#1 2010-07-02 08:47:29

ivsity
x. Vampire Girl x.
Registered: 2009-04-27

Re: сайта ми

Здравейте .. Днес разбрах че сайта ми е бил изтрит от някакво момиче което дори не познавам .. Сайта ми беше Keshabg.dir.bg някой може да го е срещал ... Имаше мноого посещения и невероятен дизайн .. Молбата ми е който се занимава с хостове всмисъл може да се оправя с .org и .net защото не исках да оставя такъв сайт в миналото просто ако някой ги разбира тези нещо и може първоначално да ми помогне да ми пише на скайп iv.twilight ... Запазила съм кода на сайта така че ми е нужна само малко помощ само в началото ... 
Безнадежно ми е ..
Помощ cry cry Благодаря ви предварително

#2 2010-07-03 22:13:48

gazaro_wow
Member
From: West side
Registered: 2009-04-05

Re: сайта ми

Щом пазиш цялото съдържание на сайта няма страшно smile Ако искаш сайта да ти е в домейн от първо ниво (.net .org .com .bg и т.н.) Трябва да си купиш хостинг и домейн от някоя фирма след като го купиш регистрираш си името на сайта (примерно Keshabg.com) влизаш в акауна ти с твойто потребителско име и парола (тази регистрация се прави в сайта на фирмата от която си купила хоста и домейта след като платиш) и има програми например "Total Commander" с нея си качваш съдържанието на сайта ти от компютъра на хостинга и така сайта става публично достъпен на адрес Keshabg.com примерно) smile Разгледай какви са цените на един Домейн и Хостинг като напишеш "Платен Хостинг и Домейн" в Гугъл и си избери подходящ план.
Дано съм помогнал ако имаш въпроси пиши тук в темата  smile

SIDE_2_SIDE
   MAF1A

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook