#1 2013-07-30 14:46:34

Psychopath
Member
From: Amsterdam
Registered: 2012-09-14

Re: Обица на езика

Хей.Преди няколко часа ми продупчиха езика.В момента обицата от долната страна ми влиза вътре в самата дупка и исках да питам дали това е нормално?

[list=*]
[*]“Любовта, дърти мръснико, е куче от ада и горко ти, когато спре да те хапе.”
— Чарлз Буковски[/*]
[/list]

#2 2013-07-30 15:25:02

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Да, нормално е да се получава "легълце".(Въпреки, че за първи път чувам да е отдолу, предполагам, че пак е нормално.)

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2013-07-30 16:00:25

Psychopath
Member

Не знам дали говорим за едно и също нещо,защото на мен долната дупка буквално ми "поглъща" топчето на обицата. sad

[list=*]
— Чарлз Буковски[/*]
[/list]

#4 2013-07-30 17:05:41

Miss.Mesmerizing
Member
Registered: 2012-09-18

Не мисля, че е нормално.Дупката трябва да е широка, колкото да може да премине желязната пръчица м-у двете топчета.Нормално е с времето да се разшири, но не дотолкова, че да може топчето да преминава, а и тук говорим за току що направена дупка.Аз преди имах обица на езика, пробиха ме с пистолет и медицинска обеца, като медицинската обица беше от тези, които се използват за пробиване на уши.На следващия ден отидох и ми я смениха с нормална обеца, като твоята в момента.Не мога да ти кажа какво точно да направиш, защото ако я оставиш има риск топчето от долната страна да премине и така можеш да я глътнеш без да искаш докато спиш, но пък ако смяташ, че не е чак толкова широка дупката.. остави я.След няколко дни може да се стесни.
ПП: Промивай си устата със сандрин, за да не се възпали.

[list=*]
[*].........................YOLO.[/*]
[/list]
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/782/7317782Z.gif[/img][/*]
[/list]

#5 2013-07-30 17:39:40

Psychopath
Member

Все още не мога да си извадя езика напълно навън,защото ме боли,но веднъж го бях направила и всичко си изглеждаше наред,може да става само като си давам езика назад,но нещо ми хвана страх. sad

[list=*]
— Чарлз Буковски[/*]
[/list]

#6 2013-07-30 17:56:34

Breath Of Passion
Bitchy mod

WTF с пистолет?Това за спестяване на пари ли е?Голяма простотия.

Иначе - не, езика ти не "поглъща" обицата, просто е подут и ако не са ти сложили каквато трябва обица ти "стяга". Ако пък наистина влиза прекалено навътре отиди при тоя, дето те е дупчил и попитай дали всичко е наред.
И аз имам обица на езика, както и много мои познати, но за първи път чувам някой да не може да се изплези.
Ако е толкова проблемна - махай я. Не си струва за едната гъзария. Като си толкова притеснителна, защо изобщо си тръгнала да се пробиваш?

Казаха ли ти как да се грижиш за пиърсинга? Професионалист ли те дупчи?

Джордже Балашевич

#7 2013-07-30 18:04:36

Psychopath
Member

Иначе - не, езика ти не "поглъща" обицата, просто е подут и ако не са ти сложили каквато трябва обица ти "стяга". Ако пък наистина влиза прекалено навътре отиди при тоя, дето те е дупчил и попитай дали всичко е наред.
И аз имам обица на езика, както и много мои познати, но за първи път чувам някой да не може да се изплези.
Ако е толкова проблемна - махай я. Не си струва за едната гъзария. Като си толкова притеснителна, защо изобщо си тръгнала да се пробиваш?

Казаха ли ти как да се грижиш за пиърсинга? Професионалист ли те дупчи?

Каза ми всичко и доколкото знам е професионалист.Не го правя за гъзарията,а адски много ми харесва Btw;И аз си го мислих,че може да е заради подутия език.Ще изчакам до утре да видя дали ще се е оправило и ще реша какво да правя,благодаря много.:)

[list=*]
— Чарлз Буковски[/*]
[/list]

#8 2013-07-30 18:41:30

Miss.Mesmerizing
Member
Registered: 2012-09-18

Да, с пистолет.Не, не беше за спестяване на пари.Според мен не е простотия.
Проби ме професионалист, който се занимава с татуировки и пиърсинг извън България.Тук всички смятат, че абокатът е по-безопасен, поради нямам представа какви причини.С пистолет няма как да направиш грешка, понеже дори и да ти трепне ръката, самият пистолет се затяга за езика ти и няма как да се мръдне от ръката, докато с абокат възможността ръката да мръдне е напълно реална.Възможността за крива дупка е още по-реална и за още един куп проблеми.
Нямам какво повече да добавя.
Надявам се да съм помогнала.:)

[list=*]
[*].........................YOLO.[/*]
[/list]
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/782/7317782Z.gif[/img][/*]
[/list]

#9 2013-07-30 19:02:48

Breath Of Passion
Bitchy mod

Надявам се знаеш, че обицата не се прави само с абокат? Има си инструменти и ако човека наистина е толкова голям професионалист - няма да му трепери ръката.
Не съм чувала наистина добър татуист и професионалист да е правил крива дупка, кофти татуировка, камо ли да използва пистолет за да пробива език.
Не, че нещо, ама ми е чудно ако някой мъж реши да си направи обица на оная работа с какво ще го пробие?Щото със пистолета няма да стане... laugh laugh laugh
А това, че е работил в чужбина е без никаква стойност за мен. След като е толкова добър, защо не си е останал в чужбина, а се е върнал в България?
П.П. Само като прочетох, че обицата ти е била като тези, които ползват за пробиване на УХО ми стана ясно, че е "професионалист".  laugh Интересно с малката обичка, която едва стига за ухото как ти пробива езика, който се подува, да не говорим, че самият ствол на обецата за едик е по-дебел от тоя за ухо.
Но щом смяташ, че така е по-безопасно..

П.П. Според мен е от подутия език. Ако до седмица обаче не се оправиш по-добре я сваляй.

Джордже Балашевич

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook