Pages: 1
#1 2013-07-23 12:46:19
- prettybitchx
- Member
- Registered: 2012-07-10
Re: ~Да обичаш чудовище 2~
Здравейте отново, знам че едва днес пуснах 1-вата част, но много ми се пише и за това продължавам.
~Да обичаш чудовище 2~
.. Как да я предпази от ръцете си? Тя постоянно му хвърляше закачливи погледи, на които той не устояваше, разтапяше се, но се опитваше да не го показва.
- Никога не искам да плачеш, най-малко заради такъв като мен - промълви той.
- Знаеш, че те обичам.. - каза тихо тя докато очите й се пълнеха със сълзи.
- Знам. - Въздъхна той, мислейки само за тялото й в ръцете му.
Смрачаваше се, красивите, пъстри, жълто-оранжеви есенни листа падаха на земята бавно и нежно, двамата тръгнаха заедно по пътеката между дърветата.
- Аз не те заслужавам, защо ме искаш толкова? - попита той.
- Защото си различен, защото само ти успя да докоснеш сърцето ми от толкова време. - отговори му тя.
Той се спря, но тя продължи да крачи бавно, когато високото тъмнокосо момче я дръпна за ръката, притисна я силно до себе си и я прегърна.
- Не искам да страдаш, разбери..
Тя се отпусна в ръцете му, харесваше й как тялото й пасна на неговото перфектно. Той я пусна и направи малка крачка назад, най-накрая се изчерви, той имаше чувства. Отново впери очи в земята, но тя направи това, за което копнееше толкова отдавна. Застана на пръсти - за да достигне лицето му, хвана го за бузите и нежно допря устните си до неговите. Изненада. Той й отвърна, целуваха се бавно и страстно, вплете езика си в нейния, най-красивата целувка. Сами в парка, продължиха целувката си, когато малкият ангел (така я наричаше той на ум) се дръпна.
- Какво има, нали това искаше, не мога да повярвам, че го направих.. - каза той, наистина не вярваше, че някога ще й позволи да го целуне.
- Знам, че ти хареса.. - Усмихна се тя, нещо в нея още трептеше, искаше да го целуне отново.
- И какво ако ми е харесало? - Ах, той не искаше да се разкрива пред нея, страхуваше се толкова много, да не я нарани, да не го види ядосан, да не го види как .. убива човек.. Той ставаше чудовище, когато беше ядосан, усещаше, че скоро ще й покаже тази му страна, но... усещаше нещо.. изпитваше нещо.. обичаше я..
Част 1 - http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=33869
Дано Ви хареса! Ще има още
#2 2013-07-23 12:59:29
- drebosy4etu
- Member
- Registered: 2009-08-08
Re: ~Да обичаш чудовище 2~
Не е нужно да правиш тема за всяка една част,пускай ги в първата тема.
Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко
Pages: 1