#1 2013-07-16 16:20:13

ecei
Е ' Т И °
From: College Princeton °
Registered: 2010-12-25

Re: Предателство или..

Моят живот не бе като техните..Моят живот бе много по - различен от техните. Харесвах външността си - лицето ми бе нежно,имах кафеви очи и къса начупена кестенява коса. Не обичах да бъда облечена в скъпи и елегантни дрехи каквито носиха другите от моето обкръжение.Опитвах се да покажа красотата си по естествен начин.
   Нямах приятели и то никакви.. Всички с които се запознавах бяха някакви тъпи кучки,които гледаха само с кого да си легнат и да получат някаква изгода от него. Искаше ми се да срещна човек като мен,който да е минал през изпитанията на живота и да бъде достоен и честен,а не просто да ми се прави на приятел заради себе си,но нали в днешно време всички хора станаха такива и да иска човек не може да намери някой свестен.
   Чудя се защо стана така.. защо дойде времето в което всички се обиждат един друг,говорят зад гърбовете си и в същото време се правят на приятели.Тъжно ми е и то много,защото ми се иска да има човек на който да вярвам много и да знам,че мога да му споделя целият си живот. Да знам,че този човек би дал и най - ценното си за мен,но уви  няма вече такива хора.........

Мисля от това написаното по - горе да създам някаква история,ако има желаещи да я следят.Не е нищо особено просто  някакви си мои мисли.  Благодаря на хората отделили време да го прочетат. (:

†  †   † † † † † † † † † † † † † † † † †

#2 2013-07-16 16:36:10

Let me be your dream
Member
From: From Hell
Registered: 2012-08-13

Мен ми допада. Ще стане изключително истинско, близо до читателите. Аз съм твърдо "ЗА"  smile

Тя зарови своите уши в покоя на неговия пулс и само за няколко секунди се влюби безвъзвратно в начина, по който нейната самота нежно и неусетно заспива в гърдите му. <3

[img]http://prikachi.com/images/530/6073530Z.gif[/img]

#3 2013-07-16 16:42:55

littlepartofme
Rebellion.
From: District 4
Registered: 2011-01-26
Website

Много истина има в думите ти, хареса ми.
Ако започнеш история определено ще я следя.

[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]

#4 2013-07-17 07:42:23

ecei
Е ' Т И °

Чудя се защо животът е толкова несправедлив? Нима е нужно да минеш през абсолютно всички трудности и препятствия за да бъдеш силен човек?Живота дава на готово на някой хора всичко,а други се блъскат денонощно и пак има неща,които им липсват.Чудят се как да свържат двата края..
               Е,аз съм от такова семейство - нито много  богато,нито пък и бедно.Има моменти в които  е много трудно дали било поради финансова причина или пък нещо друго,но винаги сме успявали да се справим,защото сме сплотени и се обичаме. Понякога ми се иска да имаме повече възможности за да мога да си позволя някой неща,но когато се замисля .. по света има хора,които нямат и това,което имам аз  .. Родителите ми са ни осигурили покрив над главите,всяка вечер имаме храна на трапезата си и винаги сме усмихнати и щастливи. Кой каза,че за да си щастлив са ти нужни богатства!?
  Имам по - голяма сестра,която обожавам - казва се Радост.Тя е страхотен човек - винаги твърда в решенията си,горда и несклонима пред нищо.Винаги знае как да се справи в трудните ни моменти и въпреки всичко винаги е с усмивка на лице.

Ако има желаещи мога да продължа ''историята'' . (:

#5 2013-07-17 19:02:11

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Има много истини. Некст (arrow)  sun

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#6 2013-07-17 20:58:43

littlepartofme
Rebellion.
Website

Има много истини. Некст (arrow)  sun

[list=*]
[/list]

#7 2013-07-18 08:02:01

love_hurts
Member
From: Texas.
Registered: 2012-03-25

Много истина има в думите ти, хареса ми.
Ако започнеш история определено ще я следя.

[list=*]
[*][img]http://store.picbg.net/pubpic/86/D8/ff1b3148fe5f86d8.gif[/img]
In your life you meet people. Some
you never think about again. Some
you wonder what happened to them.
There are some that you wonder if
they ever think about you. And then
there are some you wish you never
had to think about again, but you do...
[/*]
[/list]

#8 2013-07-19 18:57:54

ecei
Е ' Т И °

Въпреки трудностите пред,които ме изправяше живота аз ставах все по - силна и силна.Спомням си как като малка плачех от всяко едно нещо - дори и най - малката болка,а сега колкото и да ми тежи едно нещо си го тая в себе си и не отронвам дори и сълзичка. Бях научена да бъда силна и да не падам духом никога - взимах пример от родителите си и по - голямата си сестра.Понякога не харесвах това в себе си - може би
щеше да е по - хубаво ако изливах мъката си,така сигурно щеше да ми олеква... ? Често си задавах този въпрос,но винаги си оставах без отговор. Обичам да помагам на хората,да им давам всичко което имам,но винаги се получаваше така,че към мен никой не се обръщаше с такава доброта.Въпреки всичко обичах живота си - колкото и труден да е се радвам,че го живея по - този начин за да стана истински стабилен човек и да знам,че мога да разчитам на себе си за напред.

В любовта бях странен човек.Не обичам да споделям,не мога да се доверявам - бях предавана прекалено много пъти. Хората ми омръзват прекалено бързо и всичко се разпада.Бях доста импулсивна и може би затова се получава така. Вместо момчето до мен да пали на четвърт - аз палих.. Но дойде и денят,в  който срещнах и това момче.Момчето,което опозна нацяло животът ми и ме прие такава каквато съм - със всичките ми хубави качества и недостатъци.

#9 2013-07-19 19:05:19

nedi
Independent

Некст. star

[list=*]
[/*]
[/list]

#10 2013-07-19 19:17:29

ecei
Е ' Т И °

Записах се в ново училище.Не харесвах съучениците ми - всички бяха еднотипни правежи.Стоях сама на последния чин и си мислих моите работи,когато до мен седна един от съучениците ми.Учудих се,защото не общувах с никой от тях и изведнъж .. бум някакъв си сяда съвсем спокойно до мен.Нямаше нито един,който да ми допадне мамка му.
  -Как си,Ете? - продума момчето седейки до мен.
  -Добре,благодаря Гриша.
  -Искаш ли тази вечер да излезем да пийнем нещо? - отвърна плахо той.
  -Не,благодаря.. - отвърнах му аз и станах тъй като звънецът би.
Прибрах се в къщи и седнах на леглото си.Чудих се дали трябваше да приема да изляза с Гришата,но какво съм седнала да си мисля за това казах си аз и отидох в кухнята да си направя сандвич.
-Етеееееее,телефонът ти звани - изписка сестра ми.
-Ало, Гриша - казах аз.
-Здравей,Ете пак съм аз досаждам ти,но пак ще те попитам да излезем да пийнем нещо и да се разходим - отвърна той.
Позамислих се и си казах,защо пък не може да завържа едно ново приятелство.
-Добре,след  двадесетина минути ще съм  на Общинския - отвърнах му аз и затворих телефона.

#11 2013-07-19 21:29:05

littlepartofme
Rebellion.
Website

Става интересно.
С нетърпение ще чакам продължението.

[list=*]
[/list]

#12 2013-07-20 14:04:18

nedi
Independent

Некст star

[list=*]
[/*]
[/list]

#13 2013-12-27 12:12:42

ecei
Е ' Т И °

Чудите се какво ще стане нали.. Ще прескоча няколко глави и ще продължа и така.

Тръгнах от нас.Вървях бавно и си мислих.От доста време не бях излиза с приятел,ако мога да го нарека така. Нямах приятели понеже не обичах да се доверявам много на хората. Прекалено много ме нараняваха и използваха,точно поради тази причина бях толкова студен човек. Моето мнение бе,че е по - добре да бъдеш сам отколкото зле придружен..Но взех да си мисля,че мнението ми е грешно... както и да е.

-Здравей и благодаря,че прие да излезем.. -  каза засмяно Горко.
-Е,ти пък все едно излизаш с кой знае какъв човек. - засмях се аз.
-За мен може да си кой знае какъв човек - каза той,а аз стоях безмълвна.
Решихме да тръгнем по алеите на центъра.Градът в който живеем е доста малък,няма кой знае колко места за разнообразие.Но въпреки това сме свикнали тук - все пак тук сме отръкнали както се казва.Времето беше прекрасно - слънчевите лъчи огряваха лицата ни,а усмивката ми не слизаше от лицето.Това момче успя да ме разсее - говорихме за най - различни неща.
  -Искаш ли да си вземем по един горещ шоколад и да седнем на някоя пейка? - попита ме новият ми приятел.
  -Добре,съгласна съм - отвърнах му аз.
Взех ме шоколадите и седнахме на една пейка.Той  беше с светло кестенява коса,пъстри очи и хубава усмивка.Думите,които изричаше бяха толкова смислени - успя да завържем разговор и това най - много ми хареса,защото не е като другите,които сядат и започват само да те оглеждат.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook