Pages: 1
#1 2010-08-07 13:08:12
- girlfriend
- Member
- Registered: 2010-08-06
Re: Писмо на майка-блондинка към дъщеря й - блондинка
Писмо на майка-блондинка към дъщеря й - блондинка
"Здравей, скъпа дъще! Ако получиш това писмо, значи е пристигнало при теб. Ако не го получиш, обади ми се и ще ти го напиша пак. Пиша ти да бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Времето тук е хубаво.
Миналата седмица валя само два пъти: веднъж в началото на седмицата валя три дни и към края на седмицата валя още четири дни. Между другото за онова палтенце, което искаше, чичо ти Васко каза, че ще дойде много тежко за колет с тия големи масивни копчета, та за това ги отрязах. Заший си ги обратно, сложила съм ги в десния джоб на палтенцето
Баща ти си намери нова работа. Сега под него са 500 човека! Коси тревата на гробищата. Сестра ти Сийка наскоро се омъжи и чака дете. Още не знаем какъв пол ще е бебето, така че засега не мога да ти кажа, чичо или леля ще ставаш.
Ако е момиче, сестра ти иска да го кръсти на мен. Малко странно решение, да си кръсти дъщерята Мама.
С брат ти Тони наскоро се случи интересна случка: затвори си колата, а ключовете останаха вътре. Наложи му се да се върне пеша до вкъщи (10 километра!), за да вземе резервните ключове и да ни пусне да излезем от колата. Ако случайно срещнеш леля си Юлия, предай й поздрави от мен. Ако не я срещнеш, нищо не й казвай.
Мама P.S. : Исках да ти пратя малко пари, обаче вече залепих пощенския плик.
Писмо-отговор
"Здравей, мамо!
Писмото пристигна, така че го получих. Борис пак ме заряза, а Виктор, Георги и Иван заминаха на някъде. Да знаеш, вече подозирам, че нещо ме мамят.Почти си намерих работа - миналия месец си купих вестник с обяви, а вчера звъннах на една от тях. Вярно, казаха, че мястото вече е заето, обаче казаха, че догодина сигурно пак ще търсят хора, така че остава съвсем малко да почакам още. Вчера ходихме с г-н Николов да ядем суши. Правят го от риба. Ти не го познаваш, обаче г-н Николов каза, че аз съм много хубава и майка ми е много хубава и че с удоволствие би я поканил заедно с негови приятели да излязат ли беше, да излижат ли беше... Той е много добър. Видя твоя снимка. Също така ми каза, че има познат продуцент, който ме вика да се снимам в някакъв филм за бани. Ще има много мъже и аз самичка. Как мислиш, мога ли да стана актриса? При леля Юлия всичко е нормално, както винаги. Оня дебил, приятелят й, й купил Ламборгини Диабло и пръстен с такъв диамант, че може канала на ваната да си запушва с него. Представяш ли си... Нали ти казвам, идиот!
Както и да е, аз съм си най-красивата. Не съм й предавала поздрави от тебе. Реших, че и без това достатъчно се е ояла вече. Търсих в плика, обаче парите дето си ми ги пратила ги нямаше. Вероятно пощальоните са ги свили. Другия път ги слагай вътре в плика.
P.S. Мамо, ти нали си Иванка Георгиева, защо са ти такива странни инициалите - Мама P.S. ?
[img]http://i.kefche.com/p/1j/i95fjhmr1j46j5b9o.jpg[/img]
Step on the scene, make the haters say dammit.
Soulja Boy Tell ‘Em hottest rapper on the planet.
#2 2010-08-07 13:13:16
- JB.Smille
- Member
- Registered: 2010-03-28
тц,тц
The truth is I’ve never fooled anyone. I’ve let people fool themselves. They didn’t bother to find out who and what I was. Instead they would invent a character for me. I wouldn’t argue with them. They were obviously loving somebody I wasn’t.
#3 2010-08-07 13:14:43
- metalniq
- Member
- From: не съм от този свят
- Registered: 2010-04-07
със скъб на сърцето трябва да Ви уведомя че тва вече го има
http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!
#4 2010-08-07 13:14:46
- xhuxhaxhu
- Member
- Registered: 2009-06-14
помня, че имаше такава тема. иначе тва е яко
#5 2010-08-07 13:18:00
- girlfriend
- Member
- Registered: 2010-08-06
o0opSs извинявам се,не съм видяла тази тема
[img]http://i.kefche.com/p/1j/i95fjhmr1j46j5b9o.jpg[/img]
Step on the scene, make the haters say dammit.
Soulja Boy Tell ‘Em hottest rapper on the planet.
#6 2010-08-07 14:02:50
- ^^Filmchett0o^^
- Member
- From: South Korea
- Registered: 2010-02-15
Ако е момиче, сестра ти иска да го кръсти на мен. Малко странно решение, да си кръсти дъщерята Мама.
[img]http://prikachi.com/images/16/3824016M.gif[/img]
#7 2010-08-07 14:51:47
- xfreakx
- Изгонен(а)
- From: Living in the dream...
- Registered: 2010-07-08
.. ужс ..
F*CK - Фактически не ме интересувате ... Нито вие, нито мнението ви ! ; ]]
С всеки изминал ден остават все по-малко хора за които ми пука .. !! ..
Селяци големки, бе : ) .
Pages: 1