#1 2013-05-22 15:34:48
- pami7o
- Unstσppαblє ♥
- From: КъДеТо ИсКаМ.
- Registered: 2010-12-29
Re: Бретон
Има ли си име тази прическа или бретон?
Много искам да си направя такъв тип прическа или бритон. И двете момичета са се постригали сами,но аз съм саката не мога да се пострижа.. фризьорите могат ли да го направят?
♥
I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?
#2 2013-05-22 16:05:03
- karalayn
- Member
- From: Варна
- Registered: 2012-07-18
Емо стил
[img]http://data.whicdn.com/images/57599285/tumblr_mjim28eJ7y1rtineao1_500_large.gif[/img]
#3 2013-05-22 17:49:38
- Chicharitooo
- Member
- From: Narnia <3
- Registered: 2012-03-04
Да, естествено че могат да ти направят, но трябва да ги попиташ първо за съвет дали ще ти отива.
Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.
#4 2013-05-22 18:17:51
Някакъв вид крив бретон се води. Фризьорките биха могли да те подстрижат, но без да си го правиш не очаквай, че ще ти стои така бухнал от самото подстригване. Но ако имаш търпение да се правиш всеки път носиш снимка на фризьорката и си готова. Аз също много го обичам този бретон и се дразня, като всички го свързват само с тъпия "емо стил".
П.П. Катиии!
#5 2013-05-22 20:17:38
- -atanasowa
- Member
- Registered: 2012-08-07
Естествено, но първо трябва да провериш дали ще ти стои добре. Зависи от самата ти коса, а и е възможно първите няколко седмици да го носиш на фибичка, за да запази форма.
Ако не се лъжа, Екатерина, или Катерина whatever, се топира. Ако ти се занимава, давай
Аз лично съм с бретон на една страна от 9 годишна, като всяка година го променям по малко. Реша си косата с наведена глава и той бухва, но е и от самата коса *моята доста лесно се наелектризира и буквално щръква*. Рискът си е голям и този вид бретон се нуждае от редовен фризьор.Първата година мнооого се мразех, после тъкмо стана нещо и имах спешна нужда от подстрижка, не можех да направя нищо с косата си. Сега си я харесвам
Отиди, пък там ще решите Ако не ти харесва просто я връзвай месец и ще порастне.
.
Verlieben. Verlieren.
#6 2013-05-23 06:09:21
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Значи,не. Т'ва не е ЕМО стил. Т'ва е Алтернатив прическа. Има разлика и като не знаете,не пишете.
Принципно се прави много лесно (била съм така и сама си правех бретона точно),но на фризьори не давай да те правят, няма да те направят както искаш,че даже и няма да те разберат и ще стане мазало.
За това ти предлагам да изгледаш няколко видео урока в YouTube за да ти стане малко по-ясно как се прави. С:
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#7 2013-05-23 09:39:17
- pami7o
- Unstσppαblє ♥
Значи,не. Т'ва не е ЕМО стил. Т'ва е Алтернатив прическа. Има разлика и като не знаете,не пишете.
Принципно се прави много лесно (била съм така и сама си правех бретона точно),но на фризьори не давай да те правят, няма да те направят както искаш,че даже и няма да те разберат и ще стане мазало.
За това ти предлагам да изгледаш няколко видео урока в YouTube за да ти стане малко по-ясно как се прави. С:
Ако може да ми дадеш линк?
♥
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?
#8 2013-05-23 11:05:01
- Chicharitooo
- Member
- From: Narnia <3
- Registered: 2012-03-04
Намерих това клипче http://www.youtube.com/watch?v=GSUKMHjHbm8 Ще се радвам ако съм помогнала
Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.
#9 2013-05-23 12:39:05
- pami7o
- Unstσppαblє ♥
вече няма значение ..майка ми не ми дава -.- .. Мерси все пак.
♥
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?