#26 2010-07-25 19:44:15

xhuxhaxhu
Member
Registered: 2009-06-14

Re: Защо не харесвате Токио Хотел?

Бла,бла,бла .. аз пък ги харесвам .. Като всеки с вкуса си, къв ви е проблема тогава .. Щом ги харесват имат право да си качват техни снимки,не е забранено  laugh

това е сайт за картинки, всеки може да качва каквото по колкото си иска, но ни издразни това, че двете непрекъснато ги коментираха, стана дразнещо за останалите потребители. ^^

#27 2010-07-25 19:45:27

anity_kiss
Member
Registered: 2009-02-07

Бла,бла,бла .. аз пък ги харесвам .. Като всеки с вкуса си, къв ви е проблема тогава .. Щом ги харесват имат право да си качват техни снимки,не е забранено  laugh

ова е сайт за картинки, всеки може да качва каквото по колкото си иска, но ни издразни това, че двете непрекъснато ги коментираха, стана дразнещо за останалите потребители. ^^

Еми преди беше така и с тоя Джъстин .. ама с времето се спряха  laugh Все някога снимките им ще свършат  rofl

#28 2010-07-25 19:45:46

ivet955
Marshall`s girl
From: Rome
Registered: 2010-02-06

Сериозно ли.. ??

Единствено Том мяза на нещо от тая група.. Бил.. едно е момче да си слага грим друго е момче да прекалява с грима.. песните им стават.. но всичко е въпрос на стил.. ;] Не ме кефят (:

и аз съм на тва мение

[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]

#29 2010-07-25 19:46:21

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Мда , blo0dy_so0ul е права. Ами  феновете на Джъстин ? На нас хубаво ли ние като му правите гадни  снимки,а,отворки? Какво ще кажете?!? .. Света не се върти около тия гейове!! Ненавиждам ги!! .. Заради  тях има цяла тема . Не си мислете,че тез' са единствени ве! .. Ако срещна някой по улицата и го питам нещо  за ТХ (тоалетната хартия) ще ми каже ,че дори  не ги  знае. Не си мислете ,че гейчетата са супер известни!  Има и други звезди.
Извинявам се за поведението си ,ама и аз имам "нерви" .

Ето че започнахте да обиждате ,, целта на тази тема е да ви накара да престанете да пишете гадни коментари относно ТХ ,, укр0тете се вече !

Моляя ?!? .. Кой да се укроти ,бе ?? Вие пишете идиотщини за нашите любимци и ние ще пишем против вашите . На удара се отвръща с удар ,нали знаеш? wink ..Пък и не мисля,че една тема ще ме накара да спра .

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#30 2010-07-25 19:46:23

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Ето че започнахте да обиждате ,, целта на тази тема е да ви накара да престанете да пишете гадни коментари относно ТХ ,, укр0тете се вече !

Мойто момиче, само като видях темата разбрах, че без спор НЯМА да мине!И както ти казах няма как да накараш някой да спре да пише кофти коментари!Който не ги харесва има право да си каже!Ако са направили темата и са си помислили, че няма да се скрарат или са страшно наивни или страшно глупави... wondering
Всеки има вкус, има такива които харесват и такива, които не..Ти още малко ще направиш тема, за да ни накараш да ги харесваме..Айде беее...
Извинявай не си падам по момчета с дълга коса, зализана коса, и нежни!Съдете ме...

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#31 2010-07-25 19:49:17

the_sladUrch3
Member
From: Тръгвам си от мястото, на коет
Registered: 2010-07-20

the_sladUrch3 във втория си пост на 2 пъти спомена, че не ни караш да ги харесваме, но 90% от написаното в него е точно това! Опитваш се да защитиш групата, и разказваш неща, които изобщо не ни интересуват. blo0dy_so0ul изказа личното си мнение, което ти искаше да чуеш, правейки тази БЕЗМИСЛЕНА тема. Сега защо я критикуваш ? Защото е казала нещо, което не ти е изгодно ? Няма смисъл от тази тема, накрая като влезе мод, ще я локнат. Ъгх.

Да, защитавам групата. Не, не критикувам blo0dy_so0ul .. уважавам ви мнението. TwilightGirl90 аз да съм качила някоя снимка на Джъстин Бийбър с цел обиждане на тази звезда? Не. Аз лично харесвам музиката му и не съм против нея. xello_kitty отново обърна значението на темата  laugh (без обиди) искам само да знам защо не ги харесвате и тва е нищо друго.. хайде стига вече, че ще ядосаме някой и ще има бан за мен (тази, която пусна темата) ..

Come to me
You can hate me                                                                                                     
You can kill me

Leading me to my only goal
In infinite darkness
But,could you bring some light with you...
so I can see your face at last?
[img]http://www.prikachi.com/images/563/2417563P.jpg[/img]
Маги-nya

#32 2010-07-25 19:49:30

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Добре бее, фенките..Кажете ми 1 хубаво нещо, не 2 или 3, едно хубаво нещо в това момче..

Tokio-Hotel-m08.jpg

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#33 2010-07-25 19:51:05

xhuxhaxhu
Member

Добре бее, фенките..Кажете ми 1 хубаво нещо, не 2 или 3, едно хубаво нещо в това момче..

Tokio-Hotel-m08.jpg

Звездичките по блузата му . . rofl  rofl  rofl  rofl  rofl

#34 2010-07-25 19:51:48

xello_kitty
Member
From: Underworld.
Registered: 2009-12-29

Мда , blo0dy_so0ul е права. Ами  феновете на Джъстин ? На нас хубаво ли ние като му правите гадни  снимки,а,отворки? Какво ще кажете?!? .. Света не се върти около тия гейове!! Ненавиждам ги!! .. Заради  тях има цяла тема . Не си мислете,че тез' са единствени ве! .. Ако срещна някой по улицата и го питам нещо  за ТХ (тоалетната хартия) ще ми каже ,че дори  не ги  знае. Не си мислете ,че гейчетата са супер известни!  Има и други звезди.
Извинявам се за поведението си ,ама и аз имам "нерви" .

Моляя ?!? .. Кой да се укроти ,бе ?? Вие пишете идиотщини за нашите любимци и ние ще пишем против вашите . На удара се отвръща с удар ,нали знаеш? wink ..Пък и не мисля,че една тема ще ме накара да спра .

Кога съм писала за Джей ве ?!?! ,, 0мг ..аз ако0 почна ще напълня целия сайт с нег0ви идиотски снимки ,, но не г0 правя защот0 не искам да се карам с вас ..

#35 2010-07-25 19:52:26

TwilightGirl90
Member

Tokio-Hotel-m08.jpg

Нека помогна! ..
1.Няма нищо хубаво в него ..

#36 2010-07-25 19:53:55

xello_kitty
Member

Tokio-Hotel-m08.jpg

Нека помогна! ..

Е точно тази снимка ли ?? Тва е преди около 2 години laugh

#37 2010-07-25 19:54:31

qgodkaa12
Member
From: Градът на мечтите : ))
Registered: 2010-03-13

Това е все едно да питаш "Защо не обичаме да речем спагети wondering?"!-Еми не всеки може да ги харесва.
И това :  т0й ако беше гей ние бихме ли му станали фенки ? smile просто бешеее върха наа...   Ти ако харесваш някой няма да спреш само щото е гей или пък няма да си кажеш "Ооо, тоя е гей, няма да го харесвам!" rofl  rofl  rofl  (y)
(arrow) Не ги харесвам, понеже мязат на гейове.
(arrow) Не ги харесвам, защото дори и музиката им не ми харесва.
(arrow) Не ми харесват, защото навсякъде е пълно с техни снимки, което ме кара още повече да не ги харесвам и от нехаресване да минавам на НЕНАВИЖДАНЕ!
(arrow) Токио Хотел, Джъстин Бийбър и всичките там подобни мъже-жени не ги понасям!

П.С. - Някое момиче за да харесва такива "момчета" трябва да е мнннооооооогооооооо зле с вкуса си към мъжете!От кога подяволите да си изнежен стана мода, стана харесвано?На къде отива света питам аз!
Нямам нищо против гейовете по принцип, но тея просто не ги понасям.

оо аз съм напълно съгласна с тебе!!
Опитах се да бъда възможно най-мила и неарогантна!...

Обичаш истински тогава, когато си убеден, че само ти си способен на такава любов, че така силно никой никога не е обичал,нито някой някога ще обича.. <3

#38 2010-07-25 19:54:39

TwilightGirl90
Member

Кога съм писала за Джей ве ?!?! ,, 0мг ..аз ако0 почна ще напълня целия сайт с нег0ви идиотски снимки ,, но не г0 правя защот0 не искам да се карам с вас ..

Айде ве! Качаш пикове против него ,не съм сляпа !! .. ;дД И айде стига си спамила вече ,кво ще кажеш ?!

#39 2010-07-25 19:55:28

JB.Smille
Member
Registered: 2010-03-28

Tokio-Hotel-m08.jpg

Нека помогна! ..

(y)   nod  nod
Май ша стане същото което стана с Джей..!
Никой до сега не показваше,че не ги харесва..!

The truth is I’ve never fooled anyone. I’ve let people fool themselves. They didn’t bother to find out who and what I was. Instead they would invent a character for me. I wouldn’t argue with them. They were obviously loving somebody I wasn’t.

#40 2010-07-25 19:56:06

the_sladUrch3
Member
From: Тръгвам си от мястото, на коет
Registered: 2010-07-20

офф хора защо ме карате да повтарям? Омръзна ми вече. Исках само да разбера защо не ги харесвате.. че ще се стигне до спор ще се стигне. ПАК повтарям АЗ НЕ СЪМ ПРОТИВ ДЖЪСТИН БИЙБЪР .. не съм го обиждала, не съм качвала негови позорни снимки и не мисля да качвам - фенка съм му. Ама хайде моля ви спрете да се заяждате с мене или с някой друг става ли? Не разбирам как така не можете да напишете защо не ги харесвате, а веднага започвате да ръсите безмислени работи? Които не ги харесват да си коментират, аз затова съм направила темата. Не си спомням да съм казала "тези, които не ги харесват да не пишат" ..

Come to me
You can hate me                                                                                                     
You can kill me

Leading me to my only goal
In infinite darkness
But,could you bring some light with you...
so I can see your face at last?
[img]http://www.prikachi.com/images/563/2417563P.jpg[/img]
Маги-nya

#41 2010-07-25 19:56:06

xhuxhaxhu
Member

Е точно тази снимка ли ?? Тва е преди около 2 години laugh

Виж, дори ти не знаеш, какво харесваш в него . . тогава какво по дяволите очакваш от нас ???!!! . . |-(  |-)

#42 2010-07-25 19:56:20

xello_kitty
Member

Айде ве! Качаш пикове против него ,не съм сляпа !! .. ;дД И айде стига си спамила вече ,кво ще кажеш ?!

Хъх аз съм спамила???? Качила съм само две снимки на Джей ,, ак0 искам мога да кача още 10 страници с нег0ви пикове ама не г0 правя защот0 нали ви казах - не искам да се карам с вас !

#43 2010-07-25 19:56:33

metalniq
Member
From: не съм от този свят
Registered: 2010-04-07

Уважаеми момичета вие няма ли да се спрете  think  нали беше "всеки с вкуса си ", а сега почнахте да се гаврите  wondering ми който ги харесва да ги слуша, като започнат пак да качват техни снимки, аз пък ще започна да казвам снимки на CRADLE OF FILTH  и готово  wink
Относно групата- не ме кефят, дразнят ме супер много, не мога да ги гледам затова не го и правя smile
МИР

http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!

#44 2010-07-25 19:57:40

blo0dy_so0ul
Member
From: Сейнт Луис, Мисури [h]
Registered: 2010-02-04

- Ще ти кажа кога, когато пусна онова, че копира Ъшър и, че е гей! И аз не искам да се карам с никой, но ти обръщаш нещата! И аз мога също да напълня сайта с техни ужасяващи снимки! НИКОЙ не е идеален! Също имаше и теми за него в който ти също не спести цветистите си изрази, но в началото когато се регна тук, забелязах, че и ти го харесваше, понеже качваше негови снимки и коментираше негови. Ноо много си промених мнението за теб, мнението ти и възгледите ти са напълно НЕПОСТОЯННИ!

[img]http://i52.tinypic.com/25q8xfd.gif[/img] [img]http://i55.tinypic.com/10qxfl0.gif[/img]
[img]http://i56.tinypic.com/2uqjhcn.gif[/img] [img]http://i53.tinypic.com/n1xrp5.gif[/img]
We're Chuck and Blair... Blair and Chuck.  <333

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook