#1 2013-10-25 17:15:51

daqna90
Member
From: nekazvam
Registered: 2012-07-31

Re: Харесва ли ме според вас??

Хмм ами начее има едно супер сладко момче което много харесвам..и той ме харесва..но някои път настроенията му са различни...никога не се е държал гадно с мен..но той е много перверзен...някои ми казват че си хващал момичета само за секс :Д ноо мисля че този път е различно..поне с мен..но разбира се първото впечетление винаги лъже...таа така..тои един път ме приклещи на стената но аз започнах да се хиля като идиотка,и естествено се отдръпнах....Само ме гледа опитва се да ми хване раката,сръчква ме когато съм обърната,ноо тъии като си падам малко дърво аз само се усмихвах и се смях ... Закача се с мен,говори на приятелите си за мен..и целия клас знае че ме харесва .. най-добрия му приятел май ме харесва но аз него не...когато съм покраи него една негова приятелка(тъпа кучка :Д)почва да го сваля за да ми праи яд,но тои винаги я отблъсква и идва към мен...ВЪПРОСАТ МИ Е СПОРЕД ВАС ДАЛИ МЕ ХАРЕСВА? speechless  speechless laugh

dead

#2 2013-10-25 17:57:27

mariqqxd
Member
From: New York
Registered: 2012-03-03

Re: Харесва ли ме според вас??

[i]Може би те харесва,но не избързвай дай му време да докаже,че не иска да е с теб само заради секс и тогава действай.

[img]http://data.whicdn.com/images/31783883/tumblr_m6a6fq7KMv1rvc4sqo1_500_large.jpg[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook