#1 2013-09-27 12:45:30

Sissy_love
Member
From: in purple clouds
Registered: 2012-03-30

Re: Докато имам нужда от теб / Мили мой, ... - (Спряна)

Докато имам нужда от теб
                          (Мили мой, ... )

1.Фрагмент

Мили мой,
      Не знам колко ще са тези писма нито ... нито дали ще ги прочетеш някога, но съм сигурна за нещо, че тези писма ще продължат докато имам нужда от теб Мили, докато мога да бъда с теб Мили мой.
     Макар тези писма да са върхът на моята самота и жестокостта на хората, аз няма да размисля след първото писмо, няма да спра на третото защото нещата са се оправили , защото знам, че няма да се оправят, ще продължа докато си ми нужен Мой ... докато си в сърцето ми Мили мой.
    И тези писма не са, за да те отегча докато ги четеш, а за да се надявам поне да хвърлиш око на това отгоре „Мили мой,” , което аз написах с любов, която не можеш и да си представиш Мили ... с тази любов, която още я има, която винаги ще съществува, която ти така и не успя да опознаеш Мили мой.
   Пиша ти, за да ти кажа за онзи човек, ти го знаеш, който ме мрази колкото ме обича. Той е същият ... същият егоист и същият натрапник, същият само-влюбен и само-критичен ... същият Той . А Теб те няма Мой ... не усещам прегръдките ти, не вдишвам ароматът ти, както и не усещам прегръдките ти ... Теб те няма, но аз те помня Мили мой.
  Отчаянието поражда отчаяни мерки у отчаяните хора в този отчаян свят ... Как ще ти се завие главата ако го прочетеш Мили ... както на мен ми се завъртява когато Тя същата Тя, която всеки ден се прави, че ме слуша ми говори. Говори ми за русата си коса и сини очи, за новата си стилна рокля и хубави сандалки. И обсъжда мен ... Мен и моята сива блуза с дълъг ръкав, мен и моите впити черни дънки. За моят черен потник и бели дънки .. за моят сиво- черно – бял живот ... за моята „стара филмова лента” , която никога няма да се върне. Защото теб те няма Мили ... защото ти вече не си в тази лента Мили мой.
И душата не спира опитвайки се да проумее ... и сълзите не спират опитвайки се да те преодолее ... и сърцето не спира искащо да живее , а аз спирам искайки да не знам нищо повече , а аз спирам искайки да те нося в себе си , а аз спирам защото не искам да живея повече без теб Мой ... Без теб любими , скъпи , Мили мой ...
И ще продължа да ти пиша ... и ще продължа да ти досаждам да събирам тези писма на тавана ... докато ти не се върнеш Мой ... докато не те видя пак Мили ... докато си ми нужен Мили Мой.

Е това е новата история драсканиците на едно 14 годишно момиче, което ако искате вярвайте е изпитало всяко това чувство, което ще опиша в историята (в моят реален случай Мили мой не е гадже - първа любов) .. надявам се да не се налага да я спирам .. Ако има интерес ще я продължа. Съжалявам за правописни грешки ако има.

Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.

#2 2013-09-27 18:44:15

Lligla
Member
Registered: 2012-05-28

Прекрасно е  heart heart  heart

[img]http://i46.tinypic.com/21kgeg0.gif[/img]

#3 2013-09-27 22:52:05

Костова baby *
Member
Registered: 2012-04-27

heart  heart

[img]http://24.media.tumblr.com/7e4754ee06f81b8688295380dae7d038/tumblr_menh7hwTvS1qdz3mzo1_500.gif[/img]

#4 2013-09-28 06:34:37

sunshinee™
Member
Registered: 2012-07-10

lipssealed  heart
Искам некст!

[img]http://24.media.tumblr.com/61da6992cc4003d84b46167eb73804c5/tumblr_mf9r9qgbPB1rijbg1o1_500.gif[/img]

Anonymous! WE ARE HERE!

#5 2013-09-28 19:17:06

monit000
Member
From: In my home..
Registered: 2010-07-13
Website

You don't know who i am
[img]http://prikachi.com/images/249/5198249q.gif[/img]

#6 2013-09-29 15:07:44

bonbon99
Member
Registered: 2011-09-21

lipssealed  heart
Искам некст!

╲╭━━━━╮♥╲
╲┃╭╮╭╮┃╲
┗┫┏━━┓┣┛╲       
╲┃╰━━╯┃╲
╲╰┳━━┳╯
╲╲┛╲╲┗╲╲ ╲

[img]http://store.picbg.net/thumb/1C/EC/78c6a642f20a1cec.gif[/img]

#7 2013-10-01 14:27:45

Sissy_love
Member
From: in purple clouds
Registered: 2012-03-30

2.Фрагмент
Мили мой,
      По- дяволите! Дяволското чувство ме изгаря ... копеле долно върни се! По- дяволите върни  се ... заради тебе от очите ми текат най- тежките сълзи в животът ми. Недоумявам, умирам, скитам се сама, защото теб те няма ... но на теб не ти пука нали, нали изчадие адско ... искам да те няма, да не те помня, да не съм те срещала. Да умреш, да страдаш, да крещиш, да ме молиш за прошка, помощ, състрадание любов ... Не те обичам мразя те, ненавиждам те, защото просто те няма ... няма те Мой ... няма те нещастно, долно, дяволско, ангелско, перфектно, подмолно същество Мили мой.
     И не се подвеждай по това обръщение аз те мразя! Умирам при всеки спомен за теб, умирам усещайки топлите ти устни на вратът си, дъхът ти в лицето ти, ароматът ти и чувайки гласът ти. Искам да те ударя, да те заболи и да паднеш на колене, поне така ще прилича на извинение.. Искам да те убия Мили ... да страдаш нещастник такъв ... по-дяволите мразя те Мили мой.
   И сълзите парят, горят, изгарят, убиват и разбиват мен и моята същност или остатъкът от нея ... Няма те и това ме убива бавно и мъчително. Всичко около мен е черно- бяло- сиво ... то е нещастно ... Тя е същата както вчера само,че бясна .. бясна, че не и говоря, че мисля само за теб ... за теб Мой ... за теб копеле ... за теб Мили мой.
   И думите нараняват, лъжат, разкъсват и направо заличават всяко чувство ... и болката дори е приятна, карайки ме да забравя всичко освен ... теб нещастник ... мразя те искам да те няма .. Той е същият както преди ден ... все така ме дразни, нахалства и ме тормози,а теб те няма, за да ме защитиш ... ти избяга и затова те мразя ... Мразя те Мили ... мразя всяка една частица от теб ... мразя всичко от което си създаден Мили мой.
  Иска ми се утре да напиша, че тя е по-мила , че той вече не е същият ... че ти си тук и всичко е наред ... но няма да го направя нали ... Защото мамка му теб те няма и знам, че няма да се върнеш изчадие ... мразя те ... мразя те .. мразя те .... Мой ... ти си всичко което искам да изчезне ... останалото мога да го преодолея ... теб не Мили мой ...
Уморих се .... умори ме ... уморяват ме ... умората е адска, пареща, разкъсваща, пронизваща, убиваща ... искам мен да ме няма ... да не чувствам тази дяволска болка вече ...да забравя всичко Мили ... да забравя и теб Мили мой.
Мразя те ... мразя те .... мразя те .... мразя те Мой ... мразя те Мили ... мразя те копеле ... мразя те нещастник ... мразя те изчадие .... мразя те колкото те обичам ... мразя те до небето ... обичам те до небето ... мразя те до адът .. обожавам те до адът .... дори болката е сладка щом те мразя ... дори мъката е приемлива щом те обичам ... мразя те толкова колкото те обичам Мили мой ... значи до небето и до адът едновременно...

Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.

#8 2013-10-01 14:33:21

sunshinee™
Member
Registered: 2012-07-10

Просто уникално!!  lipssealed
Ощее!

[img]http://24.media.tumblr.com/61da6992cc4003d84b46167eb73804c5/tumblr_mf9r9qgbPB1rijbg1o1_500.gif[/img]

Anonymous! WE ARE HERE!

#9 2013-10-01 19:08:21

bonbon99
Member
Registered: 2011-09-21

Ощее!

heart  lipssealed  heart  heart

╲╭━━━━╮♥╲
╲┃╭╮╭╮┃╲
┗┫┏━━┓┣┛╲       
╲┃╰━━╯┃╲
╲╰┳━━┳╯
╲╲┛╲╲┗╲╲ ╲

[img]http://store.picbg.net/thumb/1C/EC/78c6a642f20a1cec.gif[/img]

#10 2014-01-06 19:53:17

Костова baby *
Member
Registered: 2012-04-27

Ощее!

heart  lipssealed  heart  heart

[img]http://24.media.tumblr.com/7e4754ee06f81b8688295380dae7d038/tumblr_menh7hwTvS1qdz3mzo1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook