Pages: 1
#1 2013-12-28 15:55:21
- xx_devilgirl_xx
- Member
- Registered: 2012-04-22
Re: Къна за коса.
Здравейте,на 15 г. съм и е никога не съм боядисвала косата си.Понеже всеки ден използвам преса и е доста изгорена,а и от лятото много изсветля от слънцето искам да я боядисам.Майка ми ми каза,че къната я подхранва и забързва растежа и без да я уврежда.Та искам да попитам:
1) Използвали ли сте къна,какво е мнението ви?
2) Наистина ли не уврежда косата?
3) Коя е най-подходяща и добра?
Искам да бъда или тъмно червена или кестеняво.
#2 2013-12-28 16:03:52
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Не съм използвала къна, но винаги съм била на мнение, че щом нещо има химичния състав да промени цвета на косата ти, не е безвредно.
Може би наистина къната е по-безвредна от боята за коса, но чак пък да подхранва косата абсурд.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2013-12-28 20:36:04
- messa106
- Member
- Registered: 2012-04-07
И аз съм на 15 и съм си правила какво ли не с косата повярвай ми много съм доволна от къната въпреки че оцветяването не е толкова наситено като с боя и на тъмна коса не става същия цвят никога но косата наистина става много по мека и жизнена аз съм доволна даже утре пак ще се каносвам медно червен че само такова не съм си слагала да видя какво ще се получи
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7epsxeAGJ1rbumj7o1_500.gif[/img]
#4 2013-12-28 21:08:02
- zelenookata
- Member
- From: In the Sky (Русе)
- Registered: 2012-03-31
- Website
Не съм използвала къна, но винаги съм била на мнение, че щом нещо има химичния състав да промени цвета на косата ти, не е безвредно.
Може би наистина къната е по-безвредна от боята за коса, но чак пък да подхранва косата абсурд.
(y)
Има неща, за които е хубаво да не се знае. И множеството смята, че това са граматиката и пунктуацията...
[img]https://24.media.tumblr.com/ad7d3508f4ff6d6445c18fd2efb18a70/tumblr_myhnnkOFsL1tnqqh6o1_400.gif[/img]
#5 2013-12-29 17:48:17
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
1) Използвали ли сте къна,какво е мнението ви? Използвала съм. Косата ми беше много дълга и хубава но след като я "къносах" стана ужасна. Къната която използвах беше доста тъмна и след 3-4 седмици започна да избледнява и стана едно ужасно червеникаво, на места кафяво и оранжево какво ли не правих не се махаше, а и отгоре боя не искаше да се хване... абе ужас. А косата ми беше естествено руса и доста дълга...та да скъсим историята - наложи се около година и нещо да ходя с тая странна червеникава коса и накрая това лято се подстригах доста късо и вече я няма.
2) Наистина ли не уврежда косата? Не знам дали не я уврежда и дали расте по бързо защото моята коса по принцип расте много бързо и е много гъста и здрава, но не видях промяна.
3) Коя е най-подходяща и добра? Аз използвах някаква индийска, на картинката има момиче с червена точка и е малко пакетче, помня че за моето косище използвах 4 пакета бяха ми казали че тази и "оригиналната" къна а в другите има и боя
Абе съветвам те да не използваш къна. Боите в днешно време са много напреднали и не увреждат чак толкова, използвай безамонячна боя и си прави маски за боядисана коса по често.
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
Pages: 1