Pages: 1
#1 2013-08-07 10:43:47
- ronnyy
- Member
- Registered: 2012-03-04
Re: Няма име
Здравейте всички! Преди няколко дни ми дойде музата да напиша една история за пръв път пиша история и реших да я споделя с вас!Приемам критики ако ви хареса ще пусна некст!
Часът беше 8:30 , не ми се ставаше от леглото но трябваше.Днес беше много важен ден.Имах интервю за работа.Станах с недоволство от леглото защото още ми се спеше,взех си душ и започнах да се подготвям.Сложих малко грим и опитах да събера рижавата си косата си на кок,но не стана тя имаше собствено мнение.Единствената алтернативна възможност бе да вържа тая своенравна коса на опашка и да се надяваме да постигна някакъв що-годе приличен вид.Трябваше да тръгна половин час по рано за да успея да стигна на време.Мразя градски транспорт в него винаги е пълно и не знаех дали ще стигна на време.Автобусът закъсня както винаги.Пристигнах с 10 минути по-късно нахълтах в сградата без да поглеждам нищо случващо се около мен,тогава се ударих в нещо и разпилях документите си навсякъде по сивият блестящ мраморен под.Бях толкова притеснена,че закъснях и изобщо не погледнах в какво се бутнах.Започнах да събирам документите си и когато едни силни ръце ме потупаха по рамото и ме попитаха дали имам нужда от помощ.
–Не,благодаря!
Сопнато му казах аз и вдигнах погледа си към него.Пред очите ми изникна висок,млад мъж с мускулесто тяло облечен в тъмно син костюм.С гарваново черна коса,прекрасни големи сиво-сини очи и много красива леко матова кожа.Не бях виждала по красив мъж.
#2 2013-08-07 11:21:04
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
некст 8-|
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#3 2013-08-07 11:47:22
- Lligla
- Member
- Registered: 2012-05-28
некст 8-|
[img]http://i46.tinypic.com/21kgeg0.gif[/img]
#4 2013-08-07 20:18:34
некст 8-|
Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.
#5 2013-08-08 18:03:18
- ronnyy
- Member
- Registered: 2012-03-04
Почувствах се виновна по начина по който му бях отговорила и го попитах:
-Извинете,аз имам среща с господин Натаниел Войт,той ще проведе интервюто ми за работа знаете ли къде се намира кабинетът му? – Попитах го аз с един извинителен тон.
-По стълбите в ляво,качете се на 13-ти етаж там има рецепция срещу нея има голяма стъклена врата.Там се намира кабинетът на господин Войт. – Упъти ме красивият мъж и ми се усмихна самодоволно.Качих се на 13-ти етаж както ми мъжът.Огледах се и видях безупречна млада и красива афро-американка ко ято стоеше зад рецепцията.Приближих се до жената и казах:
-Амелиа Еванс имам среща с господин Войт. –Жената ми посочи огромната направена от матово стъкло врата за която ми бе казал мъжът.Почуках и влязох.Кабинетът на господин Натаниел Войт беше с мраморен тъмно син почти черен под, сиви стени на който бяха закачени снимки и картини,огромно бюро в цвят Бордо и огромен прозорец простиращ за зад цялото бюро.
-Ъъъ извинете,че закъснях казах и погледнах големият стол който беше обърнат към прозореца. –Столът се завъртя към мен и там стоеше той мъжът който едва не прегазих когато влизах във внушителната сграда.-Здравейте госпожице Еванс очаквах ви. . –Каза той и се усмихна мистериозно от погледът му ме побиха тръпки.
-Съжалявам,че закъснях. –Погледнах го виновно и се изчервих цялата.Той ме покани да седна и започна да ме оглежда преценяващо.От което ме хвана още повече срам искаше ми се да потъна в земята.
-Готова ли сте госпожице Еванс?
-Готова за какво? –Казах тихо и отново го погледнах виновно.Толкова беше красив,че съвсем бях забравила за какво идвам.
-За интервюто госпожице Еванс. –Каза той меко гласът му беше топъл.Кимнах с глава в знак на съгласие и той започна да ме пита един куп въпроси.След края на интервюто му дадох телефония си номер и другите документи който бяха нужни.
#6 2013-08-08 18:50:06
Некст!
Понякога съм пара, понякога съм лед. И във всичките си превъплъщения съм полезна, непотребна, а понякога — отровна.Защото никога не се опитвам да съм това, което не съм.Защото приемам да съм част, не цялост.Защото съм много неща, не едно.Защото не съм повече от това, което съм.Нито по-малко.
#7 2013-08-09 13:40:57
- Анджелика_
- Member
- From: Някъде из света
- Registered: 2012-08-30
Стои ми изтъркано!!! (n) Все пак нека да видим продължението!!!
Седнали да се занимават с моя живот...Мисля си-тогава, колко ли скучен е техния?:D
Pages: 1