Pages: 1
#1 2009-07-29 20:35:53
Re: има ли значение бройката ?
Всички знаем клишето, че когато един мъж е спал с много жени той е голямата работа, но когато една жена е спала с много мъже – тя е к***а! Не знам до колко са се променили тези нагласи днес, но неотдавна една моя приятелка беше зарязана от мъжа, с който излизаше от месец и обяснението му било, че не може да преживее голямата й бройка. Не че е очаквал да е девствена, но изглежда миналото й, което в цифри се описва с около 50 му е било прекалено. Дали когато си на 28, живееш в
2008 година и не си имала много дългогодишни връзки през живота си е скандално да си правила секс с над 50 мъже? Ако приложим малко математика и приемем, че въпросната мацка е започнала сексуалния си живот на 18, излиза че е спала средно с по 5 мъже на година....а това за някои може да звучи доста скромно!
Тогава каква е моята приятелка – развратница или задръстенячка???
Друг случай. Преди няколко месеца мой приятел ми се оплака, че скъсал с момичето, с което излиза 3 седмици. Същото, за което ми разказваше, че е най – чаровното и секси същество, което е срещал през последните години. Причината – след първия им секс, който не бил нищо феноменално, тя му признала, че той е третият й мъж. Означава ли това, че за да бъдеш добър в леглото трябва да си натрупал солидна бройка зад гърба си? И гаранция ли е, че количеството ще подобри качеството?
Всъщност тези две истории ме накараха да се замисля, че бройката не е нищо повече от извинение...за да оправдаваме постъпките си, самочувствието си или пък грешките си. И да - бройката има значение, но не само тя....
" say hello to my little friend "
#2 2009-10-30 15:10:58
- KiSsMyAsS
- Member
- Registered: 2008-06-24
няма значение бройката!
ДА така е че мъжете като спят с много жени се правят на голямата работа, а когато ние жените спим с много мъже ни наричат курви, но пък това че мъжете спят с много не са нищо... той ако ще да е спал с всичките жени на този свят, няма ли си опит, незнае ли как да докара една жена до оргазъм... значи не е мъж, а просто едно безполезно жиголо. Няма как да се перчи, че е супер в леглото, да ми се хвали с многото си бройки и накрая да неможе да свърши, да ме/ни докара до край и т.н. Вече много се хвалят, много се перчат, ама после в леглото оплези ли език и се е оакал... |-(
#3 2010-06-25 13:46:45
- ThE_OnE16
- Member
- From: Sofia
- Registered: 2009-08-04
Ми лично за мен няма,няма да ми пука особено колко путки е ебало гаджето ми преди мене,нито пък него трябва да го интересува с колко мъже съм спала Важното е,докато е с мен да не ми изневерява (flex)
#4 2010-07-06 21:12:09
- gazaro_wow
- Member
- From: West side
- Registered: 2009-04-05
За мен има
SIDE_2_SIDE
MAF1A
#5 2010-07-08 04:33:24
- tictac10
- Member
- Registered: 2010-07-08
Колкото повече , толкова повече ....един голям плюс(не го разбирайте като кръст )
#6 2011-03-04 12:39:49
- dead-makeup
- Member
- Registered: 2009-11-06
никакво значение ;dd
Lips that felt just like the inside of a rose
So, how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us
Pages: 1