#1 2010-06-07 07:03:44

L-O-V-E
Member
Registered: 2010-05-12

Re: Имате ли доверие във вашата половинка?

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал?
2. Ако се наложи, ще го пуснете ли сам на почивка?
3. Във весела компания с вашия човек ли се забавлявате, или всеки поотделно?
4. Държите ли той да ви съобщава точно какви пари получава?
5. Знаете ли дали той има приятели, с които се среща сам?
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина?
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате?

[img]http://dl2.glitter-graphics.net/pub/2821/2821482tacwsjcal1.gif[/img]

™ПрАсКоФкЪ™ heart

#2 2010-06-07 07:09:35

sophie
Member
Registered: 2010-05-29

1.Еми то може да е всеки дори може да е грешка ддз
2.Ако се наложи - да
3.С моя човек естествено
4.Не.Все пак той си ги изработва.
5.Има приятели с които се среща сам.Аз просто не искам да му се натрапвам.
6.Зависи за колко дълго време.
7.Ще я подмина,но през това време ще погледна дали той гледа към нея и ще й хвърля един злобен погледд..

любов,приятелство и дружба,букет от алени цветя,не вехнат никога пред буря,остават живи до смъртта

#3 2010-06-07 08:17:23

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал? - Не съм чак толкова болезнено ревнива, че за това да дигам скандал.
2. Ако се наложи, ще го пуснете ли сам на почивка? - Да.Аз и да искам не мога да му забраня!
3. Във весела компания с вашия човек ли се забавлявате, или всеки поотделно? - Заеднно с всички.
4. Държите ли той да ви съобщава точно какви пари получава? - НЕЕЕ!
5. Знаете ли дали той има приятели, с които се среща сам? - По принцип знам,
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина? - Щом се налага, да!
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате? - Случвало ми се е.Никак не реагирам.Ами ако срещнем мой бивш?Щом е бивша, нп. само да не е настояща, че.... laugh  laugh  laugh

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#4 2010-06-07 10:04:49

Stefi_kz
Member
Registered: 2010-01-16

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал?
-Определено НЕ не е необходимо да познаваме едни и същи хора!
-Да.
-Заедно
-Не
-Естествено,че има
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина?
-Да.
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате?
-Нормално.
Къв е тоя тест за ревнивци.

#5 2010-06-07 10:19:58

buboline
Member
From: Велико Търново
Registered: 2009-12-20
Website

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал? Мне.
2. Ако се наложи, ще го пуснете ли сам на почивка? Да!Що за въпрос.. laugh
3. Във весела компания с вашия човек ли се забавлявате, или всеки поотделно? Чесно казано се забавлявам с всички. smile
4. Държите ли той да ви съобщава точно какви пари получава? ахаха че какво ме интересуват парите му,нали си имам свои. laugh
5. Знаете ли дали той има приятели, с които се среща сам? Да tongueout
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина? защо пък не smile
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате? Че к`фо ми пука,нали сега е със мен!! laugh

[img]http://line.romanticcollection.ru/lo/14_31_4E0B8440_RstelaPiPRsteliyn_7_comic.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/772/3439772y.gif[/img]

#6 2010-06-07 10:26:19

kukla_s_blizalka_v_rala
Member
Registered: 2010-03-14

1 - мм нее .. само ще го питам на кой е този номер и т'ва е .. щотоо ии аз имам мн такива номерии непознати за него .. smile
2 - зависи къде и с кой ..
3 - заедно ! .. но има и случеи на купон поотделно
4 - много ясно , че НЕ ! ..  laugh  |-(  |-(
5 - мм много са .. да има приятели с който се среща сам .. що аз да му се бъркъм във всичко ?!?..  |-(
6 - мии щом е за добро може би да .. ноо зависи със кой ..
7 - мии ще и кажа : уу к'во стаа ма .. ии зависи коя е ..  ако е просто някоя моя приятелка ще и кажа : как си и кво пр ... smile:);)

#7 2010-06-07 11:48:33

Chocoholic ™
Изгонен(а)
From: Болеварда на любовта! ^
Registered: 2010-05-05

Имате ли доверие във вашата половинка?
- Не, за kаkво да му вдигам скандал... номерът е нeпознат, не е име на момиче!
- Не. Няма да пропусна възможност да сме повече време заедно.
- Зависи. Попринцип заедно.
- Не. Това мен не ме интересува.
- Няма такива.
- Не.
- Аз ще я подмина като пътен знаk...

#8 2010-06-07 12:16:44

cweety
Member
From: Ямбол .
Registered: 2009-08-13

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал? Нее, глупостии ,, никога не бих го направила..:)
2. Ако се наложи, ще го пуснете ли сам на почивка? Дааа
3. Във весела компания с вашия човек ли се забавлявате, или всеки поотделно? Със всичкии happy
4. Държите ли той да ви съобщава точно какви пари получава? Не още е малък да взема парииblush  rofl
5. Знаете ли дали той има приятели, с които се среща сам? Имаа!
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина?Не защото ще ми липсва многооооcry  smile
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате? Няма да имам нищо против да говорим , но не и да сядаме на кафе заедноо!!! wait  laugh

البشر هم الملائكة بجناح واحد، يجب أن تبني على الطيران

#9 2010-07-07 21:13:52

black_eli
Member
Registered: 2009-03-10

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал? Не той не вдигна на непознати номера.
2. Ако се наложи, ще го пуснете ли сам на почивка? Ъмм да.
3. Във весела компания с вашия човек ли се забавлявате, или всеки поотделно? Само с него.
4. Държите ли той да ви съобщава точно какви пари получава? Не.
5. Знаете ли дали той има приятели, с които се среща сам? Да
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина? Не.
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате? Охх точно бившата му.. с нея бих измела всички улици.

Животът не е нищо повече от един филм,с красиво начало и с трагичен край! (H)

#10 2010-07-08 08:07:15

mi6e_91
Member
Registered: 2008-11-02

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал? Постоянно му звънят такива - дори не забелязвам вече, не ми е проблем
2. Ако се наложи, ще го пуснете ли сам на почивка? Да, имам му доверие, но едно на ум си имам винаги
3. Във весела компания с вашия човек ли се забавлявате, или всеки поотделно? Зависи
4. Държите ли той да ви съобщава точно какви пари получава? Не
5. Знаете ли дали той има приятели, с които се среща сам? Да, има такива
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина? Той щеше да заминава, мн тежко го преживях, но ако се налага - за негово добро е
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате? Аз съм първата, която обича, др-те са били т.нар. бройки  smile  така, че не се притеснявам wink

От сила имате нужда само ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов!

#11 2010-08-29 11:37:27

yoannka_love_mariqncho
Member
Registered: 2010-02-27

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал? не,просто ще го попитам
2. Ако се наложи, ще го пуснете ли сам на почивка? зависи с кой е
3. Във весела компания с вашия човек ли се забавлявате, или всеки поотделно? с моя човек най-вече разбира се
4. Държите ли той да ви съобщава точно какви пари получава? не
5. Знаете ли дали той има приятели, с които се среща сам? да
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина? случвало се е
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате?случвало се е и ми е кеф да ме гледа до него
happy

heart I LoVe OnLy My ReAl LoVe MaRiQn heart
heart FoReVeR ToGeThEr heart

#12 2010-09-02 14:28:33

neni95
Member
Registered: 2010-06-26

1.зависи ако номера е на момиче и ме усъмни много ще го попитам!
2.зависи с кой е!
3.ами заедно laugh
4.ами не laugh
5. да знам и ги познавам
6.определено НЕ!!!
7.ами зависи той какво направи аз бих си обърнала главата на другата страна,но ако той я загледа ще му се скарам! laugh

smile

#13 2010-09-02 15:54:27

несu-
Lısα Sımpsσn
From: Видин
Registered: 2010-08-07
Website

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал? - определено не. просто ще го попитам, ако се усъмня : ) .
2. Ако се наложи, ще го пуснете ли сам на почивка? - зависи с кой ще бъде.
3. Във весела компания с вашия човек ли се забавлявате, или всеки поотделно? - предимно заедно.
4. Държите ли той да ви съобщава точно какви пари получава? - не.
5. Знаете ли дали той има приятели, с които се среща сам? - да, всеки си има.
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина? - не. но и не мисля че ще ми се наложи.
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате? - след като знам, че не изпитва никакви чувства към нея, няма никакъв проблем : )

[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942069_497765786943234_23506927_n.jpg[/img]

#14 2010-09-02 16:18:00

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал? не , разбира се . Аз не мога да знам номерата на всичките му познати ...
2. Ако се наложи, ще го пуснете ли сам на почивка? ако се нталожи - да
3. Във весела компания с вашия човек ли се забавлявате, или всеки поотделно? зависи от ситуацията , но повечето пъти сме заедно
4. Държите ли той да ви съобщава точно какви пари получава? не , но не искам да крие нищо от мен
5. Знаете ли дали той има приятели, с които се среща сам? да , има . И какво от това ?
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина? не
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате? нормално е , нито той нито аз можем да предвидим с кого ще се засечем на улицата

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#15 2010-09-07 16:55:43

qgodkaa12
Member
From: Градът на мечтите : ))
Registered: 2010-03-13

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал? Ами не просто ще го попитам не мога да му кажа с кой да говори и с кой не
2. Ако се наложи, ще го пуснете ли сам на почивка? Ами не
3. Във весела компания с вашия човек ли се забавлявате, или всеки поотделно? Ами поотделно
4. Държите ли той да ви съобщава точно какви пари получава? НЕ
5. Знаете ли дали той има приятели, с които се среща сам? Много ясно че има
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина? Ако се налага и е за негово добро колкото и да ми е трудно ще го пусна
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате? Ами никак .. просто ще я подмина все пак сега той е с МЕН не с нея  wink

Обичаш истински тогава, когато си убеден, че само ти си способен на такава любов, че така силно никой никога не е обичал,нито някой някога ще обича.. <3

#16 2010-09-07 17:01:33

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
From: Los Angeles
Registered: 2010-04-01
Website

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал? Не той не вдигна на непознати номера.
2. Ако се наложи, ще го пуснете ли сам на почивка? Ъмм да.
3. Във весела компания с вашия човек ли се забавлявате, или всеки поотделно? Само с него.
4. Държите ли той да ви съобщава точно какви пари получава? Не.
5. Знаете ли дали той има приятели, с които се среща сам? Да
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина? Не.
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате? Охх точно бившата му.. с нея бих измела всички улици.

- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...

Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]

#17 2012-03-06 22:37:02

newsy_95
Motherfucker. ××
From: Варна
Registered: 2011-09-12

1. Ако случайно намерите в неговия телефон неизвестен за вас номер, ще му вдигнете ли луд скандал? Не.
2. Ако се наложи, ще го пуснете ли сам на почивка? Не.
3. Във весела компания с вашия човек ли се забавлявате, или всеки поотделно? поотделно.
4. Държите ли той да ви съобщава точно какви пари получава? мне.
5. Знаете ли дали той има приятели, с които се среща сам? да
6. Бихте ли се съгласили вашата половинка да замине на работа за дълго време в чужбина? нз
7. Ако сте на улицата заедно и срещнете предишната половинка на вашия човек, как ще реагирате? ще се усмихна и ще я поздравя :Р

you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook