#1 2010-08-04 09:43:02
- isaylaaaa
- Member

- From: Луната ;д
- Registered: 2010-07-06
Re: Малки гърди
Незнам дали тази тема е за тук, но искам помощ. Имам много малки гърди а съм на 16. Моляви кажете някакъв савет дали хапчета или нещо за ядене или кфото и да е просто кажете какво мислите
мерси предварително ![]()
Сънищата са само мечти!
А искаш ли силно една мечта тя става реалност! ![]()
[img]http://store.picbg.net/thumb/41/2F/0f7d53aaa5f9412f.jpg[/img]
#2 2010-08-04 09:50:28
- LaPe7yYy
- Suнshине..

- From: LA.. <33
- Registered: 2009-03-07
Освен сутиените с подплънки мисля, че нищо друго не помага
Damon & Elena ♥
[img]http://prikachi.com/images/737/2554737b.gif[/img]
Don't let go, don't run away love,
I still got feelings you are my passion.
Don't let go, don't run away love
you are the one for me.. ![]()
#3 2010-08-04 09:50:49
- JB.Smille
- Member

- Registered: 2010-03-28
Аз сам чувала за БОЗА ..
Имаше една фр.. през цялото лято е пила боза..
Дойде като андреа
![]()
Очудих се ...
Пробвай ..
The truth is I’ve never fooled anyone. I’ve let people fool themselves. They didn’t bother to find out who and what I was. Instead they would invent a character for me. I wouldn’t argue with them. They were obviously loving somebody I wasn’t.
#4 2010-08-04 09:56:14
- isaylaaaa
- Member

мерси ще пробвам ![]()
Сънищата са само мечти!
#5 2010-08-04 09:59:58
- JB.Smille
- Member

- Registered: 2010-03-28
Няма за какво ![]()
The truth is I’ve never fooled anyone. I’ve let people fool themselves. They didn’t bother to find out who and what I was. Instead they would invent a character for me. I wouldn’t argue with them. They were obviously loving somebody I wasn’t.
#6 2010-08-04 10:05:47
- LaPe7yYy
- Suнshине..

- From: LA.. <33
- Registered: 2009-03-07
Бозата се пие от бременните жени, за да имат кърма.НЕ увеличава бюста !!
Damon & Elena ♥
[img]http://prikachi.com/images/737/2554737b.gif[/img]
Don't let go, don't run away love,
I still got feelings you are my passion.
Don't let go, don't run away love
you are the one for me.. ![]()
#7 2010-08-04 10:05:49
- blo0dy_so0ul
- Member

- From: Сейнт Луис, Мисури [h]
- Registered: 2010-02-04
И аз съм чувала това с бозата, но знам, че от нея се пълнее или май ти ставаше голям задника, но повероято е първото...
Пробвай може и да стане, другя начин е да оставиш природата да си свърши работата..
[img]http://i52.tinypic.com/25q8xfd.gif[/img] [img]http://i55.tinypic.com/10qxfl0.gif[/img]
[img]http://i56.tinypic.com/2uqjhcn.gif[/img] [img]http://i53.tinypic.com/n1xrp5.gif[/img]
We're Chuck and Blair... Blair and Chuck. <333
#8 2010-08-04 10:11:14
- zvezdi4kata_
- Member

- Registered: 2009-11-30
аз пък съм чувала, че лещниците помагат и бозата ,, или пък ги остави да си пораснат от само себе си : )
#9 2010-08-04 10:17:06
- mim3nceto96
- Member

- Registered: 2009-12-06
Аз също съм чувала за боза и за някакви фъстъци, бадеми и т.н...
Тя за тебе е приятелка-
ти за нея всичко
когато сърцето ти се чувства пак самичко
когато сълзите не спират и радоста избяга
тогава до теб един човек остава
едно момиче, което много те обича
и винаги добра приятелка ще те нарича
една душа, която винаги ще е до тебе
в щастие в нещастие и във всяко време!
#10 2010-08-04 10:17:07
- radieto
- Member

- From: Miiami ;;
- Registered: 2008-11-13
абе какво ти пука бе просто се развиваш по-бавно. все някога ще ти израснат какво се срамуваш толкова. иначе лично аз бих предпочела малки гърди отколкото огромен задник и да надебелея от бозата. пък и сега не са модерни големите гърди. хД
Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсна рана.
#11 2010-08-04 10:31:16
- xhuxhaxhu
- Member
- Registered: 2009-06-14
абе какво ти пука бе просто се развиваш по-бавно. все някога ще ти израснат какво се срамуваш толкова. иначе лично аз бих предпочела малки гърди отколкото огромен задник и да надебелея от бозата. пък и сега не са модерни големите гърди. хД
момичето не иска големи, а нормални за възрастта си гърди.
и щом не се чувства добре така, защо да не направи нещо по въпроса за да си вдигне самочувствието на жена ? Бозата наистина спомага за развиването на жлезите, а това за напълняването не е проблем, стига да се храни правилно и здравословно, също така и от време на време да спортува. Зависи от организма, аз примерно ям като невидяла и си седя 47 кила.
Вземи си и повдигащ сутиен с подплънки. ^^ В крайна сметка всичко с времето си, ще порастнат не се безпокой. ![]()
#12 2010-08-04 11:18:35
- radieto
- Member

момичето не иска големи, а нормални за възрастта си гърди.
![]()
и щом не се чувства добре така, защо да не направи нещо по въпроса за да си вдигне самочувствието на жена ? Бозата наистина спомага за развиването на жлезите, а това за напълняването не е проблем, стига да се храни правилно и здравословно, също така и от време на време да спортува. Зависи от организма, аз примерно ям като невидяла и си седя 47 кила.Вземи си и повдигащ сутиен с подплънки. ^^ В крайна сметка всичко с времето си, ще порастнат не се безпокой.
съжелявам, не исках да прозвучи така, че тя иска големи.
да, може да спортува и да се храни здравословно, но това забога са само едни гърди !? какво им е важното . .
абе без значение тя ще си реши ( а и за надебеляването, тя може и вече да си е дебела
)
Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсна рана.
#13 2010-08-04 11:20:26
- vampir4eto_94
- Member

- Registered: 2008-12-04
погледни тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic. … A%F0%E4%E8
до колкото съм чувала някакви масажи наистина помагат но няма да ти пораснат за два дена ![]()
If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...
![]()
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]
#14 2010-08-04 11:23:25
- pam18
- Без право на собствен ранг

- From: * КзLд * ;pp
- Registered: 2009-07-11
![]()
става и за бременни и за гърди но верно помага за гърди ![]()
#15 2010-08-04 11:29:48
- isaylaaaa
- Member

аз тренирам лека атлетика постояно от години ;д
Сънищата са само мечти!
#16 2010-08-04 12:00:04
- xhuxhaxhu
- Member
- Registered: 2009-06-14
На всеки му е известно, че малко спортистки се славят с нормални гърди. ![]()
получаваш едно, но се лишаваш от друго, така че можеш да виниш само себе си. Не се отказвай от спорта само заради едни гърди!
както казах в предишния си пост сутиен с подплънки ще ти свърши работа, а и не бива да развиваш комплекси само защото гърдите ти не са такива каквито ги искаш! Харесвай се такава каквато си, за да те харесват и другите. Ако ти не харесваш себе си, кой друг тогава ?!
относно втория пост на radieto: какво им е важното на гърдите ? - като цяло е важно за самочувствието на едно момиче. Това за " тя може и вече да си е дебела" беше голяма глупост, защото пълните момичета, освен че имат в излишък по задните части, бедрата и корема, то го имат и в гърдите. Едрите и пълни жени имат и големи гърди, ако беше пълна нямаше да прави темата, освен това момичето каза че тренира лека атлетика, което навежда на мисълта че е стройна като манекенка и оправдава проблема с малките гърди. ![]()
#17 2010-08-04 13:05:09
- Breath Of Passion
- Bitchy mod

- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Това с бозата са пълни митове, както и за ябълките.. ![]()
Знам, че една позната страшно много и пораснаха гърдите, но зимаше противозачатъчни(имаше здравословни проблеми, но просто грдите се явиха като страничен ефект), които СЕ ПРЕДПИСВАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ЛЕКАР.И честно казано, не мисля, че е хубаво да си насилваш тялото и организма за да имаш по-големи гърди.Имам много познати с малки, но се чувстват добре.Според мен е по-добре да се научиш да се харесваш в кожата си и толкова!Може да нямаш големи гърди, но съм сигурна, че имаш нещо хубаво в себе си, което другите нямат!
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#18 2010-08-04 14:25:29
- metalniq
- Member

- From: не съм от този свят
- Registered: 2010-04-07
не забравяй че си само на 16
имаш достатъчно време пред теб за да ти пораснат гърдите
почакай малко и имай търпение ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!
#19 2010-08-04 14:49:05
- demito_didito
- Member
- From: Stockholm, Sweden
- Registered: 2009-09-18
Гърдите са съставени предимно от мастна тъкан и млечни жлези. Съвсем логично при наддаване на килограми на цялото тяло ще качиш и известно количесто мазнини в гърдите, което може би ще ги направи по-големи. Но на цената на какво? Всичко си е до ген! Напълно излишно е да станеш 70-килограмова топка, за да имаш голям бюст. Малките, но стегнати гърди също не са за пренебрегване - напротив - красиви са! Започни да ходиш на фитнес - стегнатите гърдни мускули повдигат гърдите, така че хем им придават по-красива форма, хем ги повдигат и създават илюзията, че са малко по-големи. Но не прекалявай с тренировките само да те предупредя, за да не постигнеш обратен резултат.
Успе
#20 2010-08-04 14:49:52
- Heroine queen
- Daughter of Mafia boss

- From: Люлин.
- Registered: 2010-07-02
![]()
така е
(y) А пък такива работи като хапченца и кремчета за "порастване" на гърди реално няма.. Ако имаше, то пластичните хирурзи щяха да са без работа.
Та моят съвет е да изчакаш още няколко годинки и ако все още не са ти пораснали гърдите, да започнеш да събираш пари и да слагаш силикон, това е. Друг начин няма.
[list=*]
[*]A woman's heart is a deep ocean of secrets. ♥
"Истинският мъж е като любимата блуза в разхвърлян гардероб. Знаеш, че е някъде там, но никога не можеш да я откриеш, когато ти трябва. През ръцете ти минават десетки дрехи. Със състав, който не отговаря на сезона, и цвят, който не отива на косата ти. Сигурна си, че няма да ти стоят добре, но ги пробваш. За всеки случай..."[/*]
[/list]
#21 2010-08-04 15:06:19
- Inney
- Member
- Registered: 2010-03-02
Знаеш ли може и да е от леката атлетика. Една приятелка тренира и си остана мъничка и с малък бюст. Не искам да те плаша не е задължително да става така, но ако майка ти и баба ти са имали малки гърди то си е наследство и мисля, че няма как да ти порастнат много, но и моите не са големи. С един по-хубав сутиен за повдигане всичко ще се оправи. Успех ^^
But with that moon in the sky why wants to be alone?
#22 2010-08-04 15:25:37
- sunny_x3
- Member

- Registered: 2010-06-19
Попринцип не е добре да се слага сутиен на малките гърди,защото той потиска растежа им.Може да носиш бюстие с него гърдите дишат свободно.Но щом си атлетка означава,че би трябвало да си по слаба и от мен,защото аз съм модел макар,че съм на 12 и тежа 45-46 килограма.Няма да ти се отрази зле някой друг килограм отгоре,въпреки,че през лятото е препоръчително да изглеждаш добре
а и всички момичета се развиват различно.
.Но ако все пак до 19-20 годишна възраст бюста ти не е толкава голям колкото го искаш може да прибегнеш до силикон.Аз лично не ти го препоръчвам но, както си решиш
![]()
#23 2010-08-04 15:49:13
- radieto
- Member

На всеки му е известно, че малко спортистки се славят с нормални гърди.
получаваш едно, но се лишаваш от друго, така че можеш да виниш само себе си. Не се отказвай от спорта само заради едни гърди!както казах в предишния си пост сутиен с подплънки ще ти свърши работа, а и не бива да развиваш комплекси само защото гърдите ти не са такива каквито ги искаш! Харесвай се такава каквато си, за да те харесват и другите. Ако ти не харесваш себе си, кой друг тогава ?!
![]()
относно втория пост на radieto: какво им е важното на гърдите ? - като цяло е важно за самочувствието на едно момиче. Това за " тя може и вече да си е дебела" беше голяма глупост, защото пълните момичета, освен че имат в излишък по задните части, бедрата и корема, то го имат и в гърдите. Едрите и пълни жени имат и големи гърди, ако беше пълна нямаше да прави темата, освен това момичето каза че тренира лека атлетика, което навежда на мисълта че е стройна като манекенка и оправдава проблема с малките гърди.
хъъ . . след моя пост има поне два или три докато тя го каже и това, че тя може да си е била дебела беше просто шега . .
|-) |-(
#24 2010-08-04 17:34:35
- xello_kitty
- Member

- From: Underworld.
- Registered: 2009-12-29
Ем точно. Атлетичките са с малки гърди ,, няма такъв продукт който да ти увеличи гърдите
,, това се предава по наследство ,, има хора които по - бавно израстват така че не се притеснявай
- все някога ще порастнат : ))
#25 2010-08-04 17:35:34
- xello_kitty
- Member

- From: Underworld.
- Registered: 2009-12-29
Ем точно. Атлетите са с малки гърди ,, няма такъв продукт който да ти увеличи гърдите
,, това се предава по наследство ,, има хора които по - бавно израстват така че не се притеснявай
- все някога ще порастнат : ))