#1 2015-06-28 07:09:34
- DeathPrincess231
- Member

- Registered: 2011-09-13
Re: Помощщ
Въпроса ми е към женската аудитория та. От години си използвам фон дьо тен на импала но нали сега е летен сезон реших да го сменя с нещо леко и което няма да св разтича. Мислех да бъде бб крем но то било повечв крем и ми предложиха матиращ лек фон дьо лицето не блестяло и тъй всичко 6.;докато не си сложих в нас започна да ме болу кожата ужасно..махнах го и се намазах с крем взе да щипи..тогава установих че кожата ми е прекалено суха и ме е сттрах да го нося. едва ли ще ми го вземат в магазина... моля ви дайте ми съвет или някакъв продукт за суха кожа.. спешно е не знам какво да правя..просто не съм сменяла козметиката до сега.
Пс:извинете за грешките надявам се да сте ме разбрали
#2 2015-06-28 10:25:18
Моля, следващия път да е по-грамотно. Не казвам, че аз пиша перфектно, но ако имаш завършен 8ми клас, би трябвало да можеш да пишеш граматически вярно ![]()
По темата (arrow) Лятото се препоръчва да се носи пудра, защото има подсушаващо действие. Аз слагам само овлажняващ крем, макар че кожата ми е мазна
и коректор ако е тооооолкоооова много наложително. Замисли се, дали наистина имаш нужда от фон дьо тен, според мен утежнява кожата (поне през летните месеци). Консултирай се с продавачката в козметичния магазин, би трябвало да ти препоръча нещо.
#3 2015-06-28 12:03:39
- nattito
- Member

- Registered: 2011-09-27
Най-добре си вземи някакъв бебешки крем. Аз не разбирам как може да търпите в тези жеги какъвто и да било грим, ама ок.
"Мислех, че любовта е угаснала и разрових пепелта... изгорих си ръката"
#4 2015-06-28 16:34:24
- DeathPrincess231
- Member

- Registered: 2011-09-13
Благодаря.
И ако обичаш без забележки за правописа не сме в училище а и беше за съвет. Пиша от телефон; не бързайте да съдите....
#5 2015-06-29 12:52:49
Благодаря.
И ако обичаш без забележки за правописа не сме в училище а и беше за съвет. Пиша от телефон; не бързайте да съдите....
Моля, моля... Не мисля, че щеше да ти стане нещо ако беше отделила 2-3 минутки да го редактираш
Нито съм те съдила, нито нищо, но ако според теб щом не сме в училище няма смисъл да пишем грамотно, добре. Твое мнение.
#7 2015-06-30 10:06:45
- Breath Of Passion
- Bitchy mod

- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Според мен също лятото не трябва да се носи фон дьо тен - кожата става още по-ужасна.
Предполагам, че щом толкова държиш да имаш нещо кожата ти е проблемна, но ще ти кажа нещо от личен опит - грима(фон дьо тена в частност) прави кожата ти още по-проблемна, запушва порите и тя не може да диша.
Купи си просто крем за хидратиране и слагай само него. Забрави за фон дьо тена лятото, най-вече през деня.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич