#1 2014-07-16 22:47:53

zaicheto006
Member
From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
Registered: 2012-06-09

Re: Слаби крака със студена вода

Здравейте , искам да попитам това дали е истина .
Казаха ми че като пиеш повече студена вода и краката ти отслабват ??
Някой от вас чувал ли е за това ? Пробвали ли сте ?

smile  smile  star

Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!

#2 2014-07-16 23:46:23

drebosy4etu
Member
Registered: 2009-08-08

Тогава мойте крака трябваше да са клечки за зъби. laugh
Не мисля,че е вярно.Попринцип съм чувала да казват,че когато пиеш студена вода и стомахът ти започва да "работи" за да затопли водата,но не мисля,че води до кой знае какво отслабване.

Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко

#3 2014-07-17 07:40:31

summer.time
Member
Registered: 2009-07-17

Когато пиеш студена вода, тялото ти иска да си върне нормалната температура и изгаря доста калории докато го прави. Същото става и ако вземеш студен душ. Все пак не мисля че се изгарят кой знае колко калории, че чак да се отслабва (дакато си ядеш всякакви боклуци). Плюс това е невъзможно да отслабнеш само в краката, отслабва се навсякъде, различно е за всеки, но по принцип първо се отслабва в гърдите ръцете и почти най-последни са краката и дупето...Вода по принцип трябва да се пие, поне два литра на ден, нищо не губиш ако пиеш студена вода, може при теб да работи

#4 2014-07-17 11:11:58

zaicheto006
Member
From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
Registered: 2012-06-09

Мерси за отговорите .. smile

Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!

#5 2014-07-17 12:18:41

Renencii
Member
Registered: 2011-09-10
Website

Аз пък мисля, че без труд не може.. Това разбира се си е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ Да, възможно е това което казахте - че заради студената вода краката отслабват заради температурата... Аз мисля че без упражнения не става - от няколко месеца тренирам и краката ми са видимо слаби, без целулит, дори мога да ги нарека "мускулести" - но умерено разбира се, няма да ставам културистка  chuckle

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook