#1 2010-02-20 21:09:46

y0nit0y96
Member
Registered: 2009-04-22

Re: Тема..която поне за мен има значение

Здравейте на всички..правя тази тема..дори и аз незнам закакво я правя...имам нужда да кажа тези неща...В сайта(а и не само в него) забелязвам че някой от хората не са щастливи....поне така казват..дори и аз сега си мисля дали наистина съм щастлива....знам все още съм много малка за да разсъждавам над такива неща..но просто не издържам...нещастна съм..да смятам се за такава....но дали наистина е така..дали просто си въобразявам?...незнам..! А ако съм нещастна сега..какъв ще е животами след време..?Сигорна съм че много хора на моята възраст си мислят за неща от сорта..."оффф..тоя скапах живот..защо изобщо да живея"..."пффф..тея скапани родители..толкова са гадни...никога не мислят за мен.."..."немога повече..приятеля ми ме напусна..да какво ще правя сега"..така мога да изреждам безкрай..защото самата аз съм си мислила подобни неща...и какво когато някое момче ни нарани..ние да се предаваме и да плачем..или когато родителите ни не ни позволят нещо и ние да правим всичко на инат?..така ли да постъпваме всеки път когато живота ни ни разочарова?...като се спънеш падаш а когато паднеш ставаш...така е и в живота..падаш..но полагаш усилия за да продължиш напред...мо аз искам да кажа друго..според мен никой от хората които познавам не е нещастен..няма значение какво казва...ако попитам някой от приятелите си защо саещастни ....и те ще се замислят какво да кажат...защото и те не са обедени че "живота им не струва" както казват..и да наистина е твърде лесно да се каже мисли позитивно..всичко ще се оправи..защото когатоси "нещастен" ти самия си го правиш по "болезнено"..незнам дали ме разбрахте..и незнам дали изобщо трябваше да пиша за това...но исках да кажа..с две думи..да не се страем да правим нещата по "трагични"..времето леку...нее..времето не лекува всичко..но помага..така че не бива да си осложняваме допълнително живота..трябваше да споделя...благодаря ви все пак за отделеното внимание! Ако темата е тъпа и безсмислена..нека да се изтриеили заключи..но се надявам поне някои от вас да ме е разбрал какво искам да кажа !

[img]http://www.prikachi.com/images/776/3155776w.png[/img]

#2 2010-02-20 21:14:38

Black Diamond
Member
From: Пловдuв
Registered: 2008-11-28

Наистина е така. Повечето тийнейджъри смятат живота си за ужасен и противен, обвиняват обикновено околните и се ядосват на родителите си. Понякога и при мен се случва да ми е криво, но всичко е временно. А ако наистина се запитаме защо да сме нещастни?!
Всеки от нас има поне 2-ма добри приятели, всеки от нас има какво да яде и да облича, всеки от нас има компютър и като цяло всеки е задоволен от материална гледна точка, но понякога се иска човек да даде малко от себе си и да се постарае животът му да е по- пълноценен smile.

"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро

#3 2010-02-20 21:29:16

Wiikkii
Предупреден(а) за изгонване
Registered: 2009-08-07

Аз сега се чувствам ужасно гадно , никога преди не съм си чувствала така. И това не е заради някой тъпак или нещо минимално.Става въпрос за семейството ми.Нещата не са пряко свързане с мен , но пак ме засягат. И в такива моменти разбирам кой държи на мен.Ако можеx всичко да оправя,за да не страдат и други,но все пак това няма да трае дълго.

MiSteRry, anity_kiss, monnssy, phoebe, mimitooo, y0nit0y96,  t3dencet0, bambinkata, sisity17 hug

#4 2010-02-20 21:39:03

PinkBubble
Предупреден(а) за изгонване
Registered: 2010-02-07

Може би повечето тийнейджари преминават през такъв период !!! Мислят си че живота не струва , че няма смисъл да живеят , че в един момент всичко рухва !!! Аз самата преживях нещо подобно !!! На 6 март ставам на 14 !!! Може би защото навлизам в такава възраст ... Незнам !!! Наскоро се чувствах много изоставена ... скарах се с нашите с най-добрата ми приятелка също !!!  Мислех че нещата няма да се оправят !!! После ме налегна мисълта че съм голяма егоистка ... че има хора по света които са много по-нещастни !!! Всичко това отшумя след известно време. Имам най-добрите родители и най-невероятните приятели !!!  sun  sun  sun

The Greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return!!!

#5 2010-02-20 21:42:54

mimitooo
Member
From: .::: Варна :::.
Registered: 2008-11-18
Website

Такам бях написала един роман,но го изтрих doh

С две  думи ще кажа,всеки един от нас има и лоши дни и хубави  smile

[img]http://prikachi.com/images/381/3030381s.jpg[/img]

#6 2010-02-21 08:12:27

polina6
Member
Registered: 2008-07-15

ммм аз съм се чуствала много нещастна не само от любов и от семейните проблеми в кащи.
Може би няма да ме разберете но аз искам да споделя.Значи бащами всяка вечер се напива.Аз от кат сам се родила все съм болна 1 имах асма а сега сърдечни проблеми дори минала год лятото 3 месеца бях на леголо в кащи бях толкова зле трябваше да ходимц в Италия,но както знаете не всеки е богат и трябваше да намерим средцрва това са много разходи и така отидохме направиха ми орецията и така,но мойто не е личимо и още съм болна и никога няма да се излекувам това е голямо нещастие за мене не вярвам някои да разбере но исках да споделя.Сори ако има грешки не ми се стараеше.

Никой не знае какво притежава докато накрая не го изгуби

#7 2010-02-21 09:07:36

vampire_-
Изгонен(а)
From: На майната си
Registered: 2009-04-29

Според мен не винаги всеки сам е виновен за проблемите му. Лично за мен, ако някой хора не присъстваха в ежедневието ми щеше да ми е далеч по-добре от сега. А плюс тва вече толкова много гадости има по Земята, че как да гледаш от положителната страна като няма такава ?!

Обърнах се и се втренчих в дългия път, който се виеше пред мен. Въздъхнах. Това пътуване нямаше да е кратко.
- Тогава започвай да вървиш, Роуз. - промълвих на себе си.
И потеглих напред, за да убия мъжа, когото обичах.

[img]http://prikachi.com/files/1621786v.jpg[/img]

Monni < 333
Zii < 333
Wessi < 33
Fallen < 33
Newii < 333
Pepii < 33
Ann < 33
Wiki < 33
Danni < 33

#8 2010-02-26 15:01:29

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18

Да права си.Но не се отчайвай така.Днес може да ти е криво,ама както казват хората "И утре е ден".Знам, че има дни, в които се чувстваш ужасно и си мислиш ,че никой не те цени  и не те уважава.Пък ако страдаш за приятел кажи си "Той не заслужава такова внимание да му обръщам"Знам, че моите съвети не са кой знае какво ама се надявам да съм ти помогнала поне за малко. smile

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook