аз преживях една такава загуба. И не мисля да я разкажа . Поплаках си ,беше ми тъжно ,но .. все пак рано или късно всичко се забравя .

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#5 2010-08-16 10:53:21

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Аз също имах куче , порода ирландски сетер . Беше прекрасна. Растяхме заедно 12 прекрасни години , но тя почина. Още ме боли за нея , въпреки че минаха четири години.Ако наистина си обичала някого , той никога не напуска сърцето ти. Болката утихва с времето , но никога не забравяш.Спомняй си хубавите моменти и не мисли за кучето си като за мъртво - то винаги ще бъде живо докато го пазиш в спомените си. smile

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#6 2010-08-23 19:34:41

kaprizen
Member
Registered: 2008-10-08

Аз лично ще умра ако любимеца ми е починал  cry  cry  (да чукам на дърво  laugh  ) Но като ти прочетох историята се разревах, честно аз не бих издържала  cry  Горката ти ..

#7 2010-08-23 19:37:01

JB.Smille
Member
Registered: 2010-03-28

и аз така  nod

The truth is I’ve never fooled anyone. I’ve let people fool themselves. They didn’t bother to find out who and what I was. Instead they would invent a character for me. I wouldn’t argue with them. They were obviously loving somebody I wasn’t.

#8 2010-08-24 06:35:26

Black Diamond
Member
From: Пловдuв
Registered: 2008-11-28

Аз все още не съм преживяла напълно загубата на 4 годишният ми котарак. Беше станал 7 килограма, всичко ядеше. Черно- бял толкова луд и див беше- идеалният приятел- за животно. Още помня как буквално се скъсах да рева като видях, че са го убили. И сега като се сещам пак за него и като гледам снимката му, ми става тъжно  sad . Сега имам други 2 котки, обичам ги, но не както първия ми котарак  speechless .

"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро

#9 2010-08-24 17:23:33

xX_juStiN_biEbeR
Member
Registered: 2010-08-24

7 пъти сам си губила домашния любимец  cry  личн0 аз мн0г0 плаках  cry

[img]http://i27.tinypic.com/aoawkk.jpg[/img]
Джъстин Бийбър(h)

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook