#1 2013-05-23 19:53:23
- pami7o
- Unstσppαblє ♥
- From: КъДеТо ИсКаМ.
- Registered: 2010-12-29
Re: Майка ми
Майка ми нищо не ми дава, дори да се пострижа ..
Помогнете ми какво да направя,за да ми даде поне да се пострижа
♥
I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?
#3 2013-05-24 03:46:28
- biser951
- Member
- From: Amnеsia Ibiza
- Registered: 2009-09-13
на 3 години ли си
http://www.facebook.com/biser.minimalist
[img]http://prikachi.com/images/461/5488461G.png[/img]
[img]http://prikachi.com/images/464/5488464p.png[/img]
#4 2013-05-24 07:34:07
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
1-во: На колко години си?
2-ро: И моите родители нямаше да ми дават нищо ако ги слушах. Още от малка правя едва ли не каквото си искам и те вече ме смятат за достатъчно голяма, за да мога сама да взимам решения. Рядко оспорват моите решения, вкус, визия и прочие.
Та, моят съвет към тебе е - отиди на фризьор, направи си каквато искаш прическа (дори да е най-шантавата, която се сещаш) и се похвали на майка си колко много ти харесва новата прическа, която си си направила. И още от сега мога да ти кажа какво ще стане - отначало ще побеснее, че не си я послушала и ще те накаже (не мога да съм сигурна дали прави така, за това предполагам за наказанието). После ще ти прости и когато я питаш за нещо друго и тя не ти даде - направи същото. Накрая тя ще свикне с това, че вече си голяма и можеш сама да взимаш решения и няма да ти меси. Ще ти забранява само наистина опасни и глупави решения, които възнамеряваш да вземеш
Късмет! ^^^
П.С.: Надявам се да си по-голяма от 12. Ако не си - не ме слушай
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#5 2013-05-24 09:11:02
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Айде ако няма да казвате нищо по темата, да не коментирате?
biser951, ти на 2 години ли си?
Иначе - Обясни на майка си, че не е хубаво да не се постригваш, че косата се уврежда, че цъфтежа не е приятен и че ако не се пострижеш сега, после ще трябва да си скъсяваш косата много повече.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#6 2013-05-24 11:43:28
Ааа много мога да ти говоря от личен опит. При мен не е за коса, дрехи, но много съм се карала с нея за излизане. Сега съм си говорила с нея и тя ми казва, че така както ся излизам си е мислила, че ще ме пуска едва на 16 (не говорим да стоя навън до към 24:00-1:00, а просто да си излизам без да трябва да й давам отчет постоянно къде съм, а имаше момент дори и с отчет да не ме пускаше, а не бях много малка.) Та мога да ти дам пример, веднъж бях останала в училище (стаята си е само на нашия клас и ние понякога оставаме да играем карти, слушаме музика и тн). Бях останала някъде до 20:00 и вече беше тъмно. Нямаше да съм в нас по-късно от 21:00, но майка ми беше побесняла. От 19:00 ми звънеше през 10 минути, каза ми, че щяла да каже на класната какво правим (която нямаше да има нищо против ) и тн. Аз само и отговарях сухо "Да", "Добре" и така. Естествено ми се навика като се прибрах. Даже май ми взе компютъра. Направих това още няколко пъти и ся няма никакъв проблем с това. Има още доста подобни истории и малко по малко спират да ти казват какво да правиш. Просто трябва да ти е ясно, че ще се разделиш с компютъра, мобилния си (ако и го дадеш де ) и тн, но няма друг начин.
Като цяло не ни казвам нищо по-различно от ~smiley___face~, но просто реших, че ще е по-добре да ти дам нагледен пример, щото вече съм го изживявала, а и още има разни неща, които да не ми дава, но е много по-добре. Кажи какво мислиш за предложенията.
П.П. И все пак на колко си??
#7 2013-05-24 18:47:46
- pami7o
- Unstσppαblє ♥
- From: КъДеТо ИсКаМ.
- Registered: 2010-12-29
На 14 съм.
♥
I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away