#1 2010-05-23 13:06:48

cweety
Member
From: Ямбол .
Registered: 2009-08-13

Re: Нина Добрев

Ами искам някой да ме светне каква е връзката на Нина Добрев с България и защо е идвала тук преди една или две седмици ... понеже аз не гледам "Дневниците на вампира " и за това не съм много в час smile laugh

البشر هم الملائكة بجناح واحد، يجب أن تبني على الطيران

#2 2010-05-23 13:09:52

mimitooo
Member
From: .::: Варна :::.
Registered: 2008-11-18
Website

Тя е българка

[img]http://prikachi.com/images/381/3030381s.jpg[/img]

#3 2010-05-23 13:12:50

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
From: Los Angeles
Registered: 2010-04-01
Website

КЪДЕ? КОГА? КАК? ЗАЩО? Кога е идвала и къде е била????  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised

- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...

Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]

#4 2010-05-23 13:14:01

mimitooo
Member
Website

КЪДЕ? КОГА? КАК? ЗАЩО? Кога е идвала и къде е била????  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised  surprised

Изпуснала си  sun

#5 2010-05-23 13:14:39

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
Website

Изпуснала си  sun

ННННННЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry

- Just thinking..
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...

Tumblr

#6 2010-05-23 13:14:41

cweety
Member

ами преди няколко дни е била в "тази сутрин" до колкото разбрах  smile  laugh

#7 2010-05-23 13:14:45

LaPe7yYy
Suнshине..
From: LA.. <33
Registered: 2009-03-07

Родена е в София.Родителите и са българи, както и родителите на нейните родители и така нататък.. Когато е била на 2 нейното семейство.. майка и баща и и тя заминали за Канада ...

Damon & Elena
[img]http://prikachi.com/images/737/2554737b.gif[/img]
Don't let go, don't run away love,
I still got feelings you are my passion.
Don't let go, don't run away love
you are the one for me..
heart

#8 2010-05-23 13:15:39

LaPe7yYy
Suнshине..
From: LA.. <33
Registered: 2009-03-07

Да и аз гледам в момента Таблоид и казаха, че е била шоуто " Тази сутрин " много съжалявам, че съм изпуснала.. ;XXX

Damon & Elena
[img]http://prikachi.com/images/737/2554737b.gif[/img]
Don't let go, don't run away love,
I still got feelings you are my passion.
Don't let go, don't run away love
you are the one for me..
heart

#9 2010-05-23 13:19:11

cweety
Member

И аз него гледам и за това реших да ви попитам . Ееее най-накрая човек който да представи достойно България! smile  sun

#10 2010-05-23 13:20:24

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
Website

НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕЕЕЕ!! Не мога да повярвам че съм я изпусналааааааа  cry  cry  cry  cry
cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry Някой да отиде и да я върне обратноооо
cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry

- Just thinking..
- ...

Tumblr

#11 2010-05-23 13:23:29

mimitooo
Member
Website

Влезте в сайта на бтв и потърсето дали има видео от гостуването и в "Тази сутрин"  smile
Стига сте ревали  laugh

#12 2010-05-23 13:25:38

weschy.xD
Изгонен(а)
Registered: 2009-06-21

Влезте в сайта на бтв и потърсето дали има видео от гостуването и в "Тази сутрин"  smile
Стига сте ревали laugh

rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl

И аз защо не съм знаела?! |-)

#13 2010-05-23 13:27:11

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
Website

Върнете Нинаааааааааа cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry  cry

- Just thinking..
- ...

Tumblr

#14 2010-05-23 13:27:43

y0nit0y96
Member
Registered: 2009-04-22

Търся ,ама не намирам  sad

[img]http://www.prikachi.com/images/776/3155776w.png[/img]

#15 2010-05-23 13:30:48

cweety
Member

И аз не намирам нищоо sad

#16 2010-05-23 13:38:07

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
Website

Вижте интервю с Нина:
http://vampirediariesbg.wordpress.com/2 … %83%D0%B4/

- Just thinking..
- ...

Tumblr

#17 2010-05-23 13:41:43

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
Website

Интервю с Нина Добрев за Seventeen

Дори баба ми и дядо ми да живеят зад океана и са толкова далеч и да си говорим колкото можем, не се виждаме толкова често. Те просто влизат в YouTube, или гледат он-лайн епизодите с мен, четат моите статии. Кара ги да се чувстват сякаш сме по-близки, защото могат да ме виждат всеки ден, или седмица и колкото често им се иска да видят лицето ми. И те се гордеят с мен – събират всички статии в книга.

Голямото сърце на Иън:

Имаше няколко шестгодишни деца, които дойдоха за подписи и мислеха, че Иън Сомърхолдър [който играе Деймън] е вампир и бяха ужасени от него. Едно малко момиченце, което отиде при него и беше много срамежлива, а майка и каза: „Тя иска да ви каже нещо.“ И Иън се обърна и пита:“Какво има, сладурано?“, а момиченцето отоваря: „Опитай да бъдеш добро момче.“ А той: „Добре, мила… заради теб ще опитам.“

Нейната първа работа:

Снимах „Деграси“ 4 години. Беше постоянната ми работа, без значение какъв филм снимам по време на почивка всяка година щях да се върна в „Деграси“, при семейството си, и това по някакъв начин ми даде основата и началото. Преди това наистина бях зелена и не знаех какво правя, така че някак си това ми помогна да си прправя пътя към цялата индустрия.

Да игре Елена:

Дори Елена да преживява всичко това, трябва да пази всички тайни и с всички тези отговорности, тя тъкмо се научава да се справя, да разбира нещата и да се справя с много неща които хора на нейната възраст не правят. Трябва да се грижи за брат си, който има проблеми с наркотиците и да бъде родителска фигура в семейството, приятелят и е вампир, а нaй-добрата приятелка – вещица! Случват се много неща, всеки се опитва да я убие през цялото време, така че тя е много силна, винаги се справя със случая, и винаги отвръща. Мисля, че тя е много силна жена и може да поеме всичко, което я сполети.

За драмата в гимназията:

Гогато се връщам към гимназията, си спомям характерни сцени, мислейки си „Уау, по това време това беше голямо събитие, но сега ми се струва сякаш никога не се е случвало. Предполагам, че ако мога да дам съвет, ще кажа само, че всичко ще отшуми и ще ви се струва сякаш нещо незначително е било голямо. Животът продължава, а после се променяш и се случват други неща, и всичко сякаш след това е по-лошо. Винаги става по-добре.

Срещата с готиния и приятел вампир:

Първиятпът, когато се срещнахме с Пол Уесли, срещнах и още 9 други момчета, защото вече бях избрана, а за ролята на Стефан све още решаваха. Трябваше да чета с 30 човека от екипа на студиото, а те просто гледаха и анлизираха, защото това беше смисъла на  теста… искаха да видят кои имат най добра химия. И всички бяха страхотни, но Пол и старата му уша, като история, която можеш да усетиш…изглеждаше сякаш е бил доста време тук и знае повече, а и той имаше усет за героя различен от всички останали.

Шегите на снимачната площадка:

Всички си правим шеги, и ако снимаме в мрачна,мистериозна къща или нещо подобно, аз ще прибягна и ще изплаша момчетата от нищото или от килера. Едно нещо, което всички правим е да късаме снимки от списания на наистина забавни неща и да слагаме лицата на хората върху тях и ги крием на различни места на снимачната площадка.

За телевизията:

Честно казано не гледам много телевизия. Някак си иронично е, защото аз съм по телевизията. Имам телевизор, но не съм се прибирала у дома заради работата, за да го свържат хората с кабела, така че си седи като украшение в дневната ми. Нямам нищо против; гледам два сериала ревностно и това са „Анатомията на Грей“ и „Поглед в бъдещето“.

Бела vs. Елена

Мисля, че Елена  е повече загрижена за смейството и приятелите си и всички около нея и се грижи за интересите на всички. Но Бела отразява тази безусловна любов, сляпата любов, която момичетата изпитват понякога. Те се влюбват в някого, и биха направили всичко за този човек. Мисля, че съм повече като Елена, но имам и малко от Бела в себе си. Когато съм влюбена в някого и той е наистина важен за мен, определено ще се погрижа за него, но в същото време, няма да захвърля всичко заради връзката – все още имам приятелите си, и все още имам усещане за всичко около мен.

Източник: Seventeen

- Just thinking..
- ...

Tumblr

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook