#1 2014-05-28 22:21:19

dideto_97
Member
From: Pernik
Registered: 2010-06-27

Re: Моля за съвет!

Здравейте, имам един проблем, който го мисля постоянно. Имам гадже от 2 години, аз съм на 16 в момента. В началото на връзката ни всичко беше добре, но след известно време той започна да ревнува прекалено много, няма ми доверие вече, забранява ми разни неща. Заради него се скарах с най-добрата си приятелка и с още една много добра, с които съм била неразделна от дълги години. Накара ме да избера него или тях и аз глупачката избрах него, защото много го обичам. Сега те ми липсват ужасно много, а сме и от 1 клас и много ми се иска да оправя нещата, но тогава той ще скъса с мен най-вероятно. Забранява ми да излизам с момичета на кафе(да не кажа, че без него не мърдам никъде), забранява ми да нося токчета и рокли. Останах с една приятелка заради него и излизам в някаква мъжка компания. Появи се и проблем, че родителите ми не го харесват, особено тате и направо ми намекна майка ми да го зарежа. Не им е направил добро впечатление и имал много високо самочувствие. Като се скараме за някаква тъпотия(най-често той се сърди)аз му ходя по з.....а, рева постоянно, напоследък започна здраво да си ме хули и псува. Аз му угаждам за всичко и вече не мога да търпя. Да, имали сме много хубави моменти заедно, но той многократно ми е казвал, че няма да се промени, когато съм се опитвала да говоря с него за това. Вече не знам дали го обичам или просто съм привързана към него и то заради ужасното му държание, което напоследък е много често. Моля дайте ми мнение дали според вас е време да прекратя тази връзка, защото аз съм на път да го направя. Знам, че ще ми е трудно в началото без него и може би това ме спира, а и винаге мисля за неговите чувства. Благодаря за вниманието!

You know you love me. XOXO, Gossip girl ♡

[img]http://www.prikachi.com/images/476/7017476W.jpg[/img]

#2 2014-05-29 08:04:17

keminka
Summer Beauty
From: Варна~town
Registered: 2008-11-19

ти ако продължаваш да мислиш все за неговите чувства,ще си все на това дередже,живота ти и връзката ви ще става все по-сложна,ми той щом си позволява и да те обижда някой ден ще почне и да те бие,от къде го взе тоя келеш на колко години е че ще се държи така с теб.Късай с него и си върни приятелките,те ще ти помогнат да го преодолееш,за един мъж който не знае как да обича не си проваляй младините,ще видиш какво облекчени ще почустваш след известно време,че си постъпила така, Вярвай ми!

#3 2014-05-29 09:36:46

iorsss
Member
From: New Orleans
Registered: 2011-09-21

По-добре го остави...

#4 2014-05-29 23:27:43

dideto_97
Member
From: Pernik
Registered: 2010-06-27

Благодаря за мненията и аз мисля да постъпя така.

You know you love me. XOXO, Gossip girl ♡

[img]http://www.prikachi.com/images/476/7017476W.jpg[/img]

#5 2014-05-30 18:33:58

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Разкарай го.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook