#1 2013-10-28 15:50:11
- daqna90
- Member
- From: nekazvam
- Registered: 2012-07-31
Re: Имам чувството, че тя го прави нарочно!
Здравеите
Моят проблем е с най-добрата ми приятелка. Напоследък се държи много гадно, тя е страхотна когато плача аз, плаче и тя с мен, но напоследък мисля, че нарочно иска да ме дразни .. с мен винаги й е или тъпо или скучно, а аз винаги се забавлявам, просто тя умислена за момчето, което харесва е оглупяла! Да и аз съм влюбена, но тя не се спира, аз имам и по-важни неща и държа повече на нея отколкото на него, защото тя е била с мен в трудните моменти не той таа ... мамка му! Започна да ми държи сметка защо гледам момчето, което харесва и приятеля му! Няколко пъти ме пита защо ги гледам и аз и отговорих "Кво ми държиш сметка забранено ли е, трябва ли да ти кажа?!".. и тя ми вика "ДА"... Ами писна ми! Искам да спрем да се караме за глупости държа на нея, но имам чувството, че се мисли за повече от мен. Имаме и весели моменти, но ако погледна момчето й или му се зарадвам понеже си е готин и го познавам тя полудява и започва да ме рогае. Искам да спрем да се караме заради момчето, защото нито имам някакъв интерес към него нито нищо, а и той не я харесва и просто не искам да я нарани. Искам съвети, как да се справя с нея или да изгладим отношенията?
dead
#2 2013-10-28 19:20:10
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- From: Някъде там
- Registered: 2009-03-09
- Website
Ами вместо и ти да и се репчиш-поговори с нея...а ако не помогне-остави я малко сама да осмисли нещата и кое е по-важно. Добрите приятели сами се появяват,когато имаш нужда
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!
#3 2013-10-28 20:17:01
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Бий й шута. Аман от "приятели".
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич