Pages: 1
Topic closed
#1 2010-03-31 11:08:50
- mn_6lqdky
- Member
- From: Varna City =]
- Registered: 2008-11-17
Re: Емилия изкопира Джей Ло
Миналата седмица Емилия показа обложката на новия си албум “Така ми харесва”. Певицата изглежда много добре на корицата, но смущаващото е, че за пореден път в чалга средите залагат на имитацията.
Този път Еми изкопира обложката на албума “Como ama una mujer” на Дженифър Лопес. Фолк изпълнителката е заложила на идентична поза, излъчване, грим, дори бижу като тези на латино дивата.
Не за първи път блондинката се възползва от чужди идеи. Нейни фенове забелязаха сериозна прилика на видеото “Искаш ли” с “Colors” на румънската група Morandi. Преди време фолк певицата почерпи вдъхновение от парчето “Takin` Back My Love” на Енрике Иглесиас и Сиара.
Самата Емилия се оправдава, че просто се учи от най-добрите.
#2 2010-03-31 11:25:00
- LaPe7yYy
- Suнshине..
- From: LA.. <33
- Registered: 2009-03-07
Все пак е българка.. как няма да копира.. |-( то и с това се славим.. защото неможе да се прочуе по свой собствен начин.. учила се от най-добрите.. как пък не.. и за голямо наше съжаление това е днеска да си българин да копираш другите.. да не говорим за Азис.. че лошо става.. ;x
Damon & Elena ♥
[img]http://prikachi.com/images/737/2554737b.gif[/img]
Don't let go, don't run away love,
I still got feelings you are my passion.
Don't let go, don't run away love
you are the one for me..
#3 2010-03-31 11:31:35
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
А аз искам да отбележе, че не Емилия е изкопирала J.L., има си стилисти, те решават коя певица как да изглежда!Да не мислите, че е седнала и е казала :"Искам да изглеждам като J.L.!" в еди коя си нейна обложка...
И защо вместо да признаете, че изглежда наистина красива, че наистина са стилно и добре направени грима и визията, веднага трябва да нападате българското?Застъпвайте се малко за родните изпълнители, какво като пее чалга, да не би да е по-малко човек?....
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#4 2010-03-31 11:33:42
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Чесно казано Емилия ми харесва много повече .
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#5 2010-03-31 12:19:37
- monnssy
- ChokoLate Cat
- From: Manhattan, New York
- Registered: 2009-06-09
лелеее.. вече и позите ли се копират? |-( хайде стига глупости! Нямате ли си друга работа освен да плюете хората? |-) Всъщност, Емилия ми харесва!
..
I'll love you till the end of time
I'll wait a milion years.
Promise you'll remember that you're mine
Pages: 1
Topic closed