#1 2010-07-12 09:39:50

nadya91
Member
Registered: 2008-07-13

Re: моля ви дайте ми съвет

Това лято започнах работа в един от курортите по черноморието ни като продавачка в едно магазинче.До магазинчето има хотел и охранителите често минават да си говорим.Но още от първия ми ден на работа единия ми направи по-особедно впечатление.Страшно много ми допадна и незнам какво да правя.Мисля че и той ме харесва,но не съм сигурна.Опитах се да разуча от къде е,учи ли,има ли си приятелка и т.н.Първо ми казаха че чакал аз да направя първата крачка,а след това разбрах,че има приятелка,с която бил от 4 години.Но във Facebook-a му пише че е необвързан.Много съм объркана и от нещата които прави-на моменти се държи много яко,а понякога сякяш е друг човек и се държи супер тъпо...Моля ви дайте съвет какво да правя,защото той е непрекъснато в мислите ми.

#2 2010-07-12 09:41:05

xello_kitty
Member
From: Underworld.
Registered: 2009-12-29

Ако искаш съвет пиши в сайта на ХайКлуб - Интимно wink ..мисля че мястот0 на тази тема не е в т0зи сайт smile

А по темата: Никога не прави първата крачка wink ..ак0 той наистина държи на теб г0 0стави да гов0ри - момчетата ВИНАГИ трябва да започнат първи ;dd sun
А ак0 продължава да мълчи - 0стави го wink ..света не е малък ..ще има да се запознаваш с други момчета laugh

#3 2010-07-12 09:50:02

Sisi7u
*-_c0oL StaR_-*
From: градът на прокълнаtиtе . !! .
Registered: 2010-03-06

според мен първо му се умилквай
но не му казвай директно, че си падаш по него ..
пък ако наистина те харесва според мен той ще напр 1 крачка .. : ))
а ако искаш и друго мнение, а не на лапенца като нас ..
пиши в теенпроблем.net : ))

[img]http://prikachi.com/images/452/3028452n.jpg[/img]

#4 2010-07-12 10:00:52

xfreakx
Изгонен(а)
From: Living in the dream...
Registered: 2010-07-08

според мен първо му се умилквай
но не му казвай директно, че си падаш по него ..
пък ако наистина те харесва според мен той ще напр 1 крачка .. : ))
а ако искаш и друго мнение, а не на лапенца като нас ..
пиши в теенпроблем.net : ))

LIKE smile

F*CK - Фактически не ме интересувате ... Нито вие, нито мнението ви ! ; ]]
С всеки изминал ден остават все по-малко хора за които ми пука .. !! ..

Селяци големки, бе : ) . 

#5 2010-07-12 11:14:05

radieto
Member
From: Miiami ;;
Registered: 2008-11-13

Ако искаш съвет пиши в сайта на ХайКлуб - Интимно wink ..мисля че мястот0 на тази тема не е в т0зи сайт smile

А по темата: Никога не прави първата крачка wink ..ак0 той наистина държи на теб г0 0стави да гов0ри - момчетата ВИНАГИ трябва да започнат първи ;dd sun
А ак0 продължава да мълчи - 0стави го wink ..света не е малък ..ще има да се запознаваш с други момчета laugh

виж сега не е задължително той да прави първата крачка не давай глупави съвети защото момичето още повече ще се побърка smile . Според мен първо разбери дали той си има или си няма приятелка а след това прецени какво ще правиш защото ако си има приятелка първо яко ще се изложиш, след това ще си с разбито сърце. smile провери дали си струва също така да си даваш сърцето за някакъв глупак или има смисал, но щом си на черноморието ако не живееш там може и да е просто лятна авантьора. wink

Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсна рана.

#6 2010-07-12 11:28:19

xello_kitty
Member
From: Underworld.
Registered: 2009-12-29

виж сега не е задължително той да прави първата крачка не давай глупави съвети защото момичето още повече ще се побърка smile . Според мен първо разбери дали той си има или си няма приятелка а след това прецени какво ще правиш защото ако си има приятелка първо яко ще се изложиш, след това ще си с разбито сърце. smile провери дали си струва също така да си даваш сърцето за някакъв глупак или има смисал, но щом си на черноморието ако не живееш там може и да е просто лятна авантьора. wink

Не мисля, че това което съм казала са глупави съвети wink ..и не знам какв0 имаш впредвид с това "тогава момичето още повече ще се побърка" ..не разбирам как ще се п0бърка като г0 остави той да действа първо ..сп0ред мен това е най - д0брия начин.. не си губи времето да проучваш дали има приятелка или не, защото и да има и да няма ти няма какв0 да направиш по въпроса ( освен да се докажеш, че си повече от нея, но не ти препоръчвам да рискуваш ) и не се доверявай на колегите, защото те могат  да те подведат smile .

#7 2010-07-12 11:33:46

nadya91
Member
Registered: 2008-07-13

radieto и двамата сме от варна и сме в един квартал дори

#8 2010-07-14 21:56:46

denz
Member
Registered: 2010-05-07

Х0ра здрасти..айде и м0йта мъка да си кажа.. такамм..начи има едн0 м0мче..т0тален сладур.. п0чти не г0 п0знавам де.. ама страшн0 мн0у си падам п0 нег0.. и нали с м0йта Бф х0дим да играем в0лей пред баба и (и т0й нали в тая махала живее) и са засичаме.. 0баче ет0 г0 и пр0блем 1.. т0й хар Бф-т0 ..0баче нея не я интерва из0бщ0..а пък т0й п0 скайп п0ст0янн0 ме м0ли да му п0магам да се съберат..и аз к0 да прая.. п0магам му.. ии т0й казва ,че мн0г0 я 0бича и не м0же да я забрави.. к0 да прая.. саму не казвайте да са 0питвам да г0 забраям..мн г0 0би4амм! 

П.С. Т0й е някъде 10 -11 клас аз и Бф-т0 сме 7

#9 2010-07-18 13:55:38

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Това лято започнах работа в един от курортите по черноморието ни като продавачка в едно магазинче.До магазинчето има хотел и охранителите често минават да си говорим.Но още от първия ми ден на работа единия ми направи по-особедно впечатление.Страшно много ми допадна и незнам какво да правя.Мисля че и той ме харесва,но не съм сигурна.Опитах се да разуча от къде е,учи ли,има ли си приятелка и т.н.Първо ми казаха че чакал аз да направя първата крачка,а след това разбрах,че има приятелка,с която бил от 4 години.Но във Facebook-a му пише че е необвързан.Много съм объркана и от нещата които прави-на моменти се държи много яко,а понякога сякяш е друг човек и се държи супер тъпо...Моля ви дайте съвет какво да правя,защото той е непрекъснато в мислите ми.

Колкото до фейсбук - не вярвай особено. Аз така си губих времето с един почти година и изведнъж се появи гаджето му. Може би и той не знае какво иска щом се държи така.Има и момчета , които никога не остават сами и гледат първо да си намерят ново гадже преди да зарежат старото , ако е такъв - пази се от него. Може пък и да е на настроения , но аз не го познавам и мисля ,че ти можеш да прецениш ситуацията най-добре. Успех smile

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook