#1 2013-07-15 04:09:49
- isttoriikatta
- Member
- Registered: 2012-08-14
Re: Страх
Здравейте, една моя приятелка има адски много обужатели във фейсбук.Снощи се е видяла с един от тях и нали там прегръщали с, целували се. Абе все едно ходят. Каза ми, че много момчета искат да правят секс и нея, но не само веднъж, а искали да имат връзка с нея , а тя ми вика, че я било страх да прави секс. Може ли да ми кажете, как да й помогна, защото е супер бъзе, а го иска. Как да й го обясня, за да не я стресна?
#2 2013-07-15 07:39:31
- iveto0_94
- `Vampire heart`
- From: *...MyStic FallS...*
- Registered: 2009-08-03
Ами ако е още девствена нормално да я е страх .... пък и да прави секс със някакви,където почти не познава ми се струва малко тъпичко.. казваш много момчета искали да правят секс със нея , е със сички ли ще го прави.. и ако е девствена мисля,че не е добра идея да загуби девствеността си по този глупав начин.. вие тези работи ги взимате на шега.. ами познава ли тези хора,знае ли кой са всъщност... ?? Знаеш ли дали не носят някви болести и т.н. това не е шега работа... за да правиш секс със някой трябва да го познаваш добре... Нормално да я е страх.. тя сама ще реши кога и с кого да го направи.. и пак казвам това не е шега работа.. тези момчета може да са сякъкви ..
[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img] Когато често се срещаме с дадени хора,
те стават част от живота ни. И като станат
част от живота ни, започват да се опитват
да го променят. И се сърдят, когато не
правим това, което те изискват от нас.
Понеже всеки си мисли, че знае как
другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва
да живее своя собствен!
#3 2013-07-15 12:14:03
- isttoriikatta
- Member
- Registered: 2012-08-14
Ами ако е още девствена нормално да я е страх .... пък и да прави секс със някакви,където почти не познава ми се струва малко тъпичко.. казваш много момчета искали да правят секс със нея , е със сички ли ще го прави.. и ако е девствена мисля,че не е добра идея да загуби девствеността си по този глупав начин.. вие тези работи ги взимате на шега.. ами познава ли тези хора,знае ли кой са всъщност... ?? Знаеш ли дали не носят някви болести и т.н. това не е шега работа... за да правиш секс със някой трябва да го познаваш добре... Нормално да я е страх.. тя сама ще реши кога и с кого да го направи.. и пак казвам това не е шега работа.. тези момчета може да са сякъкви ..
точно тези които искат да го правят с нея ги познава не са псевдо ебачи от фб
#4 2013-07-15 12:20:49
- pipi11
- Member
- From: *Wonderland*
- Registered: 2012-02-29
Съгласна съм + не мисля, че е нужно да правиш каквото и да било - все пак тя има "Акъл в главата си" и може да прецени кога се чувства готова и с кой да го направи
[list=*]
[*][list=*]
[*]Обичай ме, когато най-малко заслужавам любовта ти,
[list=*]
[*]защото тогава най-много се нуждая от нея.[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#5 2013-07-16 08:56:12
- iveto0_94
- `Vampire heart`
- From: *...MyStic FallS...*
- Registered: 2009-08-03
точно тези които искат да го правят с нея ги познава не са псевдо ебачи от фб
"тези" казваш ти множествено число искаш да ми кажеш,че ще тръгне да го прави с няколко момчета... не ми се струва много уместно,момичета секса не е игра има толкова болести,които се предават по полов път... не бъдете толкова лекомислени и да приемате секса като игра... тя сама ще реши по-добре не и "помагай" !!!
[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img] Когато често се срещаме с дадени хора,
те стават част от живота ни. И като станат
част от живота ни, започват да се опитват
да го променят. И се сърдят, когато не
правим това, което те изискват от нас.
Понеже всеки си мисли, че знае как
другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва
да живее своя собствен!