#1 2013-05-10 20:11:48

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Re: Липса

Седиш на онази стара пейка, вперил поглед в далечината, някъде където слънцето вече се допираше с хоризонта. Бавно отместваш глава настрани, сякаш тази гледка е недостойна за очите ти. В ръката си държиш пистолет. Все едно искаш да прекратиш този прекрасен момент. Всъщност искаш.
Аз съм някъде далеч, далеч от теб, крещя в бездушието на това празно пространство, но ти не чуваш. И не ще ме чуеш. Искам да те спра, да попреча да го направиш.
Лека полека вдигаш пистолета пред очите си, галиш дулото нежно, искаш да усетиш нещо материално под ръцете си, защото после единственото, което ще усещаш, ще е сухата пръст под тялото ти.
"Спри, остави го, не го прави!". Но гласа ми сякаш е спрял и заместен от "шумната" тишина. Гледам, и не мога да направя нищо. Крещя, и не мога да получа отговор. Няма смисъл да гледам, знам какъв ще е края. И всичко това е като една страшна книга на живота, корицата сама предсказва всичко. Започваш да четеш и всичко е толкова жестоко и несправедливо, че краят ти е ненужен просто. А авторът - той вече не е измежду живите. Защото един куршум го уби. Или по-точно убива. Той сам си го причини.

#2 2013-05-10 20:18:59

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Re: Липса

• Уникално е!!!!!!! heart  heart  heart

#3 2013-05-10 20:21:17

Chicharitooo
Member
From: Narnia <3
Registered: 2012-03-04