- Index
- » Кош
- » Люб0вни мъки!
#1 2010-07-15 14:04:34
- denz
- Member
- Registered: 2010-05-07
Re: Люб0вни мъки!
..Значи тфа г0 бях п0бликувала в друга тема 0баче не бях п0лучила свестен 0тг0в0р г0 пращам пак..
такамм..начи има едн0 м0мче..т0тален сладур.. п0чти не г0 п0знавам де.. ама страшн0 мн0у си падам п0 нег0.. и нали с м0йта Бф х0дим да играем в0лей пред баба и (и т0й нали в тая махала живее) и са засичаме.. 0баче ет0 г0 и пр0блем 1.. т0й хар Бф-т0 ..0баче нея не я интерва из0бщ0..а пък т0й п0 скайп п0ст0янн0 ме м0ли да му п0магам да се съберат..и аз к0 да прая.. п0магам му.. ии т0й казва ,че мн0г0 я 0бича и не м0же да я забрави.. к0 да прая.. саму не казвайте да са 0питвам да г0 забраям..мн г0 0би4амм!
П.С. Т0й е някъде 10 -11 клас аз и Бф-т0 сме 7
#2 2010-07-15 14:37:50
- xello_kitty
- Member
- From: Underworld.
- Registered: 2009-12-29
Виж сега.. щ0м обичаш няког0 - пусни г0 на св0бода ,, ак0 и т0й те 0бича ще се върне при теб.. н0 на т0я етап щом 0бича приятелката ти мисля че наистина ще е п0 - добре да г0 забравиш.. пък и има толк0ва момчета ,, винаги има п0 - сладък ..
ак0 все още искаш да г0 спечелиш ,, етоо ти няколк0 съветчета коит0 би трябвало да пом0гнат :
1. Дръж се естествено,не се прави на друга!!
2. Обнови гардероба си.
3. Когато говориш го гледай в очите, не навеждай глава.
4.Сприятели се с компанията му.
5.Усмихвай му се мило.
6.Прояви интерес към неща ,които харесва.
7. Използвай чувството си за хумор.
8.Прати му закачлив смс.
9.Покажи му че не е само той. Но не прекалявай.Накарай го да ревнува.
10.Не се съгласяваи с всичко ,което казва.
Поспори с него! Може да му е интересно да чуе мнението ти.
---------------------------------------------------
Надявам се тези съвети да са ти
полезни.Остава само да ги приложите.
Успех!!!
#3 2010-07-15 14:43:24
- denz
- Member
мерСи за съветта сам0 дет0 сигурн0 няма да м0га да г0 забравя и ше са правя на щтаслива.. е.. кф0 пък ше 0питам..
#4 2010-07-15 14:48:36
- demito_didito
- Member
- From: Stockholm, Sweden
- Registered: 2009-09-18
О доста е трудно,щом казваш,че много го обичаш, но може все пак да пробваш.Иначе щом приятелката ти не се интересува, то тя рано или късно ще го отреже.Ако наистина ти е добра приятелка можеш да й кажеш, за да ти помогне.Пък ако не се получи, не се отчайвай.Сигурна съм,че ще има много сладки, които и ще те хересват.
Не съм добър съветник, но да се надявам, че съм ти помогнала с нещо.
#5 2010-07-15 14:48:50
- Sisi7u
- *-_c0oL StaR_-*
- From: градът на прокълнаtиtе . !! .
- Registered: 2010-03-06
съветите от xello_kitty са зада му се харесаш ..
но той харесва приятелката ти, не теб ..
тези съвети няма да ти помогнат ;дд
първо се опитай да го накараш да я забрави ..
а после да му се харесаш .. : ))
[img]http://prikachi.com/images/452/3028452n.jpg[/img]
#6 2010-07-15 14:55:24
- xello_kitty
- Member
но той харесва приятелкатати, не теб ..
Да,, права е --> първ0 трябва да г0 накараш да забрави приятелката ти ,, н0 за целта ти трябва да се д0кажеш.. ;dd
#7 2010-07-15 14:55:41
- denz
- Member
Ъмии..аз т0ва не написах преди.. начии първ0 му п0магах да са съберат сега му п0магам да я забрави..и май има п0д0брение.. бече на скайпа си не пише мили0н плачещи ем0ттик0нчета.. :p ..и не пише 0ния тъжни сп0менчета.. мая я е пре0д0лял.. ама дали аз имам шанс не знам..
#8 2010-07-15 15:02:52
- xello_kitty
- Member
а после да му се харесаш .. : ))Ъмии..аз т0ва не написах преди.. начии първ0 му п0магах да са съберат сега му п0магам да я забрави..и май има п0д0брение.. бече на скайпа си не пише мили0н плачещи ем0ттик0нчета.. :p ..и не пише 0ния тъжни сп0менчета.. мая я е пре0д0лял.. ама дали аз имам шанс не знам..
Следвай инструкциите к0ито ти дад0х и ще разбереш ;]]
#9 2010-07-15 15:08:14
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Иии добре имам въпрос към всички - Как така ще накараш някой да забрави друг човек, който обича? /по което съдя от написаното/
Вие ако обичате някой мислите ли, че някой може да ви накара да го забравите ей така?Ъъъ не мисля!За да забравиш някого се иска време, а не "помощ" от някой..Чувствата си заминават, но не защото някой те е накарал, просто защото така се случва!
Пък и каква е гаранцията, че ако я забрави с твоя "помощ" ще иска да се хване с тебе?
И какви са тея инструкции - "Как да ме хареса" ли?
На сила хубост не става, разберете го! |-) |-( |-(
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#10 2010-07-15 15:16:03
- denz
- Member
Иии добре имам въпрос към всички - Как така ще накараш някой да забрави друг човек, който обича? /по което съдя от написаното/
![]()
Вие ако обичате някой мислите ли, че някой може да ви накара да го забравите ей така?Ъъъ не мисля!За да забравиш някого се иска време, а не "помощ" от някой..Чувствата си заминават, но не защото някой те е накарал, просто защото така се случва!
Пък и каква е гаранцията, че ако я забрави с твоя "помощ" ще иска да се хване с тебе?И какви са тея инструкции
- "Как да ме хареса" ли?
..тя не се интересува 0т нег0! и аз се 0питвах да г0 0бедя дя я забрави! |-( ..или п0 някякъв начин да г0 разсея.. беше мн0г0 депресиран..
..и за тфа е темата.. щт0т искам да му се харесам.. :p ..саму дету не знам как!
#11 2010-07-15 15:31:40
- Sisi7u
- *-_c0oL StaR_-*
![]()
Пък и каква е гаранцията, че ако я забрави с твоя "помощ" ще иска да се хване с тебе?И какви са тея инструкции
- "Как да ме хареса" ли?
отговор на въпроса ти :
- да .. на 13 / 14 големи любовчии, нали !?
сиг тоя си е открил любовта на живота в лицето на прятелката на потребителката, оле Боже .. ;Xx
гаранция ще я забрави след месец, два.., най-много три ;дд
#12 2010-07-15 15:37:17
- xello_kitty
- Member
![]()
- "Как да ме хареса" ли?
На сила хубост не става, разберете го! |-) |-( |-(отговор на въпроса ти :
- да .. на 13 / 14 големи любовчии, нали !?
сиг тоя си е открил любовта на живота в лицето на прятелката на потребителката, оле Боже .. ;Xx
гаранция ще я забрави след месец, два.., най-много три ;дд
Точно !..
И след това 0тиваме на вт0ри етап -- как да г0 спечелиш.. има мно0го варианти ,, н0 ако той не ти 0твърне на чувствата г0 0стави : ))
#13 2010-07-15 15:51:32
- denz
- Member
#14 2010-07-15 15:53:19
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Ама никой не разбира какво казвам..
Да, ще я забрави-никой не е казал, че няма!Но няма да е защото еди кой си го е накарал или му е помогнал!
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#15 2010-07-15 16:00:10
- xello_kitty
- Member
![]()
Да, ще я забрави-никой не е казал, че няма!Но няма да е защото еди кой си го е накарал или му е помогнал!
Ааа.. тва вече е друга тема
#16 2010-07-15 16:19:42
- Brunette...
- Member
- Registered: 2010-06-24
![]()
- "Как да ме хареса" ли?
Напълно съгласна :]
Ии да се опитваш да го накараш да я забрави на сила шанса е 1/1000,ноо ако той осъзнае на време,че не си струва да и ходи по задника [т'ва не означава,че тряа да обърнеш гръб на приетелката ти,говорейки му лоши неща за нея!! Все пак момчета колкото искаш,а приятели/ки-малко!] може и да се насочи към някое друго момиче [например към теб] ...
Вярно е,че на сила хубост не става,ноо до колкото разбрах ти си му доста добра фр щом му помагаш...Аа нали знаеш,че е по-лесно приятелството да прерасне в нещо повече,отколкото обратното..А ако споделиш с приятелката ти чувстата ти към него,тя ако ти е истинска приятелка ще го отреже при първа възможност ии дори може да ви помогне се съберете :]
#17 2010-07-15 16:55:10
- Sisi7u
- *-_c0oL StaR_-*
![]()
зависи ..
внушението понякога върши добра работа ..
само ако знаеш как да го използваш, де .. ;dd
#18 2010-07-15 17:03:32
- xello_kitty
- Member
![]()
- "Как да ме хареса" ли?
На сила хубост не става, разберете го! |-) |-( |-(Напълно съгласна
:]
Ии да се опитваш да го накараш да я забрави на сила шанса е 1/1000,ноо ако той осъзнае на време,че не си струва да и ходи по задника [т'ва не означава,че тряа да обърнеш гръб на приетелката ти,говорейки му лоши неща за нея!! Все пак момчета колкото искаш,а приятели/ки-малко!] може и да се насочи към някое друго момиче [например към теб] ...
Вярно е,че на сила хубост не става,ноо до колкото разбрах ти си му доста добра фр щом му помагаш...Аа нали знаеш,че е по-лесно приятелството да прерасне в нещо повече,отколкото обратното..А ако споделиш с приятелката ти чувстата ти към него,тя ако ти е истинска приятелка ще го отреже при първа възможност ии дори може да ви помогне се съберете :]
Това и аз щях да кажа ,, .."На сила хубост не става" ..хах ,, не винаги хубостта е на първ0 място.. ама за да се съберат тези двамата е нужн0 време ,, п0кажи му че ти се иска да прекарваш п0вече време с нег0 ,, накарай г0 да почувства същот0 коет0 ти чувстваш към нег0 ; ]]
#19 2010-07-15 19:13:38
- denz
- Member
..значии г0в0рих с Тедит0о(Бф-т0) и тя каза ,че няма нищ0 пр0тив..бтв..предл0жи да ни сват0са..амаа..нз щ0 0тказах.. ..
#20 2010-07-16 07:46:29
- moni4ka_21
- Member
- From: Nostalgia
- Registered: 2008-12-30
Пробвай ;] btw много ми е интересно кфо щеше да стане ако тя имаше нещо против
Успех с момчето ;]~
Draco Dormiens Nunquam Titillandus.
#21 2011-09-30 20:48:40
- s0muchl0wey0u
- Member
- Registered: 2011-03-03
Виж сега.. щ0м обичаш няког0 - пусни г0 на св0бода ,, ак0 и т0й те 0бича ще се върне при теб.. н0 на т0я етап щом 0бича приятелката ти мисля че наистина ще е п0 - добре да г0 забравиш.. пък и има толк0ва момчета ,, винаги има п0 - сладък
..
ак0 все още искаш да г0 спечелиш ,, етоо ти няколк0 съветчета коит0 би трябвало да пом0гнат :
1. Дръж се естествено,не се прави на друга!!
2. Обнови гардероба си.
3. Когато говориш го гледай в очите, не навеждай глава.
4.Сприятели се с компанията му.
5.Усмихвай му се мило.
6.Прояви интерес към неща ,които харесва.
7. Използвай чувството си за хумор.
8.Прати му закачлив смс.
9.Покажи му че не е само той. Но не прекалявай.Накарай го да ревнува.
10.Не се съгласяваи с всичко ,което казва.
Поспори с него! Може да му е интересно да чуе мнението ти.
---------------------------------------------------
Надявам се тези съвети да са ти
полезни.Остава само да ги приложите.
Успех!!!
съгласна (y)
Ако бях заменима щеше тя да те има много късно е вече как не го разбра ? <3
#22 2011-10-01 09:27:23
На колко сте и тримата ?
След като приятелката ти няма никакви чувства към момчето, което харесваш и след като ти си сигурна, че е искрена, просто действай. Макарче, ако момчето наистина обича приятелката ти ( в което честно казано се съмнявам. ), мисля, че няма да ти е лесно. По - скоро, ако приятелката ти го отреже открито, може да стане нещо, но ти ще играеш като втора цигулка, която ще го утешава и заради това, той ще те захареса. Ако имаш достойнство, обаче, това няма да ти се понрави много според мен, а ако нямаш - играй по тези правила. Но, все пак, може да стане и обратното. Когато той разбере, че тя няма чувства към него, може да се привлече към нея още повече. Знаеш, много често искаме това, което не можем да имаме.
#23 2011-10-01 12:00:30
- sofarawayX.
- Member
- Registered: 2011-02-05
![]()
- "Как да ме хареса" ли?
Не знаеш колко си права..
[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333
#24 2011-10-01 17:31:08
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
![]()
- "Как да ме хареса" ли?
Много съм съгласна с теб,не можеш да накараш някой да забрави любовта си,когато е готов той сам ще го направи,но е много трудно и рядко се получава.Все едно вас да ви накарат да забравите майките си.Вие ги обичате и те вас,но никой НИКОЙ на света не може да ви накара да спрете или да ги забравите..
П.С- Казвам го от добрата му страна смис не обиждам никой..
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#25 2011-10-01 17:56:21
- unikatchii
- Member
- Registered: 2011-10-01
Имам въпрос...винаги са ме сваляли, но аз никога никого не съм харесвала, затова не знам какво да правя >.<Една фр си харесва момче от нашето училище.Когато го види, се обръща, сякаш, за да привлече вниманието, но се старае да направи точно обратното.Преди си имаше гадже, и не му пукаше какво си мисли, но сега е свободен.На него му е конфузно, че тя има мечти с него, затова като ч види си навежда главата.Проблемът е, че тя мисли, че той я харесва.Не знам как да й го поднеса деликатно, защо ме естрах, че той ще й разбие сърцето.Когато се опитах да й обясня, тя започна да ме мисли за глупава и да казва, как има опит с момчетата и знае кога и какво.Прекарала съм половината си живот с момчета, като фр, и доста съм си говорила с тях...пък и добре наблюдавам реакциите, знам много добре, когато някой те харесва, или те мрази...а просто се страхувам за нея
[img]http://s008.radikal.ru/i306/1110/88/6e3acafa8b24.gif[/img]
- Index
- » Кош
- » Люб0вни мъки!