#51 2013-08-12 15:15:31
- katrin456.1997
- Member
- From: Iн Woнderlaнd
- Registered: 2012-07-25
Re: Лолита / Завършена /
Некст
[img]http://i1114.photobucket.com/albums/k531/xieathearts/tumblr_lig0uuSo9J1qhnx85o1_500.gif[/img]
#52 2013-08-12 17:31:52
Некст
Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.
#53 2013-08-12 19:22:51
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
Другата част ще пусна в неделя! ^^
Част 10
- Нещо за пиене искаш ли?
- Ами какво предлагаш?
- В хладилника има портокалов сок, портокалов сок, а виж има и портокалов сок.
Засмя се, а смехът му кънтеше из цялата къща.
- Май обичаш сока от портокал?
- Да, любим ми е.
- Тогава една чаша сок, моля. – усмихна се.
Подадох му стъклената чаша и предложих да се настаним в дневната. Поговорихме си, само това. Казва се Брус, живее в Лондон, на 25 е, но не ми каза с какво се занимава. Разказах му абсолютно всичко, имах му доверие, въпреки че бе непознат. Имах лошия навик да се доверявам прекалено бързо. Говорехме си доста време, чувствах се, все едно се познаваме от години, все едно е мой стар приятел и сега след години се срещаме отново и имаме да си кажем хиляди, хиляди неща. Беше късен обяд когато го изпратих. Чувствах се някак си по – добре, след като споделих как се чувствах. Остави ми номера си, ако искам да го видя просто да му се обадя. Разбира се, нямаше да го направя.
След няколко дни Джери ми се обади да ме чуе как съм. Проведохме бърз и кратък разговор. Обясни ми, че докато се занимавам с Брус, няма да задоволявам желанията на никой друг, защото Брус е много важен негов приятел. За мен беше много по – добре така. Понеже с Брус просто си говорим, не иска нищо друго от мен. С Руби се сближихме, ходехме на пазар в града, разказа ми, че си няма други приятели, защото всичко момичета я мразят, понеже е много красива и я чувстват като заплаха. Родителите й я изоставили като бебе, запознала се с Дерек в едно кафе, след като са се сблъскали неволно и тя разляла поръчката на някакъв клиент. От тогава Дерек посещавал кафето, където работи, редовно и тя се влюбила. Планът е бил същият като моя. Но аз не знаех, дали да й разкажа за Брус. Мислите ми бяха обзети от него и май започвах да се влюбвам в него. Искаше ми се да му се обадя, просто така. Да го чуя как е. И в една от самотните вечери го направих.
- Ало? – чу се познатият мъжки и дрезгав глас.
- Здравей, аз съм Изабела!
- Изи, здравей! Как си? Всичко наред ли е?
- Да, добре съм. Самотно ми е и реших да ти се обадя. Ти как си?
- Добре съм. Изчакай малко, след около 30 минути съм във вас.
- Късно е, няма нужда да идваш. Добре съм. – малка невинна лъжа.
- Не приемам възражения.
- Ноо Брус… - нямаше смисъл да споря. Той вече беше затворил.
Предполагам трябваше малко да се пооправя, за това се изкъпах. Облякох си бели дънкови панталонки и черна блуза с паднало рамо. Вързах косата си на кок и го разроших. Когато Брус дойде носеше бутилка вино.
- Съжалявам не ми се пие портокалов сок. – каза той.
- Да, но трябва да направим нещо за виното. Искаш ли спагети?
- Супер! Да ти помогна?
Направих спагетите, а той соса към тях.
- Много обичам да готвя – избърсвайки се, се подпрях на плота.
- Аз също, нещо като хоби ми е.
Приготвих две чинии със спагетите, залях ги със соса, а Брус извади две чаши за вино. Седнахме на плота и започнахме оживен разговор на чиния спагети и чаша вино. След няколко чаши вино получих малко признание:
- Виж, мисля си за теб. Щом си тръгнах от тук и почна да ми липсваш. Влияеш ми… Не мога да спя, да ям, да работя, винаги си ми в мислите. – сподели ми гледайки ме в очите.
Извъртях главата си настрани и една сълза се стече по бузата ми. Той нежно изтри сълзата и ме погали.
- Не го казах, за да плачеш. Просто исках да го знаеш, да знаеш как се чувствам и да знаеш, че нищо няма да ти сторя. Ще си те закрилям и грижа за теб.
- И аз се чувствам така. – промълвих тихо – Но съм объркана…
- Може ли да ти споделя нещо?
- Да, кажи?
- Аз съм полицай под прикритие. От години се опитваме да хванем Джери. Сближих се с него, казва, че сме приятели. Дължи ми услуги, както ти казах. Обещавам ти, ще те измъкна от тук.
Сплете пръсти с моите и целуна ръката ми. Погледнах го… Изглеждаше искрен… Може би наистина бих му се доверила…
Открих сродната си душа. Той - не!
#54 2013-08-12 19:26:38
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Готино, готино, готиноооо! Как ще изтрая до неделя
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#55 2013-08-12 19:33:52
- katrin456.1997
- Member
[img]http://i1114.photobucket.com/albums/k531/xieathearts/tumblr_lig0uuSo9J1qhnx85o1_500.gif[/img]
#56 2013-08-12 20:48:45
Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.
#57 2013-08-12 22:12:08
- ronnyy
- Member
- Registered: 2012-03-04
#58 2013-08-14 10:11:46
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
Некст
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#59 2013-08-15 11:08:00
- beb_s
- Member
- Registered: 2010-01-24
четох във захлас нямам търпение за следващата част
#60 2013-08-18 18:58:11
- nqkfa_si_tam
- Member
Здравейтее!! Действието се развива малко по - бързо, това е една от последните части. Надявам се да ви хареса!
Част 11
Бутилката почти беше свършила, освен това бяхме приключили с вечерята. Сложих чиниите в мивката и понечих да ги измия.
- Остави на мен, аз ще ги измия, а през това време разкажи ми всичко за себе си.
Облегнах се на плота и започнах да му разказвам. Разговаряхме и разговаряхме, часът вече беше 3:15.
- Аз ще тръгвам. – усмихна се и стана от дивана – Утре рано съм на работа. Обещай ми само, че няма да кажеш на никого какъв съм всъщност. Това ще е нашата тайна.
- Обещавам ти! – прегърнах го. Просто имах нужда. Той обви ръце около кръста ми и ме целуна по челото. Усмихнах се и го изпратих до вратата.
След като си тръгна се приготвих за лягане. Беше станало късно, а и бях изморена. Легнах си и почти задрямала, но чух шум. Имаше някой в къщата. Изплаших се, ако беше Брус щеше да ми се обади. Слязох бавно до първия етаж, опитвайки се да запазя спокойствие. Докато слизах набрах Брус, даваше свободно. Видях мъж с познат силует. Поклащаше се и личеше, че беше пиян.
- Кой е? – извиках на висок глас, така че Брус да чуе от другата страна.
- Не ме ли позна? Аз съм онзи, който ти разби и унищожи.
- Дерек… Пиян си!! Махни се! – оставих телефона на последното стъпало незабележимо и се приближих до него. Докоснах рамото му.
- Остави ме, кучко!!
- Махай се ти казах! – изблъсках го с необичайна за мен сила.
- Никъде няма да ходя! – зашлеви ми шамар и паднах на земята. – Ставай, развратнице!
Не помръднах, а се свих на земята. Бях свикнала да ме бият, Нико почти винаги ме подлагаше на тормоз.
- Казах ти да станеш!
- Няма!!
- Така ли?! – хвана ме за косата и ме завлачи към дивана.
- Причиняваш ми болка, остави ме!!
- Сега ще си моя!!!
- Не, никога няма да бъда!
- Не ме познаваш, миличка! – почти разкъса тениската с която бях. Удари ме още веднъж и усетих как ноктите му се забиха в бедрото ми, а зъбите му в врата ми. Беше ми хванал ръцете и нямаше как да се съпротивлявам. Молих се за чудо. Беше възбуден и искаше да се възползва от мен, почти го направи. Когато Брус разби вратата.
- Полиция! Не мърдай!
Дерек пусна ръцете ми и се обърна.
- Брус?! – личеше си, че беше изненадан… - Брус, Брус, миличък Брус- започна да говори с подигравателен тон – Тази уличница ли ще защитиш? Милата, спи със всеки срещнат, за да има този живот. – опита се да ме погали.
- Не ме пипай, мръсник такъв!
- Махни се от нея! – Брус се приближи бавно и му сложи белезници. – Отиваш при баща си в затвора, миличък!
Подкреплението, което беше извикал изведе Дерек. Брус дойде и ме прегърна.
- Свърши ли вече? – попитах го и го погледнах в очите.
- Да, мила. Всичко свърши. – отново ме целуна по челото – Всичко ще е наред.
Следваха часове разпити, както на мен, така и на другите момичета. Брус ме увери, че Дерек и Джери ще са до края на дните си в затвора. Май всичко започваше да се нарежда и щях да имам щастлив край.
#61 2013-08-18 19:01:52
- nedi
- Independent
Некст!!
[list=*]
[/list]
#62 2013-08-18 19:23:55
- katrin456.1997
- Member
#63 2013-08-19 19:52:53
- ronnyy
- Member
- Registered: 2012-03-04
#64 2013-08-20 20:19:48
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
Некст!!
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#65 2013-08-22 17:06:27
- bebche__:)
- Member
- From: Pariss
- Registered: 2011-02-26
<З
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]
#66 2013-08-30 10:50:54
- nqkfa_si_tam
- Member
Здравейтее!! Това е първата завършена от мен история и искам да ви БЛАГОДАРЯ!! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТЪРПЕНИЕТО, КОЕТО ПОКАЗАХТЕ. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ХУБАВИТЕ ДУМИ!! БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ МЕ НАСЪРЧИХТЕ ДА Я ДОВЪРША!!!
Част Последна
Бях изпълнена с надежда, че всичко най – после ще се нареди. Минаха няколко дни от случката с Дерек и Брус. Разпитите почти бяха приключили, всички момичета бяха оневинени, а Джери и синът му щяха да лежат до живот, заради склоняване към проституция.
Аз се прибрах в старото си жилище, това, което напуснах в самото начало. Може би това беше моят дом и каквото и да ставаше щях да се връщам. Руби ми помогна да го почистя и оправя, предложих й да живеем заедно, понеже сега нямаше къде да отиде. Деляхме си всички разходи за сметки, храна и други необходими за нас неща. Тя си беше спестила доста пари от предишната си работа, а аз започнах като секретарка в полицията, благодарение на Брус.
В офиса, така да го нарека, се гледахме. Нежният му поглед ме пронизваше, а аз извъртах глава, когато погледите ни се засекат.Рядко си разменяхме някое изречение, от учтивост. Все едно бяхме непознати, той ме привличаше, но някак си не исках да си призная, че го прави.
Един ден ме покани на вечеря, за да обсъдим всичко случило се. Прибрах се в нас щастлива, щях да излизам с Брус, моят Брус. Разказах всичко на Руби и тя се зарадва, блясъка в очи й издаваше искреността. Избрах една черна рокля с гол гръб, черни обувки и черна чанта. Класика! Накъдрих косата си и я оставих да се спуска нежно по голия ми гръб. Сложих си съвсем лек грим, който да подчертае очите ми. Брус ме чакаше долу, като ме видя почти онемя. След като бяхме пристигнали в ресторанта си поръчахме бутилка вино и спагети, както първия път, и започнахме да обсъждаме всичко. Обясних му как се чувствам, както и той на мен какво иска. Чувствата ни съвпадаха и решихме да продължим отношенията си, пък каквото стане. Прекарах си невероятна вечер. Всичко беше като от някой американски лигав романтичен филм.
Минаха три години от всичко случило се. Аз и Брус заживяхме заедно в неговата къща, беше огромна. Връзката ни беше толкова страстна и пламенна, всеки ден ме изненадваше с нещо малко. Винаги ме караше да се усмихвам и да плача, от щастие разбира се. Беше мъж мечта!
Една вечер се прибрах късно от работа, масата за вечеря беше сложена. Романтично украсена, с две горящи свещи и бутилка вино. Сигурно се сещате, че щом има вино, има и спагети. Сега ще си кажете, че ние само спагети ядем, не е така. Това е нашата романтична вечеря, както първият път, когато вечеряхме заедно в къщата на Лолитата. Всичко беше толкова прекрасно, хапнахме, поговорихме си. Когато го попитах защо е всичко това, той стана и падна на колене с малка червена кутийка.
- Ще се омъжиш ли за мен?? – попита той леко притеснен от отговора ми.
- Хмм, не знам. Не мисля, че те обичам както преди. Нещо ми липсва. – лицето му пребледня – Разбира се, че ще се омъжа за теб, глупчо такъв! – коленичих до него и го целунах нежно по устните.
- Никога не прави повече така! Знаеш ли как ме изплаши? – сложи пръстена на безименния ми пръст и ме целуна.
- Обичам те!!
- И аз те обичам, принцесо! – вдигна ме на ръце и ме понесе по стълбите нагоре. А двете свещи останаха да догарят така красиво и омайно, както ние горяхме от любов един към друг.
- Край!!
#67 2013-08-30 11:05:15
- nedi
- Independent
....
Сега аз да си призная, че Дерек ми беше любимец
Прекрасна история!!
[list=*]
[/list]
#68 2013-08-31 15:22:05
- katrin456.1997
- Member
Страхотна история