#1 2013-05-03 18:03:46

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Re: Не вярвам.

Пускам пак старата песен. Старата песен като старите времена. И сякаш сънувам.
Онзи сън, който се върти в съзнанието ми от дни наред и който ще се върти. Може би завинаги. Това е една мечта, истинско щастие, но същевременно и болка. Болка да гледаш радостта в очите на другите, а да знаеш, че твоята радост ти е непозната.
И не можеш да се спасиш. Защото времето не ти позволява. Нищо не ти позволява.
Как успешно успяваш да прикриеш своята болка пред другите. Но как те биха я видели, като щастието им замъглява нещастието на „чуждите”.
Много биха казали „И аз се чувствам като теб сега, познато ми е.”. Не, не ви е познато. Не ви е позната точно моята болка, която всеки ден живее в мен, но в определени моменти изскача, за да ми напомни коя съм и да каже „Ти си нищо. Предай се. Ще е по-лесно”.
Не казвайте, че знаете как се чувствам.
Никога не бихте разбрали, докато не попаднете на мое място.
А това няма как да стане. Защото това си е моята болка. Моята илюзия. Моите желания. И всичко пак се повтаря…
Искаше ми се да имаше някой, за който можеше да ме боли, но да ме боли така истински, че да го чувствам като загуба. Искаше ми се да има някой, с който да се прегръщам и някак си да потъвам в тези така примамливи и истински прегръдки, значещи „Да, с теб съм, не си сама, тук съм, аз съм истински.” Да са толкова истински, че да заплачеш хем от щастие, хем от тъга. Искаше ми се да имаше някой. Но този някой не си ти. И не вярвам, че ще има.

#2 2013-05-04 08:17:45

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

.. Доста е добро.
Но гледай по-позитивно hug Все ще дойде този момент на щастие. star

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#3 2013-05-04 13:33:02

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Благодаря ти, Неди.
Истината е, че когато човек е тъжен има много повече какво да напише.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook