#1 2013-11-22 16:05:01

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29

Re: За сега без заглавие

Глава I

• Вратата се затвори. Кина разбра, че Лука вече се е прибрал. Само той влизаше шумно толкова късно вечерта. Кина седеше на креслото във всекидневната. Той се събу и остави ключовете си на малката закачалка с инициали 'Л. Д.' Пристъпи тихо в стаята, но Кина се прокашля и той се стресна.
    - Какво правиш тук?
    - Колко е часа?- попита тя.
    Той погледна ръчния си часовник, а после нея.
    - Три и седем.
    - Сутринта.
    - Да Кина, сутринта.
    - Защо?
    - Какво защо? Какво има?
    - Беше при Бабета, нали?
    - Не мисля, че ти влиза в работата.
    Той остави мантото и шала си на закачалката, след това потърка нос и си наля чаша чай.
    - Тя не те обича, Лука. Защо не го проумееш? - тя му посочи дивана, а той врътна очи и седна.
    - Защо се бъркаш в живота ми? - сръбна малко чай.- Прекрасен е.
    - Аз съм най-добрата ти приятелка, няма начин да не ме е грижа за теб. Ти не разбираш. Глупав си Лука, много глупав. Тя не иска любовта ти, иска да си мислиш, че те обича. Желае не тялото ти, а твоите пари, сумата на баща ти, която той ти предаде след като почина.
    - От къде си сигурна? Това е лъжа! Тя ме обича.
    - Тя е приятелка с Миранда, а Миранда е клюкарка. От къде мислиш е разбрала за завещанието?- Кина побутна захарта към Лука, но той поклати глава.- Обичала те била. Колко често ти казва, че иска да сте само двамата на някое тихо място? Колко често ти казва, че те обича, че жадува за ласките ти? Изобщо държите ли се за ръце докато сте навън или само те влачи по магазините? Кога за последно се е спирала за да те погледне за миг в очите, а след това да те притисне до себе си? - тя спря. Лука бе стиснал здраво юмрук.- Кажи?
    - Престани!- той скочи на крака и посегна да я удари, но се спря.- Не се бъркай в живота ми.- прошепна той.
    Кина стана, взе чашата от ръцете му и я постави на масата.

[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

#2 2013-11-22 18:48:52

nessy_
Member
From: -New York
Registered: 2010-12-25

Харесва ми  smile НЕКСТ?

[img]http://www.prikachi.com/images/105/4948105h.jpg[/img]
Докосвам гръбнака на вселената, когато пътувам из времето и оставям сянка върху слънцето, любовта ми е като песента на вятъра. Ако зависи от мен, никога няма да умра, ако зависи от мен, утре ще умра хиляди пъти и ще оживея седем секунди по - късно ..!!!

#3 2013-11-23 06:13:08

dynda2
Member
Registered: 2010-10-27

ннексттт  :p  sun

#4 2013-11-23 11:26:01

the_cool_girl_97
Member
From: Middle Earth
Registered: 2010-07-02
Website

харесва ми, некст? (f)

[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]

#5 2013-11-24 10:22:43

Renencii
Member
Registered: 2011-09-10
Website

Прекрасно smile НЕКСТ

#6 2013-11-24 14:59:13

sunshine5383
Member

• - Наистина ли щеше да ме удариш, Лука?
    Той сведе глава и въздъхна. Очите на Кина се напълниха със сълзи. Лука се свлече на канапето, а тя седна тихо до него.
    - Не бих го направил. Знаеш, че те обичам и никога няма да те нараня.
    Тя потръпна за миг.
    - Ти вече го правиш.- едва доловимо добави тя.
    Той вдигна глава и я погледна.
    - Кина, защо плачеш?- посегна да избърше сълзите й, но тя се отдръпна и стана бързо от канапето. Натъжена, забърза крачка към коридора. - Никога не бих те наранил! Ако е затова наистина много съжалявам. Кина, заради това ли е?
    Тя крачеше бързо и едноврменно бършеше сълзите си и поклащаше глава.
    - А какво тогава? - той се пресегна и стисна ръката й. Кина се обърна и падна в прегръдката му. Притисна я силно до себе си и целуна косата й.- Никога не съм могъл да те разбера. Толкова си странна, тайна. Познавам те от толкова много време, знам всичко за теб, а винаги си ми била чужда.- тя вдиша аромата му. - Не плачи мила, недей.- той шепнеше нежно и галеше гърба й. Кина се отдръпна от него и избърса сълзите си.
    - Виж се.- засмя се горчиво тя.- Изцапах ти ризата. Всичкия ми грим е върху теб.- неловко потърка носа си.
    - Няма нищо.
    - Бабета ще си помисли нещо. - тя се сепна.- Извинявай, аз... не исках да го кажа.
    Лека усмивка пробягна по лицето му.
    - Да си лягаме.- прокашля се той.
    - Прав си, късно е.
    - Или прекалено рано.- засмя се неловко той и прокара пръсти през косата си.
    - Аз само ще оставя чашите в умивалника.- посочи тя към всекидневната.
    - Искаш ли да ти помогна?
    - Не ставай смешен. Това са само две чаши. - всичко в нея крещеше 'ДА, ИСКАМ', но щеше да е глупаво.
    - Да, но има и захарница и лъжичките, а и трябва да се забърше. И без това не ми се спи.
    Кина врътна очи усмихвайки се. Точно когато се обърна, Лука беше срещу нея.
    - Боже мой!- подръпна тя ухото си.- Стресна ме.
    Върна се бързо във всекидневната и избърса масичката. Остави кърпата настрани и прокара пръсти по челото си.
    - Не мога така. Оф, какво да правя?- шепнеше тя.
    - Какво има?- изведнъж сърцето и запрескача. Обърна се, а Лука се бе подпрял на стената.- Случва се нещо и не искаш да ми кажеш. - за миг тона му се промени. Стана хладен и плътен. Кина отпусна ръце, искаше да скрие сълзите си, но не успя.

#7 2013-11-24 15:52:30

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u
Registered: 2011-09-17

Некст.   heart

[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.
[/*]
[/list]

#8 2013-11-25 14:47:30

nessy_
Member

Няма да се разсърдя ако пуснеш некста по скоро  angel

Докосвам гръбнака на вселената, когато пътувам из времето и оставям сянка върху слънцето, любовта ми е като песента на вятъра. Ако зависи от мен, никога няма да умра, ако зависи от мен, утре ще умра хиляди пъти и ще оживея седем секунди по - късно ..!!!

#9 2013-11-25 16:56:57

sunshine5383
Member

• - Обичам те, Лука. Толкова много. - думите излезнаха внезапно, но равномерно и бавно. Тя тръгна към него, а той леко се отдръпна. Кина падна по колене на пода и зарови лице в дланите си.
    - Аз също. И знам, че се грижиш за мен, но не съм сигурен за думите ти относно Бабета.- той седна срещу нея и я придърпа до себе си.
    - Не!- сряза го тя.- Ти не разбираш. Никога не разбираш. Защо винаги гледаш да минеш незабелязано.- очите й потъмняха, а гласа и стана твърд, настоятелен и силен.
    - За какво говориш подяволите?- той тръсна глава. След това вдигна поглед към нея и обърканно заповтаря:
    - Не, не, не. Кажи ми ,че... Защо?- той крачеше бързо насам-натам. Личеше му, че беше удовлетворен и притеснен.
    - Как може да ме питаш защо? Глупав ли си? Нараняваш ме все повече с всеки изминал ден, Лука. Толкова пъти съм искала да ти кажа, но исках да се уверя, че ти наистина обичаш Бабета и тя теб също.
    - И реши, че щом Миранда е казала нещо, трябва да и вярваш ли?- и двамата викаха, но никой не го интересуваше.
    - Глупак!- тя го блъсна в гърдите.
    Той стисна китките й и я притисна до стената. Лактите й бяха на нивото на раменете, а китките на очите. Сърцето й започна да препуска като подивяло. Лука се наведе и целуна нежно ухото й.
    - Ти си виновна.- шепнеже леко той, докато спускаше устинте си към врата й.- Странно ли е, че те желая?- все по бързо местеше устите си върху тялото й. Ту върху врата й, като леко всмукваше кожата й, ту надолу към гърдите. Това караше кръвта й да се движи бързо из цялото и тяло. Той я повдигна и я хвана през дупето. Целуваха се все по-страстно. Лука я постави на канапето.
    - Пречи ми.- разкопча ризата и я захвърли настрани. Целуваше гърдите й, корема, около пъпа. След това отново нагоре.

*няма много интерес, за това може и да спра.

#10 2013-11-25 18:24:55

~black and white~
Member
Registered: 2012-07-18

Некст !  smile

Никога не се привързвай твърде много към някой , защото привързването води до очаквания , а очакванията до разочарования.. smile

#11 2013-11-25 19:12:21

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u

Некст.  heart

[list=*]
[/*]
[/list]

#12 2013-11-25 21:03:12

nessy_
Member

Некст.  heart

#13 2013-11-26 19:35:25

the_cool_girl_97
Member
Website

Некст blush
Стана още по-интересно. (f)

[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]

#14 2013-11-29 18:04:27

sunshine5383
Member

• От този изблик на страст и кръвта, която бучеше в ушите ми, не разбраха, че Зора- хазяйката им- ги гледаше с отворена уста. Опита се да си тръгне незабелязано, но тогава Кина се сепна:
    - Божке.- тя скочи и грабна ризата си от пода.
    - Извинявам се.-прочисти гърло тя.- Не исках да ви прекъсна, но чух викове, а е късно за това слезнах.- Зора се усмихна неловко, загърна се с пеньоара и се скри в тъмния коридор. Лука и Кина стояха един срещу друг и дишаха тежко. Тя беше прикрила гърдите си с ризата, а Лука я гледаше глупво.
    - Съжалявам.- прошепна тя.
    - Не говори. За нищо не си виновна, аз също. Просто момент на бошуващи хормони.
    При тези думи дъха на Кина секна. Тя облещи очи и премигна два-три пъти, за да се увери, че не сънува. След това погледна надолу, нахлузи пантофите си и тръгна към стълбището.
    - Лека нощ.- студенината в думите и накараха Лука рязко да изправи глава.
    - Лягаш ли си?
    - Какво те наведе на тази мисъл.- погледът и излъчваше безразичие, а Лука не знаеше дали да се засмее или да не казва нищо. Взе стълбите през две- през три.
    Час по-късно Кина още беше будна. Случилото се тази вечер не и даваше покой. Слезе да си налее чаша вода, когато чу, че Лука разговара с някого.
    - Ало, Бабета... Да мила знам, че е късно. Искам да ти кажа нещо... Не, не мога да чакам до сутринта... Трябва да прекратим връзката си...- Кина ококори очи и сложи ръка на устата си.- Не мисля... Казах ти, че не мога да чакам до сутринта. Беше ми хубаво с теб, но има някой, който наистина държи на мен... Не мисля, че те беше грижа за мен Бабета. Сбогом.- той затвори телефона и въздъхна звучно. Кина чу, че приближава и се затича към стълбите. Точно по средата им, Лука я хвана за ръката.

*може ли да ми дадете няколко идеи за мъжко и женско име? smile *

#15 2013-11-30 17:30:19

the_cool_girl_97
Member
Website

Спреш ли го, ще те изнамеря и тежко ти и горко тогава!!
Некст!!
heart

ПС. имена, някои, за които се сещам:
Брендън, Джо, Кийра, Мадисън, Антъни (макар че така се казва моят герой), Анди, Ед, Остин, Оуен, Бени, Аш, Ашли, Алис, .. (f)

#16 2013-11-30 18:29:05

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u

Некст blush
Стана още по-интересно. (f)

[list=*]
[/*]
[/list]

#17 2013-12-01 14:27:57

sunshine5383
Member

• - Чу го, нали?
    - Кое да съм чула?
    - Разговора.
    Кина виновно погледна на долу, а след това към него.
    - Да, съжалявам.
    - Защо не спиш?- той пусна ръката и.
    - И аз се питам същото за теб.
    - Мислих.
    - Добре.- тя погледна през прозореца за миг и слезе надолу. Лука я следваше и това я изнервяше. Отиде до шкафа със старинни орнаменти, надигна се на пръсти и си взе чаша. На скоро навърши двадесет, а беше само метър шейсет и три. Ядосваше се на височината си, но харесваше тялото си. Никога не спортуваше, хранеше се когато си поиска, колкото си поиска и не и личеше. Най- много грижи полагаше за косата си, която стигаше до кръста. Рядко я пускаше, по-често беше вързана на кок. Беше с цвят на карамел и винаги ухаеше прекрасно. Очите и бяха наситено зелени, сякаш оцветени с боя. Подчертаваше ги с тънка линия черен молив. А какви устни, разкошни! Плътни и пухкави. Тя беше от хората, които щом се усмихнат няма начин да не отвърнеш. Лицето и бе пълно. Кина мразеше и него. Леля й Алис още щом я види я пощипваше по бузките. Сигурно когато навърши четиресет, Алис пак ще го прави.
    - Кина.
    - Да.- тя го погледна докато отпиваше от чашата.
    - Трябва да ти кажа нещо. Би ли седнала.- остави чашата и тръгна след него. Двамата се настаниха на столовете в кухнята. Лука придърпа единия срещу нея и седна.- Ще замина.
    Кина се усмихна и наклони глава настрани.
    - Не разбирам.
    - Записах се войник.- той взе ръката и в своята.- Но искам и друго да ти кажа.-той потърка с палец нежната и длан.- Обичам те.
    Отдръпна ръката си от неговата и стана. Потърка чело и се завъртя на пети. Пулсът и се учести и тя размаха с ръка пред лицето си.
    - Ки...
    - Не, не казвай нищо.
    Направи няколко крачки, ту към него-тук към умивалника.
    - Ти нормален ли си? С всичкия ли си?- вика изведнъж.
    Лука облещи очи.
    - По-тихо. Какво искаш да кажеш?
    - Преди три часа ти ме упрекваше за това, че говоря против Бабета. Твърдеше, че я обичаш, а минути по късно ме залепи за стената и най-нагло ми шепнеше, че ме желаеш.-Кина се изсмя иронично.- Целуваше ме като обезумял, а след като Зора слезе и ни прекъсна (представи си ако не беше кой знае до къде щяхме да стигнем, не, не си представяй) щях да потъна в земята от срам. За теб това било 'просто момент на бошуващи хормони'- Кина размаха пръсти във въздуха.- Час по-късно слезнах да си налея вода, защото заради теб не можех да заспя. Щом минах покрай стаята ти чух, че говориш. Да, признавам, че допрях ухо до вратата (всеки би го направил). В четири часа сутринта ти звънна на приятелката си, за да и кажеш, че се разделяте, заради МЕН, както сега разбирам. И точно преди минута ти ми съобщаваш, че ме обичаш.-Кина, цялата почервеняла погледна за малко в босите си крака.- А, и да не забравяме, че си щял да заминаваш.- тя снижи тона и го погледна в очакване.

#18 2013-12-03 09:50:49

the_cool_girl_97
Member
Website

lipssealed некст!

#19 2013-12-03 12:11:43

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u

lipssealed некст!

[list=*]
[/*]
[/list]

#20 2013-12-03 16:56:44

sunshinee™
Member
Registered: 2012-07-10

Некст <3

[img]http://24.media.tumblr.com/61da6992cc4003d84b46167eb73804c5/tumblr_mf9r9qgbPB1rijbg1o1_500.gif[/img]

Anonymous! WE ARE HERE!

#21 2013-12-03 17:23:56

~black and white~
Member
Registered: 2012-07-18

lipssealed некст!

Никога не се привързвай твърде много към някой , защото привързването води до очаквания , а очакванията до разочарования.. smile

#22 2013-12-06 18:05:17

sunshine5383
Member

Той започна да мига бавно и да върти глава.
- Наранил съм те.
- Нима?- тя избухна в неистов смях. След това се прокашля и се взря в него.
- Винаги съм те обичал.- Лука преглътна силно и облиза устни.- Обичах те и като повече от най-добра приятелка Кина. Но всеки път, когато имах най-много смелост да ти призная ти ми споделше за някой, който ти е направил впечатление или ме запознаваше с новят ти приятел. Заради това се затварях все повече в себе си и криех чувствата си. Не знаех дали изобщо изпитваш нещо към мен. Започнах да се срещам с момичета надявайки се да не мисля толкова за теб, но по дяволите ти си навсякъде около мен. И сутрин, когато ме прегръщаш парфюмът ти остава по мен.
От очите на Кина се стичаха сълзи. Те бързо капета по босите и крака и лицето и подпухна. Плачеше тихо и не смееше да погледне встрани. Двамата седяха безмълвно втренчени един в друг. Лука потрепна. Той тихо стана и се приближи до Кина. Обхвана лицето и с длани и допря нежно устните си до нейните. Потънаха в наслада.

#23 2013-12-06 19:21:58

the_cool_girl_97
Member
Website

продължение? nod

#24 2013-12-07 09:03:07

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u

продължение? nod

[list=*]
[/*]
[/list]

#25 2013-12-08 14:24:53

mimSsy_
Member
From: Враца !
Registered: 2010-01-24

Некстт ??  sun

Целуна ме, така че да се влюбя и тихо ми прошепна: От утре отново сме просто приятели..

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook