Pages: 1
#1 2013-08-23 09:38:53
- Let me be your dream
- Member
- From: From Hell
- Registered: 2012-08-13
Re: Родителите на приятелката ми не приемат гаджето й.
Една приятелка ема голям проблем. Има си гадже, което е по - голямо от нея и нещата са перфектни. Смисъл разбират се и се обичат. От доста време са заедно. Лошото е, че родителите на приятелката ми не им допада момчето. Майка `и не иска да я разбере. Постоянно се карат и майка `и си е въобразила разни неща за него, без да го е виждала и без да го познава. Постоянно я заплашва и `и поставя ултиматуми и някакви други глупости. А момчето от своя страна `и казва колко много я обича, но след него тя ще има поне 50 такива и че няма смисъл зареди него да си съсипва живота. Не са се виждали от повече от седмица. Аз я прикривах, но техните вече не ми вярват. А наистина момчето си струва. Всичките `и приятелки го познават и я подкрепят, проблема е в родителите `и.
Много искам да `и помогна, но не знам как. Моля за съвет. Благодаря предварително.
Тя зарови своите уши в покоя на неговия пулс и само за няколко секунди се влюби безвъзвратно в начина, по който нейната самота нежно и неусетно заспива в гърдите му. <3
[img]http://prikachi.com/images/530/6073530Z.gif[/img]
#2 2013-08-23 10:10:20
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
Имаше такъв проблем с една моя приятелка. Постоянно се караше с майка си, те я наказваха или я пращаха на село при баба си, но с времето всичко утихна. Аз бих я посъветвала, да събере майка си и приятеля си и да ги запознае. Майка й да обясни притесненията и страховете си относно връзката на дъщеря си с въпросното момче. И щом той е толкова свясно, колкото ти казваш, нека и момчето обясни, че нищо лошо няма да се случи, че ще я пази и т.н. Дано всичко е наред!
Открих сродната си душа. Той - не!
#3 2013-08-23 10:42:27
- Let me be your dream
- Member
Имаше такъв проблем с една моя приятелка. Постоянно се караше с майка си, те я наказваха или я пращаха на село при баба си, но с времето всичко утихна. Аз бих я посъветвала, да събере майка си и приятеля си и да ги запознае. Майка й да обясни притесненията и страховете си относно връзката на дъщеря си с въпросното момче. И щом той е толкова свясно, колкото ти казваш, нека и момчето обясни, че нищо лошо няма да се случи, че ще я пази и т.н.
Дано всичко е наред!
Един път се караха двете пред мен и аз го предложих и майка `и каза, че не желае нито да го вижда нито да говори с него.
Тя зарови своите уши в покоя на неговия пулс и само за няколко секунди се влюби безвъзвратно в начина, по който нейната самота нежно и неусетно заспива в гърдите му. <3
#4 2013-08-23 12:52:35
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Аз имам подобен спор с моята майка и разбирам приятелката ти(макар, че при мен не са толкова крайни нещата, де.).
Според мен майка и няма да си промени мнението, колкото и да се опитвате да я убедите в обратното. Щом веднъж си е решила, че не е стока, според мен дори да ги запознае и да говорят, пак няма да го харесва.
Та, или да го зареже и да угоди на майка си, или да си бъде с приятеля си и да има проблеми с родителите си.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#5 2013-08-23 13:51:43
- Let me be your dream
- Member
Аз имам подобен спор с моята майка и разбирам приятелката ти(макар, че при мен не са толкова крайни нещата, де.).
Според мен майка и няма да си промени мнението, колкото и да се опитвате да я убедите в обратното. Щом веднъж си е решила, че не е стока, според мен дори да ги запознае и да говорят, пак няма да го харесва.
Та, или да го зареже и да угоди на майка си, или да си бъде с приятеля си и да има проблеми с родителите си.
И аз, за съжаление, мисля така. Или може да изчака и да угоди на двамата. Тоест да не се виждат и да внимава да не я виждат, че си пише или говори с него примерно до септември. Тогава би могла отново да им спечели доверието и те отново да запчнат да я пускат да излиза. А и когато започне училище ще може да се измъква много по - лесно. Идеята ми е техните да не знаят, че тя е с него и да се виждат тайно, но ме е страх да и го предложа, защото ако я хванат нещата ще станат много по - зле от сега.
#6 2013-08-23 15:02:35
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Не знам какви са отношенията с родителите й, но аз моите ги поставям абсолютно винаги на първо място и бих се съобразила с тях. Въпреки, че баща ми винаги ми е казвал, че няма да преценява и оценява приятеля ми - това трябва да го направя аз.
Не знам колко са им сериозно отношенията, също годините им, но ако годините й варират между 13-15 по-добре да послуша майка си. Едва ли има кой знае каква възможност за сериозна връзка на тази възраст. А това с криенете пък са тотално детски истории.
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#7 2013-08-23 16:54:35
- Let me be your dream
- Member
Не знам какви са отношенията с родителите й, но аз моите ги поставям абсолютно винаги на първо място и бих се съобразила с тях. Въпреки, че баща ми винаги ми е казвал, че няма да преценява и оценява приятеля ми - това трябва да го направя аз.
Не знам колко са им сериозно отношенията, също годините им, но ако годините й варират между 13-15 по-добре да послуша майка си. Едва ли има кой знае каква възможност за сериозна връзка на тази възраст. А това с криенете пък са тотално детски истории.
Тя е на 16 а той е на 19 И да за криенето си права, но не знам какво да я правя. Тя постоянно е тъжна и ми е гадно за нея и искам да `и помогна с каквото мога.
#8 2013-08-23 19:48:47
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Няма смисъл да се крият. Такива неща рано или късно винаги излизат наяве, най-много още повече да ядоса майка си. А и в един момент и на двамата ще им писне да се крият.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#9 2013-08-24 05:52:19
- biser951
- Member
- From: Amnеsia Ibiza
- Registered: 2009-09-13
Детски работи
http://www.facebook.com/biser.minimalist
[img]http://prikachi.com/images/461/5488461G.png[/img]
[img]http://prikachi.com/images/464/5488464p.png[/img]
Pages: 1