Pages: 1
#1 2013-05-19 13:43:40
- p0p staR
- Black Angel
- From: In the Nowhere
- Registered: 2012-04-03
Re: Любовта е по-силна от смъртта.
Тя седеше до късно на лаптопа си и чакаше някое интересно известие,той се чудеше какво да прави и си разглеждаше фейса и слушаше музика.Тя качи нейна снимка с един нейн бивш ! Той хареса снимката,а тя си каза "Не трябваше " .... Тя е мила,трябваше да му върне лайк-а ... отвори му профила и натисна снимките,започна да ги харесва бързо.На него това му хареса и реши да й пише.Тя не искаше той да й пише,но му отговори доста неуверено с едно изречение "не трябваше да ми харесваш снимката" Той това го разбра като шега,но на нея не й беше смешно!!!!Започнаха да си пишат,до сутринта изписаха целия си живот и се описаха какви са като характер.На другия ден,на нея й беше кофти,защото той пак й писа! Мина малко време и той усети,че на нея не й е приятно да си чати с него и той я остави.На следващия ден на нея й беше доста гадно,много й се искаше да му пише,но от нейна страна щеше да е жалко! Тя гледаше той как си публикуваше някакви песни и се дразнеше от това,искаше много да й пише пръв,но не се сдържа и му писа ... Той се засмя глупаво и се възгордя,започнаха пак да си пишат някакви нормални неща! На следващия ден той й писа пак и започнаха да си чатят доста сериозно с дни наред,започнаха да се лигавят, да пишат публикации свързани с тях и да се смеят.Стана въпрос за среща,трябваше да се видят,разбира се той настояваше,защото й каза,че е влюбен в нея.Тя знаеше,че това ще го убие,ако разбере,че на нея не й оставаше много.Но какво да прави и тя се беше влюбила в него! Срещнаха се и си споделиха доста истински чувства и бяха много щастливи,той я изпращаше и я целуна.Тя като се прибра започна да подскача от радост,беше много щастлива.Мина доста време. Говореха си много мили неща и се обикнаха силно! Доста време прекарваха заедно,любовта им беше много истинска и луда,излизаха навсякъде,той я показваше на приятелите си и на родители си...тя също ... но тя винаги имаше едно на ум,не трябваше той да се влюбва в нея. Дойде денят в който тя му каза тези думи > "Аз имам тумор в мозъка и не ми остава много" ..той си помисли,че се шегува и се засмя,но нея не й беше смешно,беше й неловко .. той я гледаше няколко секунди и каза "Не е вярно,ти се шегуваш с мен,нали?" .. тя погледна надолу "Трябваше да ти кажа по-рано".. каза тя "Не" .. каза той и започна да плаче и я прегърна много силно,стискаше всяка част от тялото й и я целуваше по лицето.Той беше много зле,умираше заедно с нея.Мина малко време и тя влезе в болницата,оставаше й малко докато не изключат системите.Започнаха да говорят колко много се обичат и,че любовта им ще е по-силна и след смъртта. Той беше като блъснат от влак,беше много зле и му личеше. Тя каза "не трябваше да ми харесваш снимката" .. и се засмя,но на него не му беше смешно "Искаш ли да се омъжиш за мен?" каза той,тя се засмя "Ти си на 17 и можеш да продължиш,мили.Аз умирам,ти ще ме забравиш" ... каза тя "Не,не искам да те забравя,искам да се омъжиш за мен,ще ти бъда верен до края на живота си" .. така й стана те сключиха брак още на същия ден.После тя издъхна,а него нямате си и на представа колко му беше тежко ... След 60 години когато и неговото време дойде и той трябваше да си замине.Той никога не погледна друга,беше вдовец от млад и не направи нищо за да бъде обичан! Той след всеки един ден обичаше нея все повече и повече и нямаше търпение да отиде при нея !!
Приемам всякакви критики.
[list=*]
[*]Follow me.[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Ask me.[/*]
[/list]
#2 2013-05-19 14:27:16
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Харесва ми Но действията се развиват много бързо.
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#3 2013-05-19 14:29:00
- zuzka_99
- Member
- Registered: 2011-09-20
Страхотно е
You jump, I jump!
#4 2013-05-19 15:01:50
- p0p staR
- Black Angel
Мерси много
[list=*]
[*]Follow me.[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Ask me.[/*]
[/list]
#5 2013-05-19 16:46:55
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Харесва ми Но действията се развиват много бързо.
Да, добро е, но наистина всичко става твърде бързо. Но иначе е добро де.
#6 2013-05-20 11:12:06
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
- From: Manhattan.
- Registered: 2011-09-10
Не е нужно да слагаш във всяко изречение местоимения 'той, на нея, нея, тя, на него' по няколко пъти, защото се получават много повторения.
Дай некст.
'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'
#7 2013-05-20 11:18:06
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Не е нужно да слагаш във всяко изречение местоимения 'той, на нея, нея, тя, на него' по няколко пъти, защото се получават много повторения.
Дай некст.
Съгласна съм,но мисля,че историята няма продължение.
И още една грешка-
фейса
в случая не е подходящо да се каже.Когато пишеш нещо трябва да се съобразяваш,а не да пишеш както си говориш.По-добре напиши фейсбук..Иначе се надявам да не се обидиш.Хубаво е.
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#8 2013-05-20 12:39:09
- p0p staR
- Black Angel
Дай некст.Съгласна съм,но мисля,че историята няма продължение.
И още една грешка-фейса
в случая не е подходящо да се каже.Когато пишеш нещо трябва да се съобразяваш,а не да пишеш както си говориш.По-добре напиши фейсбук..Иначе се надявам да не се обидиш.Хубаво е.
Мерси на всички! Няма некст. Просто ми дойде на момента и го написах.Ще има подобни истории,но не и некст.И аз сега като го прочетох ми прозвуа странно. :p
[list=*]
[*]Follow me.[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Ask me.[/*]
[/list]
Pages: 1