Pages: 1
#1 2014-06-23 21:59:46
Re: Апартамент за купони?
На кратко, имам рожден ден много скоро, но нямам място където да го празнувам. Не ми се иска да правя резервации по заведения, а по-скоро да наема апартамент за една вечер. Като цяло всяко помещение където биха ни оставили на мира да правим каквото ще правим е окей. Въпросът ми е дали имате идея къде мога да намеря такова място или можете ли да ме насочите към някакви оферти or something? Ще се радвам да ми отговорите скоро, защото време за организация наистина нямам много (това заслужавам като се хващам в последния момент хаха). Благодаря предварително! )
we are all in the same game, just different levels, dealing with the same hell, just different devils
#2 2014-06-24 07:15:56
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Първото, което ми хрумва е да питаш някой приятел дали не може да ти отстъпи терен.
Второто е, взимаш номера от обяви за апартаменти под наем, звъниш и питаш дали става да го наемеш за една вечер.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2014-06-24 10:32:58
Това ми беше първата стъпка, но приятелите които обикновено си отстъпват апартаментите или не са в града тогава или поради друга причина не могат да го отстъпят. Колкото до апартамента за една вечер, майка ми не е навита да поема отговорност в случай, че се случи инцидентс със собствеността. Благодаря все пак.
we are all in the same game, just different levels, dealing with the same hell, just different devils
#4 2014-06-24 13:11:29
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Тогава го направи във вас и изпрати вашите някъде. Друг вариант за домашно не виждам.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#5 2014-06-24 22:52:02
- MiSteRry
- Member
- Registered: 2009-04-01
Къща за гости в близост до града ти? Така ще сте на спокойствие сами и няма да има с кой да се съобразявате. Нещо евтино за терен.
#6 2014-06-25 12:50:15
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Принцип в селата има вили,които са перфектни за такива събирания,но наема за една вечер не е чак толкова евтин,около 100-100 и нещо лева,така че не знам дали би ти свършило работа такова място.
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
Pages: 1